- 3 Eylül 2012
- 21.844
- 57.467
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.561
Aynen ya dün gece 1 gibi baktım yatmıştı. Eşime diyorum eee şimdi ne alayım. Bir dur biraz ya dediGünaydın kızlar..
Bugün maaş yattı.
Altın dolar euro zaten yüksek yeni alım yapasım gelmedi.
Şeytan diyor tamamını ver coine. Katlasın geri alırsın..
Ben niyeti bozmaya başladım görüldüğü üzere.
Üç kuruş para bile bozuyo çok zengin olsam naparım bilmem
Aynen ya dün gece 1 gibi baktım yatmıştı. Eşime diyorum eee şimdi ne alayım. Bir dur biraz ya dediBen hiçbir şey almam dedi. Bakınıyorum kendim öyle:)
Altın ve gümüşü de aradan çıkarayım hazır maaş yatmışken sonra bu parayı bulamayabilirim1.25 gr altın ile 80 gr gümüş aldım.
Al-sat yapma ama nomum, ne alacaksın? eth 4000 oldu mesela sattıysan kaçırdınValla 3bin daha gönderdim binance a miho :)
Tutun beni galiba kendimi kaybediyorum.
Al-sat yapma ama nomum, ne alacaksın? eth 4000 oldu mesela sattıysan kaçırdın
Hadi bereketli olsun, harmanda hasat kaldıracağızHepsini eth aldım. En kararlı coin o bence.
Dedim bunla evlenilir.
Gerçi eş seçimi konusunda kendime pek güvenmem ama b.k da çıkabilir yani ytd o yüzden hahahah
Gunaydinlarrr,iyi haftalarrAltın ve gümüşü de aradan çıkarayım hazır maaş yatmışken sonra bu parayı bulamayabilirim1.25 gr altın ile 80 gr gümüş aldım.
Ben altın-gümüşü her fiyattan alıyorum yüksek düşük demeden.Gunaydinlarrr,iyi haftalarr
Malum maas yatti birer altin atalim mi hesaba hepberabergerci baya yukselmis ama
Evett cok mantiklii.Bende hemen atayim bi tane kenari.Ben altın-gümüşü her fiyattan alıyorum yüksek düşük demeden.
Seytanin bacagini kirdin nomu.Eth durmuyor ,kosuyor.Ama dikkat et bunlara belli olmuyor bir bakmissin cakilmisHepsini eth aldım. En kararlı coin o bence.
Dedim bunla evlenilir.
Gerçi eş seçimi konusunda kendime pek güvenmem ama b.k da çıkabilir yani ytd o yüzden hahahah
Öyleymiş canım bankaya gitmeye gerek kalmadan açılabiliyormuş hesapEvett cok mantiklii.Bende hemen atayim bi tane kenari.
Peki bu gumus hesabini artik mobil ya da internet uzerinden acabiliyo muyuz.Bir ara oyle bir haber cikmisti ya.
Evett cok mantiklii.Bende hemen atayim bi tane kenari.
Peki bu gumus hesabini artik mobil ya da internet uzerinden acabiliyo muyuz.Bir ara oyle bir haber cikmisti ya.
Gunaydinlarrr,iyi haftalarr
Malum maas yatti birer altin atalim mi hesaba hepberabergerci baya yukselmis ama
Gerileri takip edemedim ama Hesabın var mi Denizbank'tan? Varsa ben sana ekran görüntüleri ile anlatayım nasıl açacağınıEvett cok mantiklii.Bende hemen atayim bi tane kenari.
Seytanin bacagini kirdin nomu.Eth durmuyor ,kosuyor.Ama dikkat et bunlara belli olmuyor bir bakmissin cakilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?