• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de öyleyim herkes öyle bence. Kızıma 2 ayı geçti Atatürklu tişört aldım böyle değişenler oluyor ya iki türlü, siyah renk. Bayramlarda giyer dedim ama nerde sırtına geçirmedi haliyle. Umarım 19 Mayısa giyebilir. Yetişkinler, çocuklar hepimiz aynı durumdayız. Zaten kilo aldım geçen seneden beri genelde kıyafetlerimiz de iyi olmuyor bak o da var :KK70:
kilo kısmı en kötüsü zaten.rejim yaptım 6 kilo verdim 10 günde 3ünü geri aldım.

ben normalde giyinmeyi çok severim ne zaman dışarı çıksam birşeyler alıp dönerdim.son 3 aydır canım giyinmek istemiyor.scuba kumaştan eşofman altı aldım 2 tane siyah.yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum üstüne tişört ve montla.markete eczaneye gidiyorum sadece bir de arabayla dolanıyorum kızı parka götürüyorum kimselerin olmadığı.eşofman candır bu dönemde derimm :rolleyes:
Hepimiz aynıyız benim bir iki esofmanim olurdu eskiden şimdi dolap eşofman ve bol tişörtle doldu o değilde bu pandemi bitince bu bol rahat giyim tarzını nasıl değiştireceğiz :KK53:

Hepimiz aynıyız benim bir iki esofmanim olurdu eskiden şimdi dolap eşofman ve bol tişörtle doldu o değilde bu pandemi bitince bu bol rahat giyim tarzını nasıl değiştireceğiz :KK53:
alıştık valla haklısın.ben gündüz ve gece pijama giyorum evde rahat diye.gündüz pijamam gece pijamam diye ayırdım onları.kot giyemiyorum belimi sıkıyor sanıyorum artık alışmış vucud lar beli lastikli ürünlere.

Geçen bi yazi vardı eşofman giye giye toto çok büyümüş farketmemişim herkes bi totosunu kontrol etsin durum vahim diye 🤣

Ben colinse dadanmıştım. Maviden falan daha çok dayanıyor. Pandemiden önce aldığım hala sapasağlam. Markete,okula vs da genelde onu giyerek gittim yıkaya yıkaya maskeyle olunca demek ki dediğin gibi hep aynı şeyi giysen de sorun olmuyor :KK70: bir de journey markasından aldığım şeyler kaliteli çıktı hep. Bu Gölbaşı- Ankara yolunda outleti var orası da uygun oluyor
Colins bende aldım gecen yaz. 4-5 tane almıştım hem zayıflamıstım bayağı gecen yaz o yüzden yenilemiştim ama onun fiyatı da mavinin fiyatları aynı sayılır.

kıza geçen yıl pandemi başında netten aldığım yazlıkların bazılarını giymeden küçüldü. bu dönemde hem boy attı hem kg aldı. geçen sene kışa doğru da gidip pijama takımı, polar eşofman falan aldım. tüm kış öyle geçti. 2 ay önce de baharlık elbise falan aldım, evdekiler küçüldü diyordu evde giysin arada hevesleniyordu etek, elbise giymek ama oda sayılı.
arada annemlere falan gidince giyer dedik ama o da pek kısmet olmadı.

şimdi yazlık tsirt falan almam lazım, sandalet kıza da oğlana da almam lazım ama hiç alasım yok.
giyecekler mi o bile meçhul, elim gitmiyor.
çocuklar sokakta özgürce oynasın, düşsünler kalksınlar, yırtsınlar kıyafetlerini ama yeterki bitsin bu illet de cocuklar özgürce dışarda akranlarıyla oynasınlar :dua:

Colins bende aldım gecen yaz. 4-5 tane almıştım hem zayıflamıstım bayağı gecen yaz o yüzden yenilemiştim ama onun fiyatı da mavinin fiyatları aynı sayılır.
Evet çok fark etmiyor ama daha uzun süre gittiğini düşünüyorum. Bir de outleti var mesela ordan alırsan daha da uyguna geliyor. Şimdi var mıdır bilmiyorum ama Aciytyde- Ankara- vardı ben güzel ve uyguna almıştım elbise, sort tarzı şeyler.

Evet çok fark etmiyor ama daha uzun süre gittiğini düşünüyorum. Bir de outleti var mesela ordan alırsan daha da uyguna geliyor. Şimdi var mıdır bilmiyorum ama Aciytyde- Ankara- vardı ben güzel ve uyguna almıştım elbise, sort tarzı şeyler.
biz bir ara personel indirimli alıyorduk. ama yazın normal fiyatıyla aldık personel defactoya geçti:110:

kıza geçen yıl pandemi başında netten aldığım yazlıkların bazılarını giymeden küçüldü. bu dönemde hem boy attı hem kg aldı. geçen sene kışa doğru da gidip pijama takımı, polar eşofman falan aldım. tüm kış öyle geçti. 2 ay önce de baharlık elbise falan aldım, evdekiler küçüldü diyordu evde giysin arada hevesleniyordu etek, elbise giymek ama oda sayılı.

şimdi yazlık tsirt falan almam lazım, sandalet kıza da oğlana da almam lazım ama hiç alasım yok.
çocuklar sokakta özgürce oynasın, düşsünler kalksınlar, yırtsınlar kıyafetlerini ama yeterki bitsin bu illet de cocuklar özgürce dışarda akranlarıyla oynasınlar :dua:
kışlık elbiseler yepyeni küçüldü giyilmediğinden.yazı sadece tişört şort kapri tayt la geçirecek elbise gömlek tulum vs almayacağım giyilmiyor çünkü.küçülenleri satabilirsiniz ben hep öyle yapıyorum uyguna verince alıyorlar hem de bir çocuğun sevinmesine vesile olunuyor.etiketli bikinileri kaldı geçen yıl tatile gitmediğimiz için.onları da satayımm

kışlık elbiseler yepyeni küçüldü giyilmediğinden.yazı sadece tişört şort kapri tayt la geçirecek elbise gömlek tulum vs almayacağım giyilmiyor çünkü.küçülenleri satabilirsiniz ben hep öyle yapıyorum uyguna verince alıyorlar hem de bir çocuğun sevinmesine vesile olunuyor.etiketli bikinileri kaldı geçen yıl tatile gitmediğimiz için.onları da satayımm
bu hafta 3 satışım oldu dolaptan.
normalde yeğenime veriyorum yaşıtlar ama bizimki biraz daha boylu. yeğen 1 sene daha giyebiliyor.
sonra olmayanları ayırdım yenileri koydum dolaba satışa. kalanları 1 koca çöp poşeti ihtiyaç sahiplerine gitti.

dolap a da kazanç için değilde ihtiyaç sahibi birileri alsın diye koydum. mesela kızın 2 tane baharlık kumaş pantolonunu 25 tl den verdim. evde duracağına birinin ihtiyacını gidersin.

Benimde oğlum için alışveriş yapmam gerekiyordu bütçe ayiracaktim kizkardesim yigenimin küçülenleri verdi .. Her sene verirdi bu sene vermez diye düşünüyordum bende yigenime yeni kıyafetler hediye alırdım seneye ben kullanicam nasıl olsa diye sakalasirdik benden de küçük diğer kizkardesimin çocuğuna bir kıyafet üç çocuk büyütüyor bizde...Pandemi yüzünden kimse alışveriş yapmıyor bir senedir çocuklar hep evde dışarıya cikamadilar...
Artık çocuğu evde oyalayamiyorum havalar ısındı burda kimse dikkat etmiyor sitenin bahçesine masa kurup çekirdek yiyorlardı komşular toplasip dün akşam.. Onlar tarafından bakıyorum haklılar sıkıldı herkes eee bizim isyerimiz kapalı adı üstünde kapanma var kimse kapanmayacaksa benim isyerim niye kapalı bende haklıyım..Ben virüsün biteceğine olan inancımı kaybettim..

bu hafta 3 satışım oldu dolaptan.
normalde yeğenime veriyorum yaşıtlar ama bizimki biraz daha boylu. yeğen 1 sene daha giyebiliyor.
sonra olmayanları ayırdım yenileri koydum dolaba satışa. kalanları 1 koca çöp poşeti ihtiyaç sahiplerine gitti.

dolap a da kazanç için değilde ihtiyaç sahibi birileri alsın diye koydum. mesela kızın 2 tane baharlık kumaş pantolonunu 25 tl den verdim. evde duracağına birinin ihtiyacını gidersin.
ben de çok uyguna koyuyorum aynı sebepten.hemen satılıyorlar o yüzden.

Ben colinse dadanmıştım. Maviden falan daha çok dayanıyor. Pandemiden önce aldığım hala sapasağlam. Markete,okula vs da genelde onu giyerek gittim yıkaya yıkaya maskeyle olunca demek ki dediğin gibi hep aynı şeyi giysen de sorun olmuyor :KK70: bir de journey markasından aldığım şeyler kaliteli çıktı hep. Bu Gölbaşı- Ankara yolunda outleti var orası da uygun oluyor
Balgatın tekstilcileri genelde klas ve kaliteli ben de çok severim :)) journey, ekol, seden, dörtel, kayra vs kumaşları da kaliteli oluyor

kızın kıyafetleri pijaması vs küçüldü 3 5 bir şey alayım dedim hem de lcw den 470 tuttu ya .henüz almadım sepetten eleme yapayım bari.bir de zevkimize göre değil en uygunlarını seçerek ekledim sepete.içinde şık tek parça yok.lcw bile lüks olmuşş
bu ara lcw alışveriş günleri sanırım. ben de yaptım hem de aldığım çocuğa çorap 3-5 de tshirt-şort karışık kıyafet. 350 lira :(

Herkese gunaydin...
Of, gwind yine düşmüş. Dün 9du,bugun de güne 19luk zararla başladım.
Cante için 383 kabul etmişti,şu an 95 lira eklenmiş. Acaba çeksem mi bu da düşmeden, siz ne yaptınız hanımlar? Çıkardiniz mi elden?

Back