- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.281
Çocuğa 10 yıldır aldıklarımla 2. El iyi bir araba alırdım vallaGüle güle kullanın çocuklar zayıf noktamız zaten onların bi mutluluğunu dünyaya değişmeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğa 10 yıldır aldıklarımla 2. El iyi bir araba alırdım vallaGüle güle kullanın çocuklar zayıf noktamız zaten onların bi mutluluğunu dünyaya değişmeyiz
Ben artık cocuk oyuncak istediğinde babasına yonlendırıyorum . Babası 3 alıyorsa ben 1 alıyorumÇocuğa 10 yıldır aldıklarımla 2. El iyi bir araba alırdım valla
Mayıs haziran gibi gümüş almaya başlamıştım. Ben denizbank kullanıyorum. Ordan gümüş hesabı açıp elimde para oldukça alıyorumGümüş hakkımda bilgi verir mısınız? Banka hesabı mi? Ne kadar süredir gümüş hesabınız var?
Daha çok yeniymişMayıs haziran gibi gümüş almaya başlamıştım. Ben denizbank kullanıyorum. Ordan gümüş hesabı açıp elimde para oldukça alıyorum
Ben hiç ona bakmadım. İlk aldığımda 6.70 tl civarıyda sanirim gr olarak. Bir ara 7.2 lere çıktı. Şimdi de 7 tl dolaylarında.Daha çok yeniymiş
Mayıstan bu yana ne kafar kâr etmişsiniz yazıyor mu?
Altın düştü bak.Daha çok yeniymiş
Mayıstan bu yana ne kafar kâr etmişsiniz yazıyor mu?
Ne kadar düştü?Altın düştü bak.
nAltın düştü bak.
Düşer mi acabaBen düşmesini bekliyorum
Birde hep alt raflara koyuyorlar çocuklar hemen alabilsin diyeBirde her yerde koca koca standlar kurulu. Ufak büfe den tür, tekel de, zincir marketlerde..
Uzman satış taktiğiBirde hep alt raflara koyuyorlar çocuklar hemen alabilsin diye
488 kusüre düştü bileDüşer mi acaba
Aynen kasada ağlamasınlar diye annelerde alıyor mecburUzman satış taktiği
2 gram alacak param var ama tatile gidecem alışveriş mi yapsam diyorum488 kusüre düştü bile
Hemen altın alın unutun.yarin tatilde giyeceğinizi döndükten sonra dolapta unutacaksınız. Kenara attığınız altınin ev alırken çok faydasını göreceksinizAynen kasada ağlamasınlar diye annelerde alıyor mecbur
2 gram alacak param var ama tatile gidecem alışveriş mi yapsam diyorum
Hiç ihtiyacım yok ama tatil olunca sanki herşeyi yeni götüreyim geliyor
Çok doğru canım ama işte alışkanlıklarHemen altın alın unutun.yarin tatilde giyeceğinizi döndükten sonra dolapta unutacaksınız. Kenara attığınız altınin ev alırken çok faydasını göreceksiniz
Kmsl Hnd canım cikolatasoslukek ile aynı fikirdeyimHemen altın alın unutun.yarin tatilde giyeceğinizi döndükten sonra dolapta unutacaksınız. Kenara attığınız altınin ev alırken çok faydasını göreceksiniz
Kesinlikle ihtiyaç değil sadece değişiklikKmsl Hnd canım cikolatasoslukek ile aynı fikirdeyim
Altın döviz birşey al ve unut
Lazım olduğunda hiçbir giysimiz eşyamız para etmez
Ihtiyaç ise yap alışverişini ama istekse kesinlikle yapma derim
O zaman çarşıya çık altın ya da dövizi alKesinlikle ihtiyaç değil sadece değişiklik
Kendime engel olabilmem için 1 hafta dışarı çıkmamam lazım çünkü haftaya gideceğiz