Yatırım bizden sorulur! :)

Aaaahhhahhaaaa,ayda tek krater olsa eminim o da senin elinde bulunur haahhahhhaaa:KK70: supersin,ne isin olur senin tarimla :KK70:

Ayda 7800 veriyor suan.
Ben alirken oyle degildi tabi.
Bence kpssyi birakip buna calissin insanlar 😇🤫🤫

Kafalardaki kaliplari yikmak lazim 🤪

Ayda 7800 veriyor suan.
Ben alirken oyle degildi tabi.
Bence kpssyi birakip buna calissin insanlar 😇🤫🤫

Kafalardaki kaliplari yikmak lazim 🤪

7800 burs mu?
Ben işi gücü bırakıyom.
Yeniden öğrenci olurum
Hem de cok çalışkan olurum valla.

Geri ödemeli burs olmasın o ay!
Öyle burs mu olur?

7800 burs mu?
Ben işi gücü bırakıyom.
Yeniden öğrenci olurum

Öyle burs mu olur?
[A Screenshot_20210130-211830_Samsung Internet.jpg

7800 burs mu?
Ben işi gücü bırakıyom.
Yeniden öğrenci olurum

Öyle burs mu olur?
İlk 500dekine veriyor nomu o bursu, bi de daha önce üni okuyanlar hariç, buradan da eli boş dönüyoruz :KK70:
Gıda tarım üniversitesi yeni ama belli çıtada kalmaya çalışan bir okul, 2+1 üniversitelere dönmemek için iyi öğrenciyi çekmeye çalışıyorlar. Kampüsleri de güzel, zaten o bölge komple onların :KK70: (şeker fabrikası arazisi).

İlk 500dekine veriyor nomu o bursu, bi de daha önce üni okuyanlar hariç, buradan da eli boş dönüyoruz :KK70:
Gıda tarım üniversitesi yeni ama belli çıtada kalmaya çalışan bir okul, 2+1 üniversitelere dönmemek için iyi öğrenciyi çekmeye çalışıyorlar. Kampüsleri de güzel, zaten o bölge komple onların :KK70: (şeker fabrikası arazisi).

Benim girdigimde yoktu daha once okuma okumama kriteri. Butun sinif 30 40 yaslarindaydi 🤪

Ordan da itelendik anladım.. :KK14:

Yiyecek ekmegim yok anacım :)

Benim ismim xsenia.
Simdi ben starbucksta cocuklarla baya tanisiyorum. Yazamiyorlardi ben de sey diyorum, x koy yeter alirim ben bar sonundan.

Sonra bi cocuk basladi 1 2 kere gordum ama muhabbetimiz yok. Bu ilk kez kasa kullanmaya baslamis. Tembihlemisler mutlaka isim yaz diye. Beni gordu sirada heyecanlandi.

Kostu arkaya sormaya. Hep tanidigim cocuklar arkadaymis buna demisler mi "x falan koy yaz bisey onemli degil alir o"
X koyup bir seyler yazmaya odaklanan kariyerinin basindaki gencimiz kinetix yazmis 😝😝😝😝 bardagimda kinetix uaza yaza gezdim. Kinetix, kinetix ya 🤪 kinetix nedir 😛

Garibim kiyamam bi x koysan yeterdi be 😝😝😝🤪

Sonra kendime türkce isim sectim. Artik yerli mali, yurdun mali miss gibi Ece oldum. Cunku kinetix.
Gül gül öldüm kinetix yaaa 😂😂😂

Bana bir arkadaşımı hatırlatıyorsun.
Kendisinin yanında acayip kültürsüz hissederdim.
Tam bir ayaklı ansiklopedi.
Abi bir insanın her konuda fikri olur mu?
Her şeye merakı olur mu?
Enteresan bir şey benim için.

Helal olsun size :)

Torku hakkında tek bildiğim helvasının üstüne helva tanımadığimdir:)
Bana da şokellasinin da nutellayı unutturduğudur. :KK70:
Ben de biskuvilerini soyleyeyim,gercek sekerden sanirim,otekiler gibi genzimi yakmiyor,duz mantik,parami da yakmaz:KK45: Ben cozdum bu isi kestirmeden:KK70:

X