Yatırım bizden sorulur! :)

Birde instagramda takip ettigim bi kac kisi var. Temettü emekliligi yapmak icin surekli portfoylerini buyutuyorlar. Yani al sat yapmiyorlar hep aliyorlar unutuyorlar. 1 milyonu bulan var mesela. Bende aslinda biraz biraz yavas yavas al unut yapacağım. Aylik 500 tl atsam belkin ilerde ev pasinati çıkar.

Bir gün girmek nasip olursa eğer benim niyetim de bu esasen..

Aldığım fon 9 tl kârda :)
Bir kaç gün oldu alalı ınsallah hep böyle artar bir sevindim:)

Günaydın bu arada herkese

Ya kaç gündür evde 520 ve 52025 diye geziyorum demiştim ya :) 2 gün önce kp kızıma buhar makinesi aldı ve parasını istemedi 🤩🤩🤩 ay nasıl mutluyum 120 TL bize kaldı. 520 sadece para getiren değil cebinden para çıkmasına da engel olan eve bir şeyler getirilmesine sebep olan bir deneyim Allahtan geleceğini bilerek söylüyoruz tabii :)

Işık bugün de yüz güldürmüş :)
Elimde tutmayı planlıyorum.
Plastik fiyatları yükseliyorken hissenin verecegi tepki de muhim tabiki. ytd.

Heh yaa böyle yorumlar çok iyi olur bence.
Hani şunu aldım sen de al degil.
Şuna göre öngörüm şu hadi hayırlısı şeklinde:KK66:

Bereketli olsun :)

Ya kaç gündür evde 520 ve 52025 diye geziyorum demiştim ya :) 2 gün önce kp kızıma buhar makinesi aldı ve parasını istemedi 🤩🤩🤩 ay nasıl mutluyum 120 TL bize kaldı. 520 sadece para getiren değil cebinden para çıkmasına da engel olan eve bir şeyler getirilmesine sebep olan bir deneyim Allahtan geleceğini bilerek söylüyoruz tabii :)

Yaa böyle şeylere inancam artık inancam diyorum. Hatta takip ettiğim hesaplar var.
Olumlamayi kabul etme adına evet de yazıyorum:KK70:

Ancak bilinçaltımda bir yerde bunu komik bulan bir inanç var galiba onun yüzünden etkili olmuyor yaa :/
O ne tatlı kp oyle.
Memleketin meymenetsiz gudubet cimrisi beni buldu.
120 tl verse 120 gün uyumaz.
Parayı 200 olarak ödeyip üstünü istemesek mutlu gider :KK70:

Halka arzdan aldığım 3 lotcuğum 11 lira karda

Bankanın mobil uygulamasıyla kavga ede ede lanet olsun en baştakini alahım bari diye aldığım selüloz sanayi hissesi 6 lira zararda.

Araştırmadan alabilmeyi başarmak için almıştım 2 lot. 50 tlmi eritiyor:KK70:

Geç oldu ama hakkında okuma yapayım birz şu şirketin

Yaa böyle şeylere inancam artık inancam diyorum. Hatta takip ettiğim hesaplar var.

Ancak bilinçaltımda bir yerde bunu komik bulan bir inanç var galiba onun yüzünden etkili olmuyor yaa :/
O ne tatlı kp oyle.

Nomu bi animi anlatcam. yeni ise girmisim, en siradan duz elemanim. Bigun bölge muduru, operasyon muduru ve turkiye genel direktorumuz bizim birime ziyarete geldi. Böyle calisanlarla elele kafasinda bi muhabbetler.

Bir yerden laf acildi servisleri konusurken, nenim suadiyede oturmamdan. Operasyon muduru dedi ki ben kidemli biri olmak istemiyorum, morportakal olmak istiyorum bu hayatta 🤪🤪

Bölge mudurum dedi ki babanizin zengin olmamasi sizin sucunuz degil ama kayinpederinizin zengin olmamasi tamamen sizin sucunuz 😝🤪🤪 Kiza laf yapmayin 😝

Simdi bombaya geliyorum, ben yildirim nikahiyla, esimin ailesini tanimadan evlendim 😝😝😝

O ne tatlı kp oyle.
Denemek bedava ya ben de çok inanarak yapmamıştım sonra getirilerini gördükçe yürekten inandım :)

Sağolsun çok iyidir o yönden sakınmaz. Elbet sinir eden davranışları huyları var tabii 😄

Birde instagramda takip ettigim bi kac kisi var. Temettü emekliligi yapmak icin surekli portfoylerini buyutuyorlar. Yani al sat yapmiyorlar hep aliyorlar unutuyorlar. 1 milyonu bulan var mesela. Bende aslinda biraz biraz yavas yavas al unut yapacağım. Aylik 500 tl atsam belkin ilerde ev pasinati çıkar.
Hangi sayfaları takip ediyorsunuz acaba, ben hep altıncıları takip etmişim 🤓 borsayla ilgili kimleri takip etmeli

Nomu bi animi anlatcam. yeni ise girmisim, en siradan duz elemanim. Bigun bölge muduru, operasyon muduru ve turkiye genel direktorumuz bizim birime ziyarete geldi. Böyle calisanlarla elele kafasinda bi muhabbetler.

Bir yerden laf acildi servisleri konusurken, nenim suadiyede oturmamdan. Operasyon muduru dedi ki ben kidemli biri olmak istemiyorum, morportakal olmak istiyorum bu hayatta 🤪🤪

Bölge mudurum dedi ki babanizin zengin olmamasi sizin sucunuz degil ama kayinpederinizin zengin olmamasi tamamen sizin sucunuz 😝🤪🤪 Kiza laf yapmayin 😝

Simdi bombaya geliyorum, ben yildirim nikahiyla, esimin ailesini tanimadan evlendim 😝😝😝

Şans işte bacım.
Herkese vurmaz :)

Bir yerden laf acildi servisleri konusurken, nenim suadiyede oturmamdan. Operasyon muduru dedi ki ben kidemli biri olmak istemiyorum, morportakal olmak istiyorum bu hayhatta 🤪🤪

Morcum yaaa okullarda ders olarak okutulmalisin :KK70:

Şans işte bacım.
Herkese vurmaz :)

Size ve cocuklariniza daha fazlasi vursun insallah.

Simdi yuzyilin en keko sorusunu sorucam;;

520 dediginiz olayi "beş iki sıfır" diyemi "beşyüzyirmi" diye mi söylüyoruz 😝😝😝 valla iki gun once burda gordum ilk kez. Kekolugumu mazur gorun 😝😝🤪

Size ve cocuklariniza daha fazlasi vursun insallah.

Simdi yuzyilin en keko sorusunu sorucam;;

520 dediginiz olayi "beş iki sıfır" diyemi "beşyüzyirmi" diye mi söylüyoruz 😝😝😝 valla iki gun once burda gordum ilk kez. Kekolugumu mazur gorun 😝😝🤪
Beş iki sıfır dediler.

Ben anlamam o işlerden çok ondan fakirim:KK70:

X