Yatılı Misafir

Ben bunun kabusunu görüyorum rüyamda bile ,yok şimdi uyanacam bu rüya gerçek değil diye kendimi uyandırmaya çalışıyorum öyle şiddetle red durumundayim

Anneme anlatamıyorum işte bi ton laf edip ağlıyor şimdi
Ayyy ağlasın yaaa,kuzenimi ,sevgilisini agirlamam gidip otel ayarlasinlar.Onlari aynı odada yatirsan bir türlü ayrı yatirsan oda yok İlerde bu size kötü şekilde döner.Hayat bu hiç istemediğiniz bir dedikodunun ana malzemesi olursunuz....

Annem hep insanlara iyi davranır sonra kendi üzülür darbeyi yer,ben de böyle şeylere katlanamadığım için bir de emrivakilere gelemiyorum...
Boşver karışma, kendi akıllansın, kaç yaşında kadın kendi evi. Sen bir şey desen senle ters olacak.

Bu gece gelmiyorlarsa ,haberli sayilir aslinda. Benim annem de asla misafire hayir demez. Kac gece kalacaklar?1 gunse dert etmeyin

Ben de son anda haber veren kisiden hoslanmiyorum. Cunku musait olamiyorum. Musaitsem de dinlenmek istiyorum.

Yerinizde olsam.bir seye karismam. Kendi odanizi vermeyin. Anneniz de basit menulerle atlatsin.

Yaa kendileri geleceklermiş plan yapmışlar sadece gelecez diyorlar ayarlanmış gün olarak....... Ben de demem fakat bu şekilde emri vaki olmaz ki

Ee sizde mesaj atin anneme soylemiasiniz ama biz musait degiliz. Ayrica sevgili ne munasebet asla kabul etmezdim saf olmayin mesajla uygun degoliz diyin bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…