Yatırım bizden sorulur! :)

Benimki revizyon olacak. İlki yapamadı 12 yıl önce yaptırmıatım. Bir de burada duyulan bazı doktorlar var, resmen isim yaptıkları icin uçmuşlar dün emre ilhana bakayım dedim, türk lirası bile almıyor 😂60 binmiş fıyatı.
marka olmuştur o gerek yok iyi doktor demek değil ki bu.Bazıları da tv lere para vererek çıkıp reklamlarını yapıyorlar.klinik sahibi olanlarda kendileri bile yapmıyor ameliyatları bazen.sadece isimleri yazıyor diye o paraları alıyorlar

marka olmuştur o gerek yok iyi doktor demek değil ki bu.Bazıları da tv lere para vererek çıkıp reklamlarını yapıyorlar.klinik sahibi olanlarda kendileri bile yapmıyor ameliyatları bazen.sadece isimleri yazıyor diye o paraları alıyorlar
Aynen öyle,
Mesela mustafa demirin yaptığı burunla hem aşırı doğal, hem de gercekten cok başarılı. Bakalım artık hayırlısı olsun. Kocayla da dün tartıştım bu yuzden zaten 😂istemiyor ameliyatı
Ama ben kafama koyduğumu yaparım asıl sorun orda :) hayırlısı olsun. 4 ay içinde halletmek lazım 😀

benim coinler battı hala zengin olmayı bekliyorum
altın ve dolarlar zaten çok fazla yok
onları uzun vadede beklettiğim için mevzu etmiyorum.
bu ay da babamın mezarını yaptırıcaz çok canım sıkkın aklıma geldikçe üzülüyorum.
tek çocuk olup bu işlerle uğraşmak çok can sıkıcı bir de üzüldüğüm yetmiyor gibi yok mezarlıklar müdürlüğünden onay al yok onu götür mezarcıya ver bi sürü prosedür.

Ne kadar fakirleşmişiz onu hesaplıyoruz😅
Battık battık :)

Ya ben bu ay azicik alim yaptim ve ayi kapattim

2500 tatil villa icin ayirmam lazimdi onlari hallettim neyseki gecen ay ve bu ay,

Onun disinda kredi kartlari da cok ya

Gelecek aya insallah alimlar
Yesam bu kaç gün için? Biz de otele 4-5 gün gideceğimize böyle bir yer mi tutsak dedik. Cocuklarla nasıl olur bilemiyorum ama.. site üzerinden mi tuttun tanıdık işi mi?

Yesam bu kaç gün için? Biz de otele 4-5 gün gideceğimize böyle bir yer mi tutsak dedik. Cocuklarla nasıl olur bilemiyorum ama.. site üzerinden mi tuttun tanıdık işi mi?

Canim 4 gece 5 gun 2 aile gidiyoruz 2500 onlar 2500 biz. Alanyada sehir merkezinde, havuzlu , denize yakin, ozelden yazayim detaylari

Bence en guzeli hersey tatil oteller (ultra her sey tatil daha iyi hatta ama beenim esim cok cok az yer, paraa israf oluyormus gibime geliyor hahahah o yuzden ultra her sey dahil olunca)

Ama diger aile de benim esim de villa istedi, aksam mangal ve disarida yeriz falan dediler ben de ok dedim valla

Aman tatil olsun da farkli bi mekan olsun da ceyceyin evi bile uyar bana haahhaha

benim coinler battı hala zengin olmayı bekliyorum
altın ve dolarlar zaten çok fazla yok
onları uzun vadede beklettiğim için mevzu etmiyorum.
bu ay da babamın mezarını yaptırıcaz çok canım sıkkın aklıma geldikçe üzülüyorum.
tek çocuk olup bu işlerle uğraşmak çok can sıkıcı bir de üzüldüğüm yetmiyor gibi yok mezarlıklar müdürlüğünden onay al yok onu götür mezarcıya ver bi sürü prosedür.
Başınız sağolsun allah cennette kavuştursun inşallah

Bence en guzeli hersey tatil oteller (ultra her sey tatil daha iyi hatta ama beenim esim cok cok az yer, paraa israf oluyormus gibime geliyor hahahah o yuzden ultra her sey dahil olunca)

Ama diger aile de benim esim de villa istedi, aksam mangal ve disarida yeriz falan dediler ben de ok dedim valla

Aman tatil olsun da farkli bi mekan olsun da ceyceyin evi bile uyar bana haahhaha

Ben de her sey dahilciyim ama aşırı aşırı uçmuş fiyatlar

X