Yatırım bizden sorulur! :)

Buyuk parayla girersek kazanc yuksek olur .Ben 500 le girdim.560 oldu max.Amann nolcak 60 lirayla kafasindayim🤣🤣 68 li bebek bezi bile alinmaz 🤦‍♀️

Öyle deme hiç yoktan iyidir.
Harcama peşine düşme.
60 tl ile de gümüş alacaksın.
Bir bakmışsın bir gün zenginsin:KK70:

İzmir'deki üyelere, İzmir'de sevdikleri olanlara büyük geçmiş olsun. :KK200:

Bugün maaş ve bir maaştan biraz fazla ikramiye yattı hesaba.
İkramiyenin tamamıyla yine gram altın aldım.:sampiyon:
Altın uzun vadede üzmez.:KK17:

Şu anda bir sıkıntı nedeniyle altınları bozmak zorunda kalsam, pek hoş olmaz tabii :KK57:
Ama altınım altın olarak duruyor.
Şu an için ortada ne kâr var ne de zarar:ıslık:

Son düzenleme:
Nomu sizin bu uygulama vardiya sanal borsa ismi neydi onun bı ücreti faln var mı devam ediyor musun hesabı açtım donup kaldım bişey anlamıyorum belki antreman olur

Finfree.
Ücretsiz.

Antreman için güzel.
100bin tl veriyor sanal.
Hisse al gözle bakalım bir hafta.

Peki benim tam da bugün gümüş için hesap actirmam😆nedir bu gümüşün ederi kaç olursa alıyoruz şimdi en yüksekten alırım ben bunu.
Ederini ve ne kadara çıkacağını kimse bilemez, ben hiçbir yatırımda şu kadar olacak diyenleri dikkate almam şahsen. Bir de iki gündür manipülasyon çok o yüzden önümüzü görmek de zor :KK43: birkaç güne durulur belki de ortalık :))

Efsun64 Efsun64 hayırdır yahu begen yapıp kaçıyorsun, gel bakalım nasılsın iyi misin.
Hisse ne alemde :)
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?

Hisse birisi çok yavaş ilerliyor geçen haftadan beri düşüşteydi ni ara sonra hafif yükseldi ama 17 hisse 1 küsür tl karda :) uzun düşündüğüm bu.
Orta düşündüğüm 3 tl zararda bekliyorum bi heyecanı kalmadı param kalmadığı için 🤪

Işık bugün de yüz güldürmüş... canını yidiğim ya..
Nuhcum hala melül melül dolaniyi.
Sekuroya göz kırptım tavandan giriştim biraz..
1000 liracık paracıgım kaldı, o da dursun cebimde beş kuruşum yok.
Yatırım tavsiyesi değildir bu böyle biline ha :)cjhcjc<c
Bu sekuro kaç tl di önceden 35 lerde simdi :KK53: bende biraz egproyla seviştim düşerse sevismeye devam :KK70:

Cihat dedenin önerisiyle her hafta 6 gram gümüş alayım dedim, ileriye yatırım. Gecen hafta 36 küsürden almistim bu hafta 42 tlden aldim :KK43: keske geçen hafta 12 gram alsaydim dedim:) kisa vadeli gümüş ne olur öngörmek cok zor ama alip unutma için biriktirmeye karar vermistim. Cogu altinda benim birikimim pandemi sonrasi 30 bin kazandığım için su an 7 bin zararıma çok takilmiyorum. Ucuzken satmak doğru olmaz mecbur bekliycez:) ev almazsam hepsini bozmam zaten yukselse bile. Grami 300den aldigim altin vardi bi daha düşse de o kadar dusmez diye hepsini bozdurmak istemiyorum.

Cihat dedenin önerisiyle her hafta 6 gram gümüş alayım dedim, ileriye yatırım. Gecen hafta 36 küsürden almistim bu hafta 42 tlden aldim :KK43: keske geçen hafta 12 gram alsaydim dedim:) kisa vadeli gümüş ne olur öngörmek cok zor ama alip unutma için biriktirmeye karar vermistim. Cogu altinda benim birikimim pandemi sonrasi 30 bin kazandığım için su an 7 bin zararıma çok takilmiyorum. Ucuzken satmak doğru olmaz mecbur bekliycez:) ev almazsam hepsini bozmam zaten yukselse bile. Grami 300den aldigim altin vardi bi daha düşse de o kadar dusmez diye hepsini bozdurmak istemiyorum.
2025 e kadar yükselecek diyolar ama tabii bilemeyiz ytd :KK70:

Şu anda bir sıkıntı nedeniyle altınları bozmak zorunda kalsam, pek hoş olmaz tabii :KK57:
Bereketli olsn :) tam da bereket gününde :)

Bereketli olsn :) tam da bereket gününde :)

Işık bugün de yüz güldürmüş... canını yidiğim ya..
Nuhcum hala melül melül dolaniyi.
Sekuroya göz kırptım tavandan giriştim biraz..
1000 liracık paracıgım kaldı, o da dursun cebimde beş kuruşum yok.
Yatırım tavsiyesi değildir bu böyle biline ha :)cjhcjc<c
Son cumlene kadar her yazdigini yaptim :KK19:deermisim:KK70:

X