- 24 Mart 2020
- 9.920
- 35.650
- 32
Allah kolaylık versin bir an önce çözülür inşallah bu sorunyok malesef ailesi ondan beter. onlara göre çocuk sadece onlarda iyi. ablası ayrıldı çocuklarını devlet babaya verdi biz ayrılıyoruz çok şükür ben aldım. yani insanlıktan çıkmışlar babası yok zaten bir annesi var Allah düşmanıma vermesin mahkeme yoluna gidecem pazartesi
Canim bak ne yap.bilmiyorum belki de konuşabilsem daha da kötü olabilirdim. oğlum iister ağlarsa daha da dayanılmaz hal alabilirdi benim için ne doğru bilmiyorum ama çok zormuş. o detaylar sadece anlaşmalıda oluyor sanırım. kendisi 45 yaşında annesiyle yaşıyor nefes alamıyor annesiz 4 yaşındaki çocuğu annesiz bırakıyolar ne diyim Allah sorsun.
yok malesef ailesi ondan beter. onlara göre çocuk sadece onlarda iyi. ablası ayrıldı çocuklarını devlet babaya verdi biz ayrılıyoruz çok şükür ben aldım. yani insanlıktan çıkmışlar babası yok zaten bir annesi var Allah düşmanıma vermesin mahkeme yoluna gidecem pazartesi
Çok kötü bı sekildemi ayrildiniz? Nedir bu kadar öfke nefret? Kendi konusmasin ama çocuğu tlfna versin öyle söyleyin.açmaz dönmez mesaj attım sen ara anne dediğnde diye cevap dahi vermedi.
şu adam o çocuğu sırf size hırsından almıyorsa bende bir şey bilmiyorum.malesef bendeyken hiç arayıp sormuyor zaten yeni yeni almaya başlamıştı şimdi pat diye uzun görüş nasıl geçecek hiç bilmiyorum umarım erken getirir.
Kendi kadar alsa neden desin. Mahkeme kararıdırNeden aralıksız 15 gün böyle saçmalık mı olur nasıl böyle bir karar aldınız?
çok güzel anlatmışınız fakat biz evliyken beni yok sayıp çocuğu alıp annesine gidip ablasyla beraber oğlumun doğum gününü kutlayan insanlar bunlar şimdi nasıl orta yol bulayım ki ben Allah sorsun ne diyimÖncelikle zor bir durum, insan en güvendiğine bile bırakınca huzursuz oluyor ki siz babası da olsa tam olarak güvenmiyorsunuz belli. Ben sadece size şunu söylemek istiyorum; çocuğunuzun babasıyla her ne yaşamış olursanız olun ebeveyn olarak ilişkinizi onarmalısınız. çocuğunuz için telefonla bile konuşamıyor olmanız onun ruhsal gelişimi ve geleceği için büyük bir handikap. Mesela ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum, bu beni yormadı ama annem ve babam arasındaki düşmanlık yordu. Bir arada yürütememiş olabilirler buna razıyım ama en azından ben ve kardeşim için arkadaş kalabilmelerini isterdim. İleride çocuğunuzun özel günleri olacak, evlilik süreci olacak, veli toplantıları olacak, bu çocuk hep bebek kalmayacak. her çocuk ister en azından özel günlerde hem annesi hem de babası aynı anda yanında olabilsin. Doğum günlerinde annesiyle babasının kucağında bir pasta üfleyebilsin. Küçük şeyler belki ama yokluğu büyük oluyor. O yüzden her şeyden önce anne baba olduğunuzu hatırlayın, sorumluluğunuz büyük ve gerekirse bazı anlarda birbirinize katlanacaksınız. Sizin olduramadığınız ilişki çocuğunuzun problemi olmamalı. Şu an daha bebek, karnı toktur, iyidir. Siz bu noktaları düşünün bence
mahkeme kararı malesefNeden aralıksız 15 gün böyle saçmalık mı olur nasıl böyle bir karar aldınız?
herkes aynısını söylüyor aylarca görmedi bu çocuğu aramadı sormadı bileşu adam o çocuğu sırf size hırsından almıyorsa bende bir şey bilmiyorum.
akılllı saat aldım ama sanırım yaş olarak biraz küçük kaldı kullanmadı kırarım anne istemiyorum dedi bende zorlamadım sevmesi alışması için uğraşacağım. bir daha ki yaza bir aya çıkar gibi bu 15 gün çünküÇocuğa akıllı saat alın. Basit bir sistemi var . Ordan açar hem goruntulu hem sesli konuşursunuz.
Ben eğitim için başka şehre gitmiştim. Çocuk eşimle kalmisti. Telefonla o yaşta çok konuşmuyor sanki biz fazla iletişim kuramamistik. Her hafta sonu gidiyordum veya onlar geliyordu. Sonra doğru iki haftaya çıkmıştı. İki hafta çocuk için de dayanması zor olur. Daha çok özlüyordu.
Çok huzursuzlanirsa mecbur arar babası veya erken getirir.
beni hiç bir zaman anne olmadım onlar için beni hep küçük gördüler. 11 yaş büyük benden eşim ablası annem abisi babamla yaşıttı. oysaki 27 yaşındaydım evlendiğimde. 6 aylık olana kadar çocuğa baksın sonra lın kızınızı gidin demiş kaynanam anneme tabi annem çok sonra söyledi bunu. gitmem için yapmadıkları kalmadı ben gitmyeince oğlumu alıp kaçırdılar falan yazsam roman olur derler ya gerçekten öylebenÇok kötü bı sekildemi ayrildiniz? Nedir bu kadar öfke nefret? Kendi konusmasin ama çocuğu tlfna versin öyle söyleyin.
E Efsa0705 Çocuğunuzla konuşursanız bize de yazın merak ettim.
Ablacım gözünü bağlayıp kulağını mı kapattılar, nasıl düştün böyle ortama da çocuk yaptın bu adamdan? Kumarı sadakatsizliği saklayabilirler ama mümkün değil anneciliği saklayamazlar. Benim bu forumda öğrendiğim, babası olmayan ve annesinin sözünden dibinden ayrılmayan adamlar asla düzelmiyor. Adam rezil ablası ondan beter. Bir kadının kendi isteğiyle çocuklarından vazgeçip sosyal kuruma vermesi beni çok üzüyor etkileniyorum ama en azından yemesi içmesi okulu eğitimi düzenli ol
benE Efsa0705 Çocuğunuzla konuşursanız bize de yazın merak ettim.
Ablacım gözünü bağlayıp kulağını mı kapattılar, nasıl düştün böyle ortama da çocuk yaptın bu adamdan? Kumarı sadakatsizliği saklayabilirler ama mümkün değil anneciliği saklayamazlar. Benim bu forumda öğrendiğim, babası olmayan ve annesinin sözünden dibinden ayrılmayan adamlar asla düzelmiyor. Adam rezil ablası ondan beter. Bir kadının kendi isteğiyle çocuklarından vazgeçip sosyal kuruma vermesi beni çok üzüyor etkileniyorum ama en azından yemesi içmesi okulu eğitimi düzenli oluyor diye teselli buluyorum
uyor diye teselli buluy
ikimizde çalışıyoruz. ben öğretim görevlisiyim o öğretmen. aynı şekilde ablasıda öğretim görevlisi. evliliğim boyunca çocuğumu bağımlı değil bağlı yetiştrmem gerektiğini ve okumuşunun cahilinin daha kötü olduğunu anladım. anne ve abla ilahtı onun içinE Efsa0705 Çocuğunuzla konuşursanız bize de yazın merak ettim.
Ablacım gözünü bağlayıp kulağını mı kapattılar, nasıl düştün böyle ortama da çocuk yaptın bu adamdan? Kumarı sadakatsizliği saklayabilirler ama mümkün değil anneciliği saklayamazlar. Benim bu forumda öğrendiğim, babası olmayan ve annesinin sözünden dibinden ayrılmayan adamlar asla düzelmiyor. Adam rezil ablası ondan beter. Bir kadının kendi isteğiyle çocuklarından vazgeçip sosyal kuruma vermesi beni çok üzüyor etkileniyorum ama en azından yemesi içmesi okulu eğitimi düzenli oluyor diye teselli buluyorum
Ayy hakikaten böyle birşey var. Yaşı büyük okumuş kişiler daha dişli daha cazgır oluyor sanki. Yani kötüsü işte. Hani cahil kvde de fena da onun yapabilecekleri bir tık daha sınırlı oluyor ya. Böyle müge anliya bir görümce çıkmıştı. 70-80 yaşında vardı. Öğretmendi. Önce müge anlı falan övdü ne güzel okumuş biri falan diye. Sonra o kadın 70 yaşındaki kardeşi için öyle bir gorumcelik yaptı ki öyle sözler söyledi ki herkes şok oldu.ikimizde çalışıyoruz. ben öğretim görevlisiyim o öğretmen. aynı şekilde ablasıda öğretim görevlisi. evliliğim boyunca çocuğumu bağımlı değil bağlı yetiştrmem gerektiğini ve okumuşunun cahilinin daha kötü olduğunu anladım. anne ve abla ilahtı onun için