- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.761
Aynen, inşaallah eski değerine kavuşur hisselerimizBeklemekten başka çare yok malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen, inşaallah eski değerine kavuşur hisselerimizBeklemekten başka çare yok malesef
Evet borsada, hisseler duruyor, eşim de zararına satmayı düşünüyor, beklemekten başka çare yok, inşaallah toparlaması uzun sürmez, teşekkürlerEğer borsada ise paranızı battı gözüyle bakmayın şirket iflas etmediği sürece o şirkete ortaksiniz zararına satmadiginiz sürece elbet yükselir uzun bir süre beklersiniz en fazla.. İnşallah en kısa sürede toparlarsiniz...
tühh ben de yesadan borç alırım diyorumay supersın benım maasa 19 gun var ahhahhha
yükselir deniyor.keşke param olsaydı alırdım.tam alım fırsatı ytdTemmuzda altın yükselir mi sİzce?
yükselir deniyor.keşke param olsaydı alırdım.tam alım fırsatı ytd
uzun vade yatırım değilse bozdur tabiki.ben 6 7 yıl sonrası için alıyorum.düşse de çıksada elde tutuyorum altın ve döviziYükselsin ilk fırsatta hepsini bozduracağım:)
tühh ben de yesadan borç alırım diyorum
Hesap nomu atıyorum yesacığım. 50 bin yeter dolar ama tl değilll. Maldivlerde yiyeceğim deSana acik cek ayip ediyorsun hahaah
Yesa ben de dün gece baktım hesaba 128gr gümüş olmuş ben çocuklar için almaya başladım hiç bakmıyordum, bakınca da açıkçası çok mutlu oldum. Ayrıca 1.5 gr da altınları var 1 aylık yatırımlar
Yesa ben de dün gece baktım hesaba 128gr gümüş olmuş ben çocuklar için almaya başladım hiç bakmıyordum, bakınca da açıkçası çok mutlu oldum. Ayrıca 1.5 gr da altınları var 1 aylık yatırımlar
Alan var alamayan var. Nisbet yapmayalım recaaa ederimmOooooyyy masallahhhhh
O zaman son durum
Yesa 100 gram
Umay 120 gram
Cikolatasos 128 gram
Yupppppii
Yasasin gumus kardesligi
Alan var alamayan var. Nisbet yapmayalım recaaa ederimm
Yemek tarifi fena olmazdı faydalanırdık. Malzemeleri ucuz olsun ama. Malum fakirizAy ne nisbeti be
Yatirim topigi burasi
Yemek mi yazalim elti derdı mi yazalim
Maas yatinca aldigimiz birikimi yaziyoruz ne yapalom.
Yok ki pirlanta dolar onlari yazalim hahhaahah
Yemek tarifi fena olmazdı faydalanırdık. Malzemeleri ucuz olsun ama. Malum fakiriz
Lenn param olsa niye yırtınayım. Evim bile yok oturacak. Sermayeden yiyoruz aylardır yetmiyor maaş. Sen beni bol altınlı dolarlı evli ama mutsuz birileriyle karıştırmış olmayasın?Ben hep fakirim diyenden korkarim ama neyse hahahahahh
Parayla imanin kimde oldugu belli olmaz derler
Sen bana hep bunu hatirlatiyorsun haahaahah