- 1 Ekim 2013
- 7.695
- 15.433
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karşı taraftan hiç kimseyle iletişimim yok eski eşim kredi çektirmeye çalıştı bana borç senedi imzalatmaya çalıştı bunlara zorlayınca ben eve bir süre gitmedim çünkü eve hiç bakmıyordu oda dava açtı ablası ve annesine durumu anlatmama rağmen onlarda oğlunu destekledi başkada kimse yok zaten ablasıda ayrı eşinden otursunlar şimdi 3 üHalası nasıl biri? Bence halada olması 80yaş babane ile olmasından çok daha iyi kuzenler falanda varsa oynar eğlenirler. Sizi zaten aramak isteyecektir yada halayı arayabilirsiniz aranız nasıl bilmiyorum ama
bırakmaktan başka çarem malesef yok kiAlışmak lazım yeni düzeniniz bu olacak. Çok zorlanırsa erken getirebilir belki. Bırakın baba ihtiyacını doyasıya karşılasın sizde biraz mental olarak dinlenin çocuğunuzu bomba gibi sağlam şekilde alın
E işte madem başka çare yok bunu kabul edip kendin için zaman oluştur. Takılı kalma bu düşünceye. Sene içinde arkadaşlarınla yapamadığın aktiviteleri yapbırakmaktan başka çarem malesef yok ki
Ne faydasız adammış gerçekten. Siz bu 2 hafta kendinizi yiyip bitirmeyin okunacak kitap/dizi ne var ne yok izleyin 2 gün hava değişimi kısa tatil yapın. En zoru bu sene bu zaman, seneye daha büyük olacak tablet verirsiniz oradan arar sizi çocuğunuza her akşam yatmadan konuşalım yada sabah vs gibi bi saat belirlersiniz hem o hem siz kaygı duymadan keyifli geçirirsiniz süreci. Canınızı sıkmayın zaten iki güne anne diye ağlar elleri mecbur arayacaklarkarşı taraftan hiç kimseyle iletişimim yok eski eşim kredi çektirmeye çalıştı bana borç senedi imzalatmaya çalıştı bunlara zorlayınca ben eve bir süre gitmedim çünkü eve hiç bakmıyordu oda dava açtı ablası ve annesine durumu anlatmama rağmen onlarda oğlunu destekledi başkada kimse yok zaten ablasıda ayrı eşinden otursunlar şimdi 3 ü
inşAllah çok zor bir süreçmiş gerçekten. ama sayılı gün elbet geçer kaldı 14 günNe faydasız adammış gerçekten. Siz bu 2 hafta kendinizi yiyip bitirmeyin okunacak kitap/dizi ne var ne yok izleyin 2 gün hava değişimi kısa tatil yapın. En zoru bu sene bu zaman, seneye daha büyük olacak tablet verirsiniz oradan arar sizi çocuğunuza her akşam yatmadan konuşalım yada sabah vs gibi bi saat belirlersiniz hem o hem siz kaygı duymadan keyifli geçirirsiniz süreci. Canınızı sıkmayın zaten iki güne anne diye ağlar elleri mecbur arayacaklar
Geçer merak etmeyin, çocuk ağladığı halde sizi aratmazlarsa zaten çocuk daha gitmekte istemez. Siz iletişim kurmaya çalışın yinede orada tutup annen seni aramıyor sormuyor bak diye doldurmazlar çocuğu umarıminşAllah çok zor bir süreçmiş gerçekten. ama sayılı gün elbet geçer kaldı 14 gün
işte bu sebepten dolayı ayrılma durumunda olanlar ya da çevremde ayrılmış olanlar beni hep uyardılar elindekileri sakın kaybetme silme ileride çocuğu dolduracaklar elinde dursun gibisinden. benim mesajım var aradığımda açmayacağını biliyorum en azında oğlum anne dediğinde ara yazdım cevap dahi vermedi tabi ki.Geçer merak etmeyin, çocuk ağladığı halde sizi aratmazlarsa zaten çocuk daha gitmekte istemez. Siz iletişim kurmaya çalışın yinede orada tutup annen seni aramıyor sormuyor bak diye doldurmazlar çocuğu umarım
nasıl oluyor bu peki? kaç yaşındaydı çocuğunuz ben çok uğraştım ama olmadı kaç pedegogla görüştük her raporda yatılı verdiler babaya da ihtiyacı vardır diye her gece ağlayarak uyanıyordu çocuğum kalıp geldiğinde ne olur süreci ayrıntılı anlatır mısnız gerekirse özldende yazabilirimMahkemeye başvurup aldığı zaman sizle iletişim kurmasına izin verilmediği için yatılı süresinin kısaltılmasını ya da iletişimin sağlanmasını talep edebiliyorsunuz. Ben bana attığı tehdit mesajları ve çocuğun korktuğunu söyleyerek yatılı kalma olayını kaldırdım tabi avukat aracılığıyla yaptım
Çocuğu dolduramazlar merak etme ne derse desinler zaten ilgisiz bi tip belli ki, çocuklar öyle akıllı ki iki lafla hiçbir şeye inanmaz. Annen aramıyo deselerde kendisi istediği halde aramazlarsa annemi istedim ama aratmadı diye yine onları kötü bilecek. Neden ayrıldığınızı ayrıntıları anlatıp çocuklara yetişkin sorunlarını yüklemeyin, zaten onlar kim ilgileniyo kim ilgilenmiyo hissediyorlar. Siz kendinizi mutlu edin ki sağlıklı mutlu bir anne olarak çocuğunuza ışık olun.işte bu sebepten dolayı ayrılma durumunda olanlar ya da çevremde ayrılmış olanlar beni hep uyardılar elindekileri sakın kaybetme silme ileride çocuğu dolduracaklar elinde dursun gibisinden. benim mesajım var aradığımda açmayacağını biliyorum en azında oğlum anne dediğinde ara yazdım cevap dahi vermedi tabi ki.
çok teşekkür ederim bazen bazı mesajlar o kadar iyi geliyor ki insan rahatlamasa bile nefes alıyor saniye de olsa umarım bu süreçte çabuk geçerÇocuğu dolduramazlar merak etme ne derse desinler zaten ilgisiz bi tip belli ki, çocuklar öyle akıllı ki iki lafla hiçbir şeye inanmaz. Annen aramıyo deselerde kendisi istediği halde aramazlarsa annemi istedim ama aratmadı diye yine onları kötü bilecek. Neden ayrıldığınızı ayrıntıları anlatıp çocuklara yetişkin sorunlarını yüklemeyin, zaten onlar kim ilgileniyo kim ilgilenmiyo hissediyorlar. Siz kendinizi mutlu edin ki sağlıklı mutlu bir anne olarak çocuğunuza ışık olun.
Ama bu şekilde sizin için de çocuğunuz için de zor olur arabulucu biri yok mu hani annesiyle görüşsün yatılı görüş günlerinde diye. Dinlediği kimse yok muoluşmuyor malesef kendisi çok değişik yapıda bir insan. mesajım duruyor açmayacağını biliyorum anne derse sen ara bari yazdım biraz merhametli ol diye ama hiç sanmıyorum.
yok malesef ailesi ondan beter. onlara göre çocuk sadece onlarda iyi. ablası ayrıldı çocuklarını devlet babaya verdi biz ayrılıyoruz çok şükür ben aldım. yani insanlıktan çıkmışlar babası yok zaten bir annesi var Allah düşmanıma vermesin mahkeme yoluna gidecem pazartesiAma bu şekilde sizin için de çocuğunuz için de zor olur arabulucu biri yok mu hani annesiyle görüşsün yatılı görüş günlerinde diye. Dinlediği kimse yok mu
ben öncelikle Allah a havale ettim sonra elbet bir yolunu bulacağım. çok üzülüyorum çokbelki feminist diyebilirsiniz ama tüm dünyada cezaevlerinin yüzde 95i erkeklerle dolu. tabi üzülmekte ve babasına vermek istememekte haklısınız. annelik içgüdüleri gibi bir içgüdüye sahip değiller. daha geçenlerde başıma bunla ilgili bir olay geldi hatta konu bile açtım. kusura bakmayın ben erkeklere güvenmiyorum. çocuk geldiğinde tepeden tırnağa kadar kontrol etmenizi tavsiye ederim.
avukatla görüştüm. kişisel ilişki hakkını kullandıkları için benimle görüştürme zorunlulukları yokmuş kanunen böyle bir hakkımız yokmuşnasıl oluyor bu peki? kaç yaşındaydı çocuğunuz ben çok uğraştım ama olmadı kaç pedegogla görüştük her raporda yatılı verdiler babaya da ihtiyacı vardır diye her gece ağlayarak uyanıyordu çocuğum kalıp geldiğinde ne olur süreci ayrıntılı anlatır mısnız gerekirse özldende yazabilirim
Senede bir kez olur sanırım bu şekilde. Seneye tablet yada akıllı saat alırsınız olur biter ilk ve son diye düşünün. Bu süreyi keyifli geçirmeye bakın sizçok teşekkür ederim bazen bazı mesajlar o kadar iyi geliyor ki insan rahatlamasa bile nefes alıyor saniye de olsa umarım bu süreçte çabuk geçer
Görüşmesine engel değildim bana tehdit mesajları vardı çocuğun da korktuğuna dair dinlenildi sadece görüşme şeklinde kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi davası açılıyornasıl oluyor bu peki? kaç yaşındaydı çocuğunuz ben çok uğraştım ama olmadı kaç pedegogla görüştük her raporda yatılı verdiler babaya da ihtiyacı vardır diye her gece ağlayarak uyanıyordu çocuğum kalıp geldiğinde ne olur süreci ayrıntılı anlatır mısnız gerekirse özldende yazabilirim
Zorunluluk değil zaten çocuğun bu şekilde tedirgin olduğu vs gibi sebeplerle talep edilebiliyor kanuni zorunluluk değilavukatla görüştüm. kişisel ilişki hakkını kullandıkları için benimle görüştürme zorunlulukları yokmuş kanunen böyle bir hakkımız yokmuş