- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba tutumlu hanımlar
önümüzdeki haziran ayında düğünüm var. çeyiz işi bitti şükür. beyaz eşyalar kaldı onun da parası hazır. bunun dışında 17.500 TL birikimim var. bu parayla nasıl bir yatırım önerirsiniz? altın hesabı açsam mantıklı olur mu?
uzun vadeli yatırımda da altın aynı mı? para biriktirmeyi çok severim ama malesef ekonomi konularında çok zayıfım. ben ne yapacaksam yapayım unutayım istiyorum. teşekkür ederimAltın çok dengesiz gidiyor
Ben olsam dolara yatırırdım.
1,5 senelik gidişata bakınca en çok artan dolar.
Eki Görüntüle 1749246
uzun vadeli yatırımda da altın aynı mı? para biriktirmeyi çok severim ama malesef ekonomi konularında çok zayıfım. ben ne yapacaksam yapayım unutayım istiyorum. teşekkür ederim
evet canım. bu paraya ihtiyacımız olmayacak. hayat ne getirir belli olmaz parası bu. sürekli üzerine koymayı düşünüyorum.Uzun vadeli derken neyi kastettiniz anlamadım
1,5 senelik gidişi koydum mesajıma
Daha uzunu mu istiyorsunuz?
Uzun vadeli derken neyi kastettiniz anlamadım
1,5 senelik gidişi koydum mesajıma
Daha uzunu mu istiyorsunuz?
hmmm bu da güzel bir fikir. ama bu paraya arsa olmaz sanırım. ancak krediyle falanDüğüne kadar tl de kalıp düğnden kısa bir zmn önce arsa alırdım sanırım
Kredi ye sıcak bakmıyorum faiz sonuçta haram ondan bir hayır gelmez diye düşünüyorumhmmm bu da güzel bir fikir. ama bu paraya arsa olmaz sanırım. ancak krediyle falan
bu fikri de değerlendireceğim çok teşekkür ederimKredi ye sıcak bakmıyorum faiz sonuçta haram ondan bir hayır gelmez diye düşünüyorum
O zamana kadar biraz daha birikir belki ailenizden borçla falan alabilirsiniz diye düşündüm
Arsayı da köylerden falan ucuz olan bir yerden alıp unutmak gerek eninde sonunda değerlenir