- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.501
amin nomuKızlar Kadir gecemiz mübarek olsun.
Herkes gönlündekine hayırla kavuşsun.
Emeklerimiz ziyan olmasın.
Bolluk, bereket bizimle olsun.
Hastalar şifa bulsun.
Sevdiklerimiz doğrudan ayrılmasın.
Rabbim bizi nefsimize yenik düşürmesin.
Içimizden huzur eksik olmasın.
Yüreklerimiz inşirah suresinin ferahliginda çarpsın.
Amin..
Amin..
Amin..
Sağ gösterip sol vuracak bir tip var bu adamda.Elon dogeyi o kadar uçurdu şimdi de gece katıldığı programda doge dolandırıcılık demiş ve şu anda %25 düşüş varvay bee trilyon dolarlık piyasa adamın twitleriyle şekilleniyor.
Biz pis fakirleri parmağında oynatıyor helal olsunElon dogeyi o kadar uçurdu şimdi de gece katıldığı programda doge dolandırıcılık demiş ve şu anda %25 düşüş varvay bee trilyon dolarlık piyasa adamın twitleriyle şekilleniyor.
Ayy adaam bak yaa.madem öyle dolandırıcı kendisiElon dogeyi o kadar uçurdu şimdi de gece katıldığı programda doge dolandırıcılık demiş ve şu anda %25 düşüş varvay bee trilyon dolarlık piyasa adamın twitleriyle şekilleniyor.
zenginlerin küçük şımarıklıklarıBiz pis fakirleri parmağında oynatıyor helal olsun
Ben ne olursa ver abi modundayım bende eksideyimzenginlerin küçük şımarıklıkları
bende doge yok, daha çok "ekip soğlom projoso iyi abiiii" ekolündenim ben de düşüşteyim demek ki bişey fark etmiyor :))
Ben geçen sxplerimi biraz satıp iki şey aldım ya onlardan artıya geçtim ya:)) bundan sonra sepet gidicem biraz.Ben ne olursa ver abi modundayım bende eksideyim
deli meli ama hepimizi parmağında oynatıyor :))Bu adamda espenger sendromu varmıs hemen googladım anasiyla olan videosunu gordum deli gibi
kesin yazmışsındır tekrar sormuş oluyorumdur ama ne aldın :))Ben geçen sxplerimi biraz satıp iki şey aldım ya onlardan artıya geçtim ya:)) bundan sonra sepet gidicem biraz.
Yazdim sol ve ray aldım. Rayden umutluyum:)) diğeri yine yıl sonuna hedefim.kesin yazmışsındır tekrar sormuş oluyorumdur ama ne aldın :))
sol da güzel, yükseldi biraz ama daha yolu var diyiler. bereketli olsun inşallah :)) bence de sepet yapıp hiç dokunmamak en güzeli.Yazdim sol ve ray aldım. Rayden umutluyum:)) diğeri yine yıl sonuna hedefim.
Zaten delilerden korkacaksın sende az manyak değilsindeli meli ama hepimizi parmağında oynatıyor :))
Biz de az ruhhas tası değiliz bibi sıkıntı yok deliler ve manyaklar yabancımız değilZaten delilerden korkacaksın sende az manyak değilsinoyle bi muhabbet vardı biliyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?