- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.741
Mail geliyor cnm.mesela bana mail geldi .egser temettü ile ilgili.su kadar iş günü içinde yatacak diye. Yatırım hesabı tl bakiyeye yatıyor.hesap hareketlerinden de görürsünGünaydın kızlar..
Ben is hayatına başlayınca bittim.
Sesim ondan pek çıkmıyor..
Coin dalga gecer gibi. Bir diyorum çıkacak ya zarar, bir diyorum ne oluyor laaa :)
Artık zarar hesaplamayi bıraktım. Sinirim bozuluyor.
Borsa yeşile dönmeye basladi ama uzun zamandır yatirim adına bir şey yapamıyorum. Yerimdeyim.
Doğum kilolarını veremiyorum. Kıyafetlerim olmuyor. Kendime bir şeyler alıyorum.
Yaz geldi. Kurban var. Tatil yapasim var. Yeme dönemine geçtim valla. Artık hayırlısı..
Mihail Zoscenko canim sana soracaktım aklımdayken sorayım. Bende temettü kağıtları var bir kaç tane cok az ama temettü verme zamanını bilemiyorum. Belki daha hiç vermediler. Ya da verselerdi kesin haberim olur muydu? Özellikle takibini nasil yaparım acaba?
Günaydın kızlar..
Coin dalga gecer gibi. Bir diyorum çıkacak ya zarar, bir diyorum ne oluyor laaa :)
Borsa yeşile dönmeye basladi ama uzun zamandır yatirim adına bir şey yapamıyorum. Yerimdeyim.
Doğum kilolarını veremiyorum. Kıyafetlerim olmuyor. Kendime bir şeyler alıyorum.
Yaz geldi. Kurban var. Tatil yapasim var. Yeme dönemine geçtim valla. Artık hayırlısı..
Mihail Zoscenko canim sana soracaktım aklımdayken sorayım. Bende temettü kağıtları var bir kaç tane cok az ama temettü verme zamanını bilemiyorum. Belki daha hiç vermediler. Ya da verselerdi kesin haberim olur muydu? Özellikle takibini nasil yaparım acaba?
Mail geliyor cnm.mesela bana mail geldi .egser temettü ile ilgili.su kadar iş günü içinde yatacak diye. Yatırım hesabı tl bakiyeye yatıyor.hesap hareketlerinden de görürsün
Teşekkürler kizlar..Bana da mesaj geldi canim
Sonra da hesapta parayi gordum
260.000 mi?Merhaba kızlar borsadan yatırımdan pek anlamam ama eşim de çok zarar etti galiba,borsada 260 civarı para vardı battı, ne kadar zarar ettik hiç söylemiyor bile
Evet260.000 mi?
Merhaba kızlar borsadan yatırımdan pek anlamam ama eşim de çok zarar etti galiba,borsada 260 civarı para vardı battı, ne kadar zarar ettik hiç söylemiyor bile
Nomum bana sms geliyor temettü 2 iş günü sonra yatırım hesabınıza geçecektir diye (vakıf).Günaydın kızlar..
Hisse senedi çoğunlukta sanırım ama coin de vardı galiba,Coin olabilir mi
Beklemekten başka çare yok malesef
Bence dusecek gb durmuyor yil sonunda 650 tl yi gorebilecegini soyleyen var. Para arttirirsan alacagim uzun vadede hep kar.Temmuzda altın yükselir mi sİzce?
Az para degilmis biz batarken de esim benden sakliyordu ne kadar zararda oldugumuzuHisse senedi çoğunlukta sanırım ama coin de vardı galiba,
Eğer borsada ise paranızı battı gözüyle bakmayın şirket iflas etmediği sürece o şirkete ortaksiniz zararına satmadiginiz sürece elbet yükselir uzun bir süre beklersiniz en fazla.. İnşallah en kısa sürede toparlarsiniz...Merhaba kızlar borsadan yatırımdan pek anlamam ama eşim de çok zarar etti galiba,borsada 260 civarı para vardı battı, ne kadar zarar ettik hiç söylemiyor bile
Hisse senedini nasil aliyorsunuz? Halka arz edilnleri mi değerlendirilmeli bu konuda aydinlatirsaniz kizlar
Halka arzlara artık katilmiyorum oğlumun hesabından büyümesi güzel sağlam şirketlerden ve temettü veren şirketlerin hisselerinden alıyorum..Hisse senedini nasil aliyorsunuz? Halka arz edilnleri mi değerlendirilmeli bu konuda aydinlatirsaniz kizlar