Yatırım bizden sorulur! :)

Bende bos bos takiliyorum sacma bir filme takildim
Hangi film merak ettim :)
Ağustos 21 de çok yükselecek diyolar
senngene izlemişsin de etkisinde kalmşsın ben hiç ilgilenmem sevmem Ajda Pekkanı nedense durduk yere oldu
Günaydın kızlar
rüyamda o.y.kc diye bir hisse gördüm kalktım baktım varmış hakket
Allahim aklıma mukayyet ol
Günaydıııın :)

Kafayı mı yedik ne ben de sürekli borsa ile uğraşıyorum ve dişlerimi sıkıyorum diş ağrısıyla uyanıyorum

Merhaba kizlar Merhaba bende ilk borsaya basladigimda , sabaha kadar ruyamda hisselerle bogusuyordum. Hatta baska gördüğüm eksileri de gördükçe ,bir ara vazgecmeye karar verdik . Sonra biraz biraz ogrenmeye basladim . Ve orta veya uzun donem almaya karar verdik . Hissene guvenilirse baktik dussede cikiyor bir yerde.
Biraz biraz ogrendim . Suan kafam daha rahat . Ve ogrenmeye devam ediyorum .

Ya aslında ben de uzun vade orta vadeye geçebilsem rahatlayacağımı farkettim çünkü kendime 1 tane orta vade seçtim geçen hafta düşüşlerdeydi ama takılmadım dakka başı ne olmş diye bakmadım :)

Ama elimiz baya sıkışık bebek martta gelecek o doğana kadar biraz al sat yapsam kâr etsem gibi bi hırsa girmiştim 55 tl ile ne olacaksa şuncacık zamanda

2. Hafta eşim 50 tl daha verdi ben gene al sat a sarıldım yükselmekte olanları aradım seçtim dakka başı nolmş diye baktım sabah erken kalkamayan ben 9 9bçk gibi otomatik uyanmaya başladım falan ondan strese girdim ben yani hatamın da farkındayım o yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum amaaan acele etme bu yatırımları seneye için düşün en azından 1 yaş civarı ihtiyaçlarını rahat karşıla kendi sağlaığını iyice mahvetme dedim kendime 3. Haftama giricem yarın ve daha rahat beklemedeyim zamanla alışıp hırsımı söndürücem sanırım sakince davranmak en iyisi de işte alıncaklar bitmedi borçlar gırtlakta eve erzak bile almakta zorlanırken yağ almak için 15 şubatı beklerken kısa zamanda elime para yaratabilir miyim acaba hırsına girdim işte :) insanlar ne sıkıntılar çekiyor dışardan belli olmayan. 300 ml civarı sıvıyağım kaldı 15 şubatı bekliyorum artık ailelerden de para istemeye yüzümüz yok çaktıramıyorum da onlara. Margarin yemeğe kullanmak istemiyordum mesela bu sabah margarin çıkardım yemekler için normalde eşimin iş yerine poğaça yapmak için almıştım yarısı duruyordu. Buzluktan 1 parça tereyağ çıkardım az az onlarla idare edicem ya da annemlerde kalıp orda yapıcam yemekleri anneme yardım ayağına ek ödeme yapılcaktı yapamadılar bi türlü sözde cuma yatırcaklardı bi evrak eksikmiş olmadı.

Tvde sacma sapan bir deprem filmiydi canim

Canım üzüldüm bu mesajına.
Duygularını yürekten hissettim.
Gerçekten geçim çok zor. Kimileri masaya oturur 50 tl bırakır kalkar kimi için o 50 tl çok önemlidir.

Son haftalardasın.
Bebegin için stres yapmamaya özen göster ve ailene daha çok ziyaret yapmak gerekse de sağlıklı beslenmeye dikkat et lütfen.
Sana önerim bist 30 dedikleri hisselerden al 50 tl ye mesela ve 1 sene unut.
Al sat bizim gibi bilgisi az kişilere göre değil bence.

Bak söyle bir şey buldum. Direk atlamamak araştırıp süzgeçten geçirmek lazım.

Sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim.

Eklentiler

• Screenshot_20210131-140856_Instagram.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 68
Benim 23den var bekliyoz 60 ları gircez ins.

YTD

Beklentim 60in cok ustunde. Toplayacagim yine de bu dusus ne kadar surer onu kestirmeye calisiyorum. Alirsam 2021 sonlarina kadar tutarim, kesinlikle ytd, herkes biliyor ki ben teknik meknik bilmem. Bir portakalin zirvalarini dinlenis, tesekkurler

YTD

Teşekkür ederim canım ilgin için :)
Maddi konularda erkeğin davranışı düşüncesi de çok önemli. Laf dinlemiyordu bigün kavga etti benle ben tasarruf edicem diye uğraşırken. Marketten 10 tl ye çikolata almak istedi Alman malı diye ben de 4 senedir bi çikolata istiyom ama almıyom pahalı diyr nasılsa faydalı değil diyorum neyse markette bana bağırdı Alman çikolatası yiyemeyecek miyim diye (çocukken dayısı getirirmiş bayatlarını bunlara verirlermiş) ben de öyle mi dedim 1 sene karışmadım ne istersem aldım tabii o da ii niyetle yaklaşıo evde bişey eksik olmasn yapma tasarruf diyo ama bolca abur cubura yatırıyo parayı ve kk den ek hesaptannyapıyo bunları sonra ödeyemiyo babası yardım ediyo. Bu sene ben hiç ilgilenmedim 1 sene sonunda hesqp kitap bilgisi istedim şok oldum 30 bin kesin kredi borcu üzerine ek hesaplar falan duygusql bi konuşma yaptım ben işbirliği yapmak istiyorum ben evde her şey olup borç batağında olmak istemiyorum biraz tasarruf yapıp borçlardan kurtulmak istyrm dedim. Zaten çalışamıyorum buna çok üzülüyorum. Dedim benim gibi eşi bulmuşsun neden değerimi bilmiyosun :))) o da tamam dedi bu sene seni dinlicem. Tabii ay sonuna doğru yine başladı şimdi abur cubura gereksiz şey almaya Allahım bana bi kapı aç evden para kazandır bana dedi dualar ettim sonra her yerden karşıma borsacılar çıkmaya başladı ve bunu bi işaret olarak aldım bismillah dedim başladım çok detay verdim ama benim de anlatmaya ihtiyacım vardı çok bunaldım geçtiğimiz Haziran panik atak krizi geçirdim düşünmekten. Hiç arkadaşım da yok. Büyüdüğüm şehirden gidince kimse aramaz sormaz oldu. Burda da çevre edinemedim. İşte aramayan arkadaşları sağlığımı maddiyatı dünyanın gidişatını düşündükçe kendime ettim. Şimdi ara ara kalbım sıkışıyo nefesim daralıyo krize dönüşmesin die kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Derken borsa umudu çıkınca karşıma içime yaşama sevinci geldi uykularım kısaldı düzene girdi biraz daha umutlu mutlu hissediyorum kendimi. Artık yavaş yavaş çıkmam lazım depresyondan :)
Annem de çok üstüme geliyor seni boşuna mı okuttuk boğazımızdan bütçemizden kıstık diyip duruyor halimi görmüyor beni daha çok bunalıma sokuyor kendi depresyonunu bana kusuyor.

Çok uzattım da o kriz geçirdiğimde bana depresyon ilavı verdi dr ben kullanmak istemiyorum dedim bana ilaç değil arkadaş lazım sohbet lazım dedim. Annem bana kızdı ben sen 2 yaşındaykenden beri o ilaçları kullanıyorum senin yüzünden ddi. Anne 2 yaşında ben sana ne yapmış olabilirim dedim cvp veremedi. (Annemin senelerce çocuğu olmamış beni evlat edinmişler ve çocuğu olmuyorken de ben gelince de toplumun nasıl sözler söyleyebileceğini az çok tahmin edersiniz) O dönemlerde ve öncesinde yaşadıklarını hala atlatamamış. Ama benim bunda ne suçum var ben de zor şeyler yaşadım sokakta yürürken hiç tanımadığım birinin bana gelip ben seni tanıyom sen şunun kızısın değil mi diyolardı annene tanıyodum diyolardı. ( annem doğumumda ölmüş biyolojik ailemi tanıyan da çok yanyana mahallelerde oturuyoduk ) Bana ve babama kusuyor hala depresyonunu... hep bizi suçluyor siz beni mutsuz ediyosunuz beni siz sinirlendiriyosunuz diyor sürekli evde terör estiriyor ama dışarıya melek

Ben neden bu kadar detay anlattım inanın bilmiyorum paylaşmamam gerektiğini düşünmeme rağmen silesim de gelmiyor. Konuşmaya ihtiyacım vardı konuştum rahatlarım umarım artık.

Topikimizde ücretsiz terapi seanslarımız da mevcuttur efemm..
Eheh ehehe :)

Dökül canım dökül yeterki rahatla..

Bebeğinizle ınsallah maddi manevi güzel günlere kavuşursunuz.

Topikimizde ücretsiz terapi seanslarımız da mevcuttur efemm..
Eheh ehehe :)

Dökül canım dökül yeterki rahatla..

Bebeğinizle ınsallah maddi manevi güzel günlere kavuşursunuz.
İnşallah canım ben psikolojimi toparladığımda her şey çözülüp gidecek buna inanıyorum

Allah yardimcin olsun . Borsada , eger bilmiyorsan , kisa vade cikmasini beklemek sans isi. Riskli biz yapamadık. Program lazim arti teknik bilgi lazim .
Orta vade ve uzun vade icinde biraz bilgi gerekiyor aslında.

Mor reis cevrendekiler senin yatırımcı girişimci ruhunu anlamış . Kırk yıl kalsa sok da ki beni aramaztecrübelerinle yolumuza ışık olacaksın

Yok ya ben isyerine toplu siparis veriyorum ordan. Hep diyorum ki benim siparisi öne alsaniza
Saolsunlar kirmazlar hic. Ama bunun uzantisi olarak mal itelemek icin de beni öne aldilar

Çok üzüldüm canım yasadiklarina ama güzel düşün herkes bir şeyle sinaniyor.. Sen maddi sinaniyorsun ama hamilesin digerimiz para içinde yüzüyor ama bir bebeğe hasret.. Rabbim parayla halledilemeyecek sıkıntı vermesin..Ben yıllarca çocuk tedavisi için uğraştım karı koca çalışıp birikim yapıp tedaviye basliyorduk harcadıgimiz parayla bir değil en az iki üç ev alırdık ama çok şükür 8.senemizde oğlumuz doğdu... Hiçbir mal mülk sağlıktan,huzurdan,hayırlı eş,hayırlı evlattan önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…