Eneee iki dakika gelmedik,ortalık karışmis.
Sevgili
@Cryptocu , çok yeni olduğun için belki bu topigin mantığını tam oturtturamamis olabilirsin, çok normal. Burası
altın.in forumu gibi,diğer pek çok ekonomi içerikli topik gibi birbirimize piyasa hakkında bilgiler verdigimiz bir forum degil. 'halka arz diye bir şey var, böyle böyle ,3 liradan lot aldim ,5ten sattim' , 'ayın 28inde de biz gireceğiz' , 'aman ben işteyim,takip edemem, tavan bozduğunda beni de etiketleyin', 'para biriktiremiyorum,ne yapayım' , 'altin aldım ama düştü,çok mutsuzum' , 'üzülme üzülme elbet cikar'...
Falan filan:) bu tarz bir forum.
Siz de ciddi ciddi ayı sezonu soyle böyle diye girmek yerine 'merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ama yıllardır kriptoyla ilgileniyorum. Ah bu sezon..daha önceki ayı sezonlarında 'daha da düşmez' diye dipten aldığımi sandığım coinler daha da çıkmadı zarar ettim, bu sezon daha dikkatliyim o yüzden şöyle şöyle böyle böyle yapacam' diye yazsanız eminim herkes sizi kucaklardi. Çünkü burası bu tarz bir forum
zamanla siz de tanırsınız zaten^^
Öyle evler genelde ahırdan bozma,bir odada dört kişinin yattığı kiracilardan oluşan evler oluyor yaaa, şunun gibi
Eki Görüntüle 2854359 Yaaa çok tatlı. Sakıncası yoksa hangi şehirde apartin? Korona elbet bitecek, o zaman da senin aparatın çoktan değerlenmiş olur zaten. Bence her türlü iyi bir yatırım
Niye surat büzdün
@Bibibella 'cigim?