Yatırım bizden sorulur! :)

Selamlar:KK200:

Ne sessizz kalkmış buralar böyle

350 lira el işinden param geldi. 400 lira yeni doğan bebeğim için yattı. Üzerine ekledim 825ten bir çeyrek aldım bugün.
20 tane oldular. Hedefim 24tü. Bakalım yıl sonuna kadar 4 tane daha alabilecek miyim
Bereketli olsun canım ha gayret 😍

Selam arkadaşlar bu topiğe ilk defa yazıyorum. Bende her yaz altın olarak yatırım yapmaya çabalardım ama bu yaz ekonomi bizide etkikedi. Baktım altın alamıyorum dedim banka hesabımdan sterlin bitiktireyim 3-5 damlaya damlaya göl olur misali.Geçen yılla bu yılı kıyaslayarak döviz kurlarına baktım altına eş değer olarak nerdeyse sadece sterlin kazandırmış.(Tabi benim anladığım kadarıyla YTD 🤪) Umarım aldıklarımı unuturum elim hemen bozdurmaya gitmez🙈

Evet hepsi 😀 piyasaya gore uygun bile sayılır
Geçen sene ile bu sene arasında abartısız 2 kat fiyat var artık

23 bin ile 25 arası olacak. Kıkırdak durumuna gore
Şimdiden şifa diliyorum canım. Evet geçen yıl bana en son 9.5 bin olabileceğini söyleyen dra bir buçuk ay önce 18 bine oldum. Bende altın bozdurarak🤪🙈

Selam arkadaşlar bu topiğe ilk defa yazıyorum. Bende her yaz altın olarak yatırım yapmaya çabalardım ama bu yaz ekonomi bizide etkikedi. Baktım altın alamıyorum dedim banka hesabımdan sterlin bitiktireyim 3-5 damlaya damlaya göl olur misali.Geçen yılla bu yılı kıyaslayarak döviz kurlarına baktım altına eş değer olarak nerdeyse sadece sterlin kazandırmış.(Tabi benim anladığım kadarıyla YTD 🤪) Umarım aldıklarımı unuturum elim hemen bozdurmaya gitmez🙈
Hoşgeldiniz sterlin hiç aklıma gelmemişti bakayım bi😅

Hoşgeldiniz sterlin hiç aklıma gelmemişti bakayım bi😅
Hesaptan en az 4 sterlin alabiliyorum 47 tl ye falan geliyor. Dün ilk defa 50 sterlin alıp açılış yaptım. Bozdurmamak içinde hani 50 sterlin değilde 50 tl gibi değersizmiş psikolojisine soktum kendimi unutmak için

Hesaptan en az 4 sterlin alabiliyorum 47 tl ye falan geliyor. Dün ilk defa 50 sterlin alıp açılış yaptım. Bozdurmamak içinde hani 50 sterlin değilde 50 tl gibi değersizmiş psikolojisine soktum kendimi unutmak için
Öyle öyle birikir 10 tl ile bile hisse senedi alıyoruz bazen

X