- 30 Ocak 2014
- 4.436
- 8.647
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Yaa canım inanır mısın bu kelimeyi söylesem suçlu oluyorum biliyor musun annemle de tartışıyoruz bu konu yüzünden neyse gerçekten beni de geriyorlar. Yorum ve tavsiyeler için teşekkürler,ne iyi yapıyorlar bazı insanlar çok fresh yaşamları......iki otursam kışkırtıcı bir şey diyorlarEe sizde mesaj atin anneme soylemiasiniz ama biz musait degiliz. Ayrica sevgili ne munasebet asla kabul etmezdim saf olmayin mesajla uygun degoliz diyin bitti
Aaa tüh keşke daha önce haber verseydiniz, biz bu hafta sonu x yere gideceğiz falan diyebilirsiniz. Ben de hiç sevmem böyle emrivaki şeyleri ve bize misafirliğe gelebilecek olan tüm tanıdıklarımız da bunu bilir. Herkes tembihlidir "bizim sağımız solumuz belli olmaz, evde oluruz veya olmayız, şehir dışında olabiliriz, gelmeye niyetiniz varsa önceden arayıp sorun"Merhaba hanımlar.... Yatılı şehir dışından misafir gelecekmiş. Emrivaki sevmiyorum hiç..... Arayıp "Size gelcez" demişler. Sevgilisi ile kalmaya gelecekmiş. Müsait misiniz diye soran yok,buyrun gelin tabii deriz sorarsa ya da evde misiniz.... fakat emrivaki olunca sinir oluyorum. Sizin çözümünüz ne oluyor böyle emrivaki misafirlere?
Yani ev aile eviyse, annenin yeğenini ağırlamak istemesi çok normalAnnemin kardeşinin çocuğu. Sevgilisi ile gelecekmiş. Annemle bazı noktalarda anlaşamıyoruz,bari sorsalarmış diyorum kalcaklar diyorsinir küpüyüm evde. Bir sorsanız yaa
Bu arada sinirden yazamamışımYaa canım inanır mısın bu kelimeyi söylesem suçlu oluyorum biliyor musun annemle de tartışıyoruz bu konu yüzünden neyse gerçekten beni de geriyorlar. Yorum ve tavsiyeler için teşekkürler,ne iyi yapıyorlar bazı insanlar çok fresh yaşamları......iki otursam kışkırtıcı bir şey diyorlar
Birakin sehir disini ulke disi olsa kabul etmedimAnnemin kardeşinin çocuğu. Sevgilisi ile gelecekmiş. Annemle bazı noktalarda anlaşamıyoruz,bari sorsalarmış diyorum kalcaklar diyorsinir küpüyüm evde. Bir sorsanız yaa
Siz dolma sarmayin bence ayaklari alismasinSevmediğim akraba hem de ders çalışıyorum yaa offff. Sorsalar başka türlü olur dolma falan sararım böyle emri vaki olunca olmuyor yaa olmuyor.
Müsaıt deılız sehır dısındayız semıner varMerhaba hanımlar.... Yatılı şehir dışından misafir gelecekmiş. Emrivaki sevmiyorum hiç..... Arayıp "Size gelcez" demişler. Sevgilisi ile kalmaya gelecekmiş. Müsait misiniz diye soran yok,buyrun gelin tabii deriz sorarsa ya da evde misiniz.... fakat emrivaki olunca sinir oluyorum. Sizin çözümünüz ne oluyor böyle emrivaki misafirlere?
Emrivaki hoş değil plan yapmışlar, mesela diğer teyzemler de gelir şu zaman napiyonuz,*****le konuştuk müsaitlerse gidelim dedik derler ne bileyim yorumda haklısınız fakat bu düşüncesizlik oluyo birazYani ev aile eviyse, annenin yeğenini ağırlamak istemesi çok normal
Aaa tüh keşke daha önce haber verseydiniz, biz bu hafta sonu x yere gideceğiz falan diyebilirsiniz. Ben de hiç sevmem böyle emrivaki şeyleri ve bize misafirliğe gelebilecek olan tüm tanıdıklarımız da bunu bilir. Herkes tembihlidir "bizim sağımız solumuz belli olmaz, evde oluruz veya olmayız, şehir dışında olabiliriz, gelmeye niyetiniz varsa önceden arayıp sorun"
Aklımda bulunsun.....Müsaıt deılız sehır dısındayız semıner var
Annen kabul ettikten sonra diyecek bir şey yol. Ben de yeğenimi kabul ederimEmrivaki hoş değil plan yapmışlar, mesela diğer teyzemler de gelir şu zaman napiyonuz,*****le konuştuk müsaitlerse gidelim dedik derler ne bileyim yorumda haklısınız fakat bu düşüncesizlik oluyo biraz
Birakin sehir disini ulke disi olsa kabul etmedim
Banane sevgilisinden nisanlisindan
Otele gitsinler
Musait degiliz misafirimiz var diyin Canim ne anlayissiz insanlar var
Esim istemiyo rizasi yok biseler uydurun alistirmayin
Tam da bu.“Müsait değiliz keşke önceden haber verseydiniz”. Bitti :)
Sanirim annesiyle ayni evde yasamiyolar ben oyle anladim oyle yorum yaptimAnnen kabul ettikten sonra diyecek bir şey yol. Ben de yeğenimi kabul ederim
Tam da bu.
Bu kadar açık ve net olmayınca taviz tavizi doğuruyor tepemize çıkıyorlar.
Hayır anne ve babasıyla yaşıyor, yazmıştıSanirim annesiyle ayni evde yasamiyolar ben oyle anladim oyle yorum yaptim
Aynen öyle arkadaşım katılıyorum bir kere kendilerine bir şeyi hak görmesinler devamı hemen geliyorgelengiden ben de böyle şeylere gelemediğim için kötü ben oluyorum artık sıkıldım böyle olmaktan fakat bazı insanlar kendine her şeyi hak görüyor bana gelince yok olmaz bilmem ne. (Bu yorum konu harici)
Ah kardeşim işte bir bu bir de emri vaki yapıyorlar geleceğiz diye anlattım olmuyor, kötü uyumsuz ben oluyorum annemle bile tartıştık bana ne dedi biliyor musun "evleneceği insanmış telasememuresi onlar evlenmeyi düşünüyorlar"...Valla davetsiz misafir falan filan zaten hoş değilde birde tanımadığınız bir insan. Evinize hiç bir şekilde almamanınızı öneririm. En azından gece kalmasın. Devir çok kötü. Başına bir iş gelse sizin üstünüze kalır. Senin evinde ne arıyodu derler. Kızı kaçırdı mı ne yaptı o bile değil. Hiç sevmem böyle şey. Kuzeniniz neyse de sevgilisi olmamış ben almazdım evime. Ayıpsa ayıp
Aa pardon ben gormedimHayır anne ve babasıyla yaşıyor, yazmıştı