Yatılı Misafir

Ee sizde mesaj atin anneme soylemiasiniz ama biz musait degiliz. Ayrica sevgili ne munasebet asla kabul etmezdim saf olmayin mesajla uygun degoliz diyin bitti
Yaa canım inanır mısın bu kelimeyi söylesem suçlu oluyorum biliyor musun annemle de tartışıyoruz bu konu yüzünden neyse gerçekten beni de geriyorlar. Yorum ve tavsiyeler için teşekkürler,ne iyi yapıyorlar bazı insanlar çok fresh yaşamları......iki otursam kışkırtıcı bir şey diyorlar

Aaa tüh keşke daha önce haber verseydiniz, biz bu hafta sonu x yere gideceğiz falan diyebilirsiniz. Ben de hiç sevmem böyle emrivaki şeyleri ve bize misafirliğe gelebilecek olan tüm tanıdıklarımız da bunu bilir. Herkes tembihlidir "bizim sağımız solumuz belli olmaz, evde oluruz veya olmayız, şehir dışında olabiliriz, gelmeye niyetiniz varsa önceden arayıp sorun"

Bu arada sinirden yazamamışım Dahliadivin fresh derken kendi kafasını dinleyenlerden böyle minimal az insanlı yaşamlardan bahsettim bu kişileri kastetmedim eğer açıklama yanlış olduysa kusura bakma lütfen

Annemin kardeşinin çocuğu. Sevgilisi ile gelecekmiş. Annemle bazı noktalarda anlaşamıyoruz,bari sorsalarmış diyorum kalcaklar diyor sinir küpüyüm evde. Bir sorsanız yaa
Birakin sehir disini ulke disi olsa kabul etmedim

Banane sevgilisinden nisanlisindan
Otele gitsinler

Musait degiliz misafirimiz var diyin Canim ne anlayissiz insanlar var
Esim istemiyo rizasi yok biseler uydurun alistirmayin

Müsaıt deılız sehır dısındayız semıner var

Müsaıt deılız sehır dısındayız semıner var
Aklımda bulunsun.....

Valla davetsiz misafir falan filan zaten hoş değilde birde tanımadığınız bir insan. Evinize hiç bir şekilde almamanınızı öneririm. En azından gece kalmasın. Devir çok kötü. Başına bir iş gelse sizin üstünüze kalır. Senin evinde ne arıyodu derler. Kızı kaçırdı mı ne yaptı o bile değil. Hiç sevmem böyle şey. Kuzeniniz neyse de sevgilisi olmamış ben almazdım evime. Ayıpsa ayıp

Aynen öyle arkadaşım katılıyorum bir kere kendilerine bir şeyi hak görmesinler devamı hemen geliyor

Ah kardeşim işte bir bu bir de emri vaki yapıyorlar geleceğiz diye anlattım olmuyor, kötü uyumsuz ben oluyorum annemle bile tartıştık bana ne dedi biliyor musun "evleneceği insanmış telasememuresi onlar evlenmeyi düşünüyorlar"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…