Yatırım bizden sorulur! :)

Dediğim market adeseydi zaten, hala reyonları dolu sayılmaz 😀 adese konya-ankara-antalyada şubeleri olan büyük bi zincirdi aslında ama eskisi kadar tutulmuyor artık pahalı çünkü. Bi de stok devir hızları bim vs kadar hızlı değil ürün rafta çok bekliyor yani. Meyve sebze fena değil ama, karfur gibi pörsük pörsük şeyleri koymuyorlar reyona. Kuleyi de araplara mı ne sattılardı. Tabi holdingin tek yatırımları bunlar değil genel durumları kötü değildir yani, hisse işlerinden anlamam uçar mı kaçar mı 2021de 😄
Ay ben borsaya girmeden 1 2 hafta önce rüyamda yaşadığım şehre adese açıldığını görmüştüm sahibi de Ajda Pekkandı çok şaşırmıştım bu kadının ne işi var burda market düzenlemede kasada diye. Sonra borsaya girerken acaba bu bir işaret mi diye düşünüp hisse alacaktım neredeyse 🤪🤪

Ay ben borsaya girmeden 1 2 hafta önce rüyamda yaşadığım şehre adese açıldığını görmüştüm sahibi de Ajda Pekkandı çok şaşırmıştım bu kadının ne işi var burda market düzenlemede kasada diye. Sonra borsaya girerken acaba bu bir işaret mi diye düşünüp hisse alacaktım neredeyse 🤪🤪
ajda pekkan mı? :işsiz: :işsiz:

lupen i bitirdim netflix de ama yarımmış dizii.babasının intikamını aldı mı alamadı mı öğrenemedimmm üüüüüü :KK53:

Coincikler beni su an durtuyor ama kipirdanmadim
Sabah zengin olma sansimi kaciriyorum
Dun gecede kacirmistim dikkatimi ceken 2 coinden biri yuzde 40 digeri yuzde 10 yapti

Coincikler beni su an durtuyor ama kipirdanmadim
Sabah zengin olma sansimi kaciriyorum
Dun gecede kacirmistim dikkatimi ceken 2 coinden biri yuzde 40 digeri yuzde 10 yapti
bitcoin işine hiç girmedim yaa ama pişmanımm.elon musk bile zengin etti bakın sizii.nasıl alınıyorr güvenli mi hiç bilgim yok bitcoin cahiliyimm resmennn :rolleyes:

bitcoin işine hiç girmedim yaa ama pişmanımm.elon musk bile zengin etti bakın sizii.nasıl alınıyorr güvenli mi hiç bilgim yok bitcoin cahiliyimm resmennn :rolleyes:

Ya sorma ama ben o tarz islere girmedim daha guvenli olanlara bakiyorum
Bende daha yeniyim grafik fln ogrenmeye calisiyorum artik az cok anliyorsun gidisati

Ya sorma ama ben o tarz islere girmedim daha guvenli olanlara bakiyorum
Bende daha yeniyim grafik fln ogrenmeye calisiyorum artik az cok anliyorsun gidisati
altında çok düştüü bu aralarr alım fırsatı mı yoksa daha da düşermi onu araştırıyorum şimdilerde

altında çok düştüü bu aralarr alım fırsatı mı yoksa daha da düşermi onu araştırıyorum şimdilerde
Ben düştükçe bir gram alıyorum 444 den almistim birkaç gün sonra 434 de düştü bir gramda o fiyattan aldım.. Toplu bir şekilde değil de düştükçe az az alıyorum.. Tahminim Şubat ayı içinde ya bir miktar daha düşeceği yada bu şekilde devam edeceği yönünde ama net fikrim yok tabiki..Ben yükselmesini bekliyorum yatırımımızi altına yapmıştık bir sene sonra kullanmak için çok düştü şuan baya zarardayiz temmuzda toplu ödememiz var altın gördüğü yeri unutmaz yükselecek diye bekliyoruz bakalım...

Ben düştükçe bir gram alıyorum 444 den almistim birkaç gün sonra 434 de düştü bir gramda o fiyattan aldım.. Toplu bir şekilde değil de düştükçe az az alıyorum.. Tahminim Şubat ayı içinde ya bir miktar daha düşeceği yada bu şekilde devam edeceği yönünde ama net fikrim yok tabiki..Ben yükselmesini bekliyorum yatırımımızi altına yapmıştık bir sene sonra kullanmak için çok düştü şuan baya zarardayiz temmuzda toplu ödememiz var altın gördüğü yeri unutmaz yükselecek diye bekliyoruz bakalım...
evet ben de almıştımm ilk düştüğünde bir miktar bayağı zarardayım şu an.ama nasılsa çıkar uzun vadede .bekleyelim bakalımmm.

Burada bir iki gündür amerikan borsasındaki açığa satış kargaşasını okuduğumu söylemiştim, ilginç geldi diye sırf meraktan bakıyordum. Neyse yatmadan önce de youtubeda armağan çağlayan-selin ciğerci röportajını izledim biraz (onu da meraktan:olamaz:). Rüyamda selin ciğerci borsada kozmetik markası için manipülasyon yapıyordu :))

Surekli gittigim sok marketin yetkilisi aradi.

Bana 110 liraya 10 paket yumos yolluyor. Hadi bakalim ayin son gunu yumos yatirimimizi da yaptik.
Herhalde aylik kota doldurmaya calisiyorlar, zaten 3 kurusa canlari cikiyor insanlarin bir de neyle ugrastiriyorlar ya. Hayir diyemedim ne yapim 😑😑

Bugunku yatirimim yumosa. Yil sonuna kadar %50 kazanc hedefliyorum. Yatirim tavsiyesi degildir 😀

Surekli gittigim sok marketin yetkilisi aradi.

Bana 110 liraya 10 paket yumos yolluyor. Hadi bakalim ayin son gunu yumos yatirimimizi da yaptik.
Herhalde aylik kota doldurmaya calisiyorlar, zaten 3 kurusa canlari cikiyor insanlarin bir de neyle ugrastiriyorlar ya. Hayir diyemedim ne yapim 😑😑

Bugunku yatirimim yumosa. Yil sonuna kadar %50 kazanc hedefliyorum. Yatirim tavsiyesi degildir 😀
Mor reis cevrendekiler senin yatırımcı girişimci ruhunu anlamış . Kırk yıl kalsa sok da ki beni aramaz😂😂tecrübelerinle yolumuza ışık olacaksın 😍

X