- 30 Ocak 2014
- 4.436
- 8.647
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Anneme anlatamıyorum işte bi ton laf edip ağlıyor şimdiAnneniz siz bekarken elin adamlarla onlarin akrabalarinin evlerinde kalmaniza müsade edermiydi? Etmezdi diyorsaniz simdi iki yüzlülüge gerek yok. Evlenmeden beraber agarlayamam gecin
Anneniz hazırlık yapsın, karşılasın. Sizde odanıza geçip ders çalışın.Sevmediğim akraba hem de ders çalışıyorum yaa offff. Sorsalar başka türlü olur dolma falan sararım böyle emri vaki olunca olmuyor yaa olmuyor.
Ben bunun kabusunu görüyorum rüyamda bile ,yok şimdi uyanacam bu rüya gerçek değil diye kendimi uyandırmaya çalışıyorum öyle şiddetle red durumundayimBırde bnı dusun 1 tane 1.sınıf 2 tane ortaokul cocugu ve 3 aylık bebek. Masada defter cetvel ne ararsn var. Havada sogumaya baslamıs. Cay corba meyve çerez hersy yayılmıs. İşten yorgun gelıp koltukta yarı ölü bir koca ve kapıda gamsız gamsız suprızzz
Ayyy ağlasın yaaa,kuzenimi ,sevgilisini agirlamam gidip otel ayarlasinlar.Onlari aynı odada yatirsan bir türlü ayrı yatirsan oda yok İlerde bu size kötü şekilde döner.Hayat bu hiç istemediğiniz bir dedikodunun ana malzemesi olursunuz....Anneme anlatamıyorum işte bi ton laf edip ağlıyor şimdi
Boşver karışma, kendi akıllansın, kaç yaşında kadın kendi evi. Sen bir şey desen senle ters olacak.Annem hep insanlara iyi davranır sonra kendi üzülür darbeyi yer,ben de böyle şeylere katlanamadığım için bir de emrivakilere gelemiyorum...
Anneniz siz bekarken elin adamlarla onlarin akrabalarinin evlerinde kalmaniza müsade edermiydi? Etmezdi diyorsaniz simdi iki yüzlülüge gerek yok. Evlenmeden beraber agarlayamam gecin
Kesinlikle öyle...Aynısını biz yapmış olsak annelerimiz neler neler söylerdi düşünemiyorum
Anneme anlatamıyorum işte bi ton laf edip ağlıyor şimdi
Yani.........Sevdiğim kafa dengi insanlarsa gelsinler huzursuz olacağım insanlarsa bahane bulurdum şuraya gidicez şunlar bize gelecek falan filan
Tatlı güzel insanlarsa gelsinler size de değişiklik olur belkiYani.........
Emri vaki yapan insanlar tatlı olur mu sizce yaaa?Tatlı güzel insanlarsa gelsinler size de değişiklik olur belki
İşte en kötü ben olurum bunu kendilerine desem..... Bizimkiler de böyle işteAğırlıyordum sorun etmiyordum yani içten içe stres oluyordum ama hiç yansitmadim.
İnancım gereği sevgili agirlamam ama
Bir de böyle konularda sesimi çıkarsam suçlu oluyorum. Ses çıkarmak dediğim de kavga etmek değil müsait değiliz falan demek......emrivaki davranislardan nefret ediyorum nefffrett ya. acik acik baska bir yerde olacaginizi soyleyin, her seyin bi adabi olmali
Yaa kendileri geleceklermiş plan yapmışlar sadece gelecez diyorlar ayarlanmış gün olarak....... Ben de demem fakat bu şekilde emri vaki olmaz kiBu gece gelmiyorlarsa ,haberli sayilir aslinda. Benim annem de asla misafire hayir demez. Kac gece kalacaklar?1 gunse dert etmeyin
Ben de son anda haber veren kisiden hoslanmiyorum. Cunku musait olamiyorum. Musaitsem de dinlenmek istiyorum.
Yerinizde olsam.bir seye karismam. Kendi odanizi vermeyin. Anneniz de basit menulerle atlatsin.
Aynen olmaz ,olmamali . Artik surprizlerden dahi hoslanmiyorumYaa kendileri geleceklermiş plan yapmışlar sadece gelecez diyorlar ayarlanmış gün olarak....... Ben de demem fakat bu şekilde emri vaki olmaz ki