Yatırım bizden sorulur! :)

Evet oralar hem sakin hemde çok güzel . Faralya kelebek vadiside süper ama ulaşım biraz zor . Ayrıca Çanakkale’nin ilçeleri harika . Egeye göre daha uygun. İlerde kısmet olursa Asos taraflarında ev alıp yerleşmeyi düşünüyorum 🥰
Oralar da uçmuş canım ya... hele şu pandemiden sonra. Herhalde birkaç seneye Muğlayla yarışırlar.

Eneee iki dakika gelmedik,ortalık karışmis.
Sevgili @Cryptocu , çok yeni olduğun için belki bu topigin mantığını tam oturtturamamis olabilirsin, çok normal. Burası altın.in forumu gibi,diğer pek çok ekonomi içerikli topik gibi birbirimize piyasa hakkında bilgiler verdigimiz bir forum degil. 'halka arz diye bir şey var, böyle böyle ,3 liradan lot aldim ,5ten sattim' , 'ayın 28inde de biz gireceğiz' , 'aman ben işteyim,takip edemem, tavan bozduğunda beni de etiketleyin', 'para biriktiremiyorum,ne yapayım' , 'altin aldım ama düştü,çok mutsuzum' , 'üzülme üzülme elbet cikar'...
Falan filan:) bu tarz bir forum.
Siz de ciddi ciddi ayı sezonu soyle böyle diye girmek yerine 'merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ama yıllardır kriptoyla ilgileniyorum. Ah bu sezon..daha önceki ayı sezonlarında 'daha da düşmez' diye dipten aldığımi sandığım coinler daha da çıkmadı zarar ettim, bu sezon daha dikkatliyim o yüzden şöyle şöyle böyle böyle yapacam' diye yazsanız eminim herkes sizi kucaklardi. Çünkü burası bu tarz bir forumEn Büyük KK zamanla siz de tanırsınız zaten^^

Öyle evler genelde ahırdan bozma,bir odada dört kişinin yattığı kiracilardan oluşan evler oluyor yaaa, şunun gibiEki Görüntüle 2854359
:skandal:

Yaaa çok tatlı. Sakıncası yoksa hangi şehirde apartin? Korona elbet bitecek, o zaman da senin aparatın çoktan değerlenmiş olur zaten. Bence her türlü iyi bir yatırım 🥰

Niye surat büzdün @Bibibella 'cigim?
Yazdım canım özelden. İfşa olmayayım 😄

çadırım olduğundan mütevellit tüm deniz kenarlari benim:) 2 metrekare alanım olsun,bana yeter^^
Kimi zaman akyaka'da deniz kenari, kimi zaman Köyceğiz'de göl kenarı, kimi zaman kabak koyu ormanlari, kimi zaman şelale yanı... Genelde sıfır TL, masrafsız ,manzaralı :)
Yazlığı olmayan herkese tavsiye ederim. Özellikle akıllı uslu, 5-10 yaşlarında çocuğu olanlara^^

çadırım olduğundan mütevellit tüm deniz kenarlari benim:) 2 metrekare alanım olsun,bana yeter^^
Kimi zaman akyaka'da deniz kenari, kimi zaman Köyceğiz'de göl kenarı, kimi zaman kabak koyu ormanlari, kimi zaman şelale yanı... Genelde sıfır TL, masrafsız ,manzaralı :)
Yazlığı olmayan herkese tavsiye ederim. Özellikle akıllı uslu, 5-10 yaşlarında çocuğu olanlara^^
Hiç bana gorr değil çadır işi. Ben korkarım çadırda kalmaktan 😱

Evet oralar hem sakin hemde çok güzel . Faralya kelebek vadiside süper ama ulaşım biraz zor . Ayrıca Çanakkale’nin ilçeleri harika . Egeye göre daha uygun. İlerde kısmet olursa Asos taraflarında ev alıp yerleşmeyi düşünüyorum 🥰
Gökçeadadan almalısın bence deniz harika koylar muhteşem ❤️Asos’ta su soguk gökçeada mikemmel😃

Benim 4 yaşındaki velet ne çadıra nede kulübeye sıgar . Gece uyurken bile kapıyı kitliyorum uyku arasında kendini bir yerlerden atmasın diye 🙈

Benim çocuk uslu degil çadırdan kaçar birde çocuk ararız.Eşim bayılır çadıra asker adam alışkın ama ben korkarım

Gökçeadadan almalısın bence deniz harika koylar muhteşem ❤️Asos’ta su soguk gökçeada mikemmel😃
Bir önerim var 🤗
topikce şöyle yapabiliriz.
Herkez başka başka yerlerden sehirlerden yazlık alsın.
Her zaman birbirimize misafir olalım. Böylece her yerde yazlık keyfini çıkarabiliriz 😂😂😂
En iyi yazlık arkadaşının yazlığı diye boşuna demişler 😛

Bir önerim var 🤗
topikce şöyle yapabiliriz.
Herkez başka başka yerlerden sehirlerden yazlık alsın.
Her zaman birbirimize misafir olalım. Böylece her yerde yazlık keyfini çıkarabiliriz 😂😂😂
En iyi yazlık arkadaşının yazlığı diye boşuna demişler 😛
Süper fikir ozaman Çanakkale bende olsun memleketim daha kolay yazlık edinirim sizde diğer tarafları paylaşın😂Altınoluk Akçay tarafını sana verelim😄

İsvec soguk bir ülke . Antalya ise resmen bunaltıyor , Çanakkale civarı en uygun bizim için . Zaten şimdilik yaz ayları orda olabiliriz
Dün sıra dışı evler diye bir program izliyordum. Isvecteki bir dağ evine gittiler. Sadece telefrik ileulaşın var. Ama o nasıl manzara. Parçalı sis manzarası bile muhteşem. Hele o sisler yer degistirirken. Bazen deniz kıyısı evdesin gibi görünüyor bazen dağın tepesinde. Hayran okuması. Insanlarda ne para, ne dertler var be dedim:)

X