Yatırım bizden sorulur! :)

Günaydın kızlar..
Ben is hayatına başlayınca bittim.
Sesim ondan pek çıkmıyor..

Coin dalga gecer gibi. Bir diyorum çıkacak ya zarar, bir diyorum ne oluyor laaa :)
Artık zarar hesaplamayi bıraktım. Sinirim bozuluyor.

Borsa yeşile dönmeye basladi ama uzun zamandır yatirim adına bir şey yapamıyorum. Yerimdeyim.
Doğum kilolarını veremiyorum. Kıyafetlerim olmuyor. Kendime bir şeyler alıyorum.

Yaz geldi. Kurban var. Tatil yapasim var. Yeme dönemine geçtim valla. Artık hayırlısı..

Mihail Zoscenko canim sana soracaktım aklımdayken sorayım. Bende temettü kağıtları var bir kaç tane cok az ama temettü verme zamanını bilemiyorum. Belki daha hiç vermediler. Ya da verselerdi kesin haberim olur muydu? Özellikle takibini nasil yaparım acaba?

Mail geliyor cnm.mesela bana mail geldi .egser temettü ile ilgili.su kadar iş günü içinde yatacak diye. Yatırım hesabı tl bakiyeye yatıyor.hesap hareketlerinden de görürsün

Bana da mesaj geldi canim

Sonra da hesapta parayi gordum

Mail geliyor cnm.mesela bana mail geldi .egser temettü ile ilgili.su kadar iş günü içinde yatacak diye. Yatırım hesabı tl bakiyeye yatıyor.hesap hareketlerinden de görürsün
Bana da mesaj geldi canim

Sonra da hesapta parayi gordum
Teşekkürler kizlar..
O zaman bana hiç temettü vermemişler daha :)

Merhaba kızlar borsadan yatırımdan pek anlamam ama eşim de çok zarar etti galiba,borsada 260 civarı para vardı battı, ne kadar zarar ettik hiç söylemiyor bile

Nomum bana sms geliyor temettü 2 iş günü sonra yatırım hesabınıza geçecektir diye (vakıf).

Bi de www.temettuhisseleri.com sitesinden hisselerin temettü takvimlerine bakıyorum arada

Merhaba kızlar borsadan yatırımdan pek anlamam ama eşim de çok zarar etti galiba,borsada 260 civarı para vardı battı, ne kadar zarar ettik hiç söylemiyor bile
Eğer borsada ise paranızı battı gözüyle bakmayın şirket iflas etmediği sürece o şirkete ortaksiniz zararına satmadiginiz sürece elbet yükselir uzun bir süre beklersiniz en fazla.. İnşallah en kısa sürede toparlarsiniz...

Hisse senedini nasil aliyorsunuz? Halka arz edilnleri mi değerlendirilmeli bu konuda aydinlatirsaniz kizlar
Halka arzlara artık katilmiyorum oğlumun hesabından büyümesi güzel sağlam şirketlerden ve temettü veren şirketlerin hisselerinden alıyorum..
Kendi hesabımdan alım yapmıyorum aldıklarım zararda çoğu şuan zararımim çıkmasını bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…