yatılı görüş

evet çok zor ama evvela sakin olun. siz annesi iseniz o da babası. asla kötü bakmayacaktır.
şimdi biraz dinlenin.
bence arayında babayı iletişim kurmak zorundasınız bu durumda.
açmaz. bari anne dediğinde ara dedim ararsa onu da çok sanmıyorum. nefes almak batar mı batıyor bildiğiniz.

sakin olun tadını çıkarın babaya da ihtiyacı var çocuğun. vakit geçirmesi gerekiyor. bu süreçte de siz kendinizle vakit geçirin arkadaşlarınız varsa arkadaşlarınızla görüşün.
bunu biliyorum ama bu kadar acı olacağını düşünememiştim

Güzel bakılmayacağına dair şüpheniz var mı peki yani nasıl biri baba olarak ? Mesela babası çocuk sizde olduğu günler hiç arayıp konuşmuyor mu çocuğuyla? Eğer konuşuyorsa sizin de çocuk ondayken çocukla konuşma hakkınız var buna bir açıklık getirin karşılıklı olarak. Sohbet için değil sonuçta çocukla konuşmak için mecburen arayacaksınız birbirinizi.

malesef bendeyken hiç arayıp sormuyor zaten yeni yeni almaya başlamıştı şimdi pat diye uzun görüş nasıl geçecek hiç bilmiyorum umarım erken getirir.

bunun farrkındayım biliyorum ama haber alamayacağımı bildiğim için daha da acı veriyor sanki kaç yaşındaydı kızınız ilk uzun kaldığında

malesef bendeyken hiç arayıp sormuyor zaten yeni yeni almaya başlamıştı şimdi pat diye uzun görüş nasıl geçecek hiç bilmiyorum umarım erken getirir.
İşte bu düzeni bir şekilde oluşturmanız lazım gerekirse siz öncü olun çocuk sizdeyken araması için teşvik edin, siz de çocuk ondayken arayabilmenin yolunu açın yani. Çocuk için de zor olmalı arayıp sormayan hayatında yok gibi olan baba figürü ile birden aynı evde kalıyor anne olmadan. Sizin yokluğunuzu arayacaktır çocuk o yüzden her gün olmasa da iki güne bir akşam uyumadan önce görüntülü görüşme talep edin mesela böyle yatılı gittiği günler

İlk zamanlar böyle hissetmeniz normal, oğlunuz da küçük olduğu için babası çok çok iyi baksa bile biz anneler hep acaba mı deriz. Zamanla siz de alışacaksınız. Ben de ilk zamanlar çok ağlardım üzülürdüm sürekli düşünürdüm ama oğlum büyüdükçe kaygılarım da azaldı. Kendinize zaman ayırın.

bunun farrkındayım biliyorum ama haber alamayacağımı bildiğim için daha da acı veriyor sanki kaç yaşındaydı kızınız ilk uzun kaldığında
3 yaşındayken 2 hafta kalmıştı başka şehirde yaşıyor babası üstelik. bende iletişim kurmakta zorlandım evet zor biliyorum. ama babasına güvenmeniz gerekiyor ve sorumluluk da yüklemeniz gerekiyor.

oluşmuyor malesef kendisi çok değişik yapıda bir insan. mesajım duruyor açmayacağını biliyorum anne derse sen ara bari yazdım biraz merhametli ol diye ama hiç sanmıyorum.

nefes alamıyorum bazen inanın insan olsa karşıdaki keşke oğlumu arasam da konuşsam ama o zamnda yaağlar ya isterse diye çok korkuyorum bu defa dayanamam

3 yaşındayken 2 hafta kalmıştı başka şehirde yaşıyor babası üstelik. bende iletişim kurmakta zorlandım evet zor biliyorum. ama babasına güvenmeniz gerekiyor ve sorumluluk da yüklemeniz gerekiyor.
ne diyim ki ne denir bilmiyorum umarım çocuklarımızın tek sınavı bu olur şu hayatta

nefes alamıyorum bazen inanın insan olsa karşıdaki keşke oğlumu arasam da konuşsam ama o zamnda yaağlar ya isterse diye çok korkuyorum bu defa dayanamam
Aramak sizin en doğal hakkınız eski eşinizle bu konuda mutlaka konuşun, sesini duymak zorundasınız. 2 hafta uzun bi süreç. Anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

Aramak sizin en doğal hakkınız eski eşinizle bu konuda mutlaka konuşun, sesini duymak zorundasınız. 2 hafta uzun bi süreç. Anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.
anne ve baba aynı onun için malesef ikiside bir ben nasıl aramıyorum dayanıyorsam sende dayanacaksın kafasında.

anne ve baba aynı onun için malesef ikiside bir ben nasıl aramıyorum dayanıyorsam sende dayanacaksın kafasında.
Merak etmeyin geçici, aynı cümleleri duydum.
Zaten bi süre sonra çocuk sizi soracak o zaman da paşa paşa aratıyorlar hiç takmayın kafanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…