- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.121
ne diye gizli gizli bizi izliyor ?gelip konuya sorsaydı söylerdimmmmAma adam bunu nerden bilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diye gizli gizli bizi izliyor ?gelip konuya sorsaydı söylerdimmmmAma adam bunu nerden bilsin
en fazla yüzde 10 kazanırsın bir günde nasıl 2 ye katladıı yahuu.?Arkadaşlar nolur biri beni aydınlatsın şimdi benim işlem yaptığım fiyat ikiye katlamis görünüyor bu gerçekmi benim yürüyüşüm bile değişti zengin yürüyüşü var gerçek değil o para senin değil diyin aydinlatinda çok ucmayayim yüksekten çakılması daha zor
bugün az bir karla kapadıkk.bir konuşma oldu tv de hisseler kıpkırmızı anındaaaaa
Arkadaşlar nolur biri beni aydınlatsın şimdi benim işlem yaptığım fiyat ikiye katlamis görünüyor bu gerçekmi benim yürüyüşüm bile değişti zengin yürüyüşü var gerçek değil o para senin değil diyin aydinlatinda çok ucmayayim yüksekten çakılması daha zor
Bugün 390 TL ye dört hisse aldım şimdi hesabıma baktım 781 lira bakiye gösteriyor bir yanlışlık var ama nerde anlayamadimen fazla yüzde 10 kazanırsın bir günde nasıl 2 ye katladıı yahuu.?
eşime sorup geleyim yazacağım da yazınca gazetelere çıkıyorummmmBugün 390 TL ye dört hisse aldım şimdi hesabıma baktım 781 lira bakiye gösteriyor bir yanlışlık var ama nerde anlayamadim
Bugün 390 TL ye dört hisse aldım şimdi hesabıma baktım 781 lira bakiye gösteriyor bir yanlışlık var ama nerde anlayamadim
Bugün 390 TL ye dört hisse aldım şimdi hesabıma baktım 781 lira bakiye gösteriyor bir yanlışlık var ama nerde anlayamadim
Yarın da beni yazacaklar gazeteye fakirin biri 400 liraya zengin oldum diye ortada geziyordu diyeeşime sorup geleyim yazacağım da yazınca gazetelere çıkıyorummmm
Bakiye düşmüştü toplam 500 liram vardı dört hisse aldım 398 lira düştü hesaptan.. Gün içinde takip ettim en son 390 liraya düşmüştü bakiye zarar ettim diyip kapattım şimdi baktım 781 yazıyor yatırım hesabındaki bakiye onu çözemedim...Banka bazen hisse almakta kullandiginiz bakiyeyi hemen dusmuyor. Muhtemelen öyledir, 390 liralik kagitla maks 39 tl kazanirsiniz gunluk. Bistten bahsediyorsak.
Bakiye düşmüştü toplam 500 liram vardı dört hisse aldım 398 lira düştü hesaptan.. Gün içinde takip ettim en son 390 liraya düşmüştü bakiye zarar ettim diyip kapattım şimdi baktım 781 yazıyor yatırım hesabındaki bakiye onu çözemedim...
Kızlar sordunuz bende danışmanıma sordum 2M üzeri portföy yönetimi yapıyormuş, kurum komisyonu haricinde komisyon da almıyormuş.
yaaaa çok hoşsunuz :)))Şimdi ben zengin oldum mu olmadım mi
Fakirler dışarı demiş helal :))Kızlar sordunuz bende danışmanıma sordum 2M üzeri portföy yönetimi yapıyormuş, kurum komisyonu haricinde komisyon da almıyormuş.
Ekran görüntüsü attım ama geldi mi acabaIsterseniz bana mesaj atin ekran goruntusu, bakiym anlamaya calisayim
Ama malesef 1 gunde max 39 tl kazanabilirsiniz.
Fakirler dışarı demiş helal :))
tühhhh gazeteciye pırlantalarımın resmini atacaktımm dahaaaaa .para bendeeee şöhrettt bendeeeeeeeeeeeee
borsa borsa borsaaaa arsa arsa arsaaaa