- 28 Kasım 2010
- 41.560
- 137.529
-
- Konu Sahibi ruzgargulu55
Çünkü ilk mesajınızı düzenlemediniz,hala öyle yazıyor. Evet,şimdi ben de bağırayım mı buralarda “Ey ahali sınava giriyorsunuz Türkçe ortalamaları o yüzden kötü he” diyerek?Söyledim hanımefendi onun üstüne hala daha bayramda ne iftarı diye dalga geçiliyorsa anlama problemi diye kibarlastirdigim anlama kıtlığı vardır kusura bakmayin
Hoş değil diyerek defaatle kibarca kendimi anlatmama rağmen anlamak yerine gidip kendi profilinde saçma sapan benim konumu dert ediyorsa bir de yanlış anlayıp ediyorsa bunun tanımı bu ismi ben koymadım. Hanımefendinin durumundaki kere öyle soyleniyorÇünkü ilk mesajınızı düzenlemediniz,hala öyle yazıyor. Evet,şimdi ben de bağırayım mı buralarda “Ey ahali sınava giriyorsunuz Türkçe ortalamaları o yüzden kötü he” diyerek?saçma.
Evet pardon ilk mesajıma öyle yazmışım,düzenliyorum demek zor muydu? Kıtlık mıtlık,hoş değil. Öğretmenseniz hiç hiç hiç hoş değil.
Bayrama gidince iftara gideriz diye eşimin planlama yaptığından bahsetmem de bayram gununden önce orada olacağımızı anlatıyor ekstra bir detaya gerek yok okuduğunu anlasa anlardı hanimefendiÇünkü ilk mesajınızı düzenlemediniz,hala öyle yazıyor. Evet,şimdi ben de bağırayım mı buralarda “Ey ahali sınava giriyorsunuz Türkçe ortalamaları o yüzden kötü he” diyerek?saçma.
Evet pardon ilk mesajıma öyle yazmışım,düzenliyorum demek zor muydu? Kıtlık mıtlık,hoş değil. Öğretmenseniz hiç hiç hiç hoş değil.
OlursunEvet bayılıyorum sadece ben olmak istiyorum kv evinde napayım. Bağın sahibi olmak istiyorum artık yetoooo
Yahu istersem hiç gitmeyim eş hatri olmasa zaten gitme derdim yok kinaye yapıyorum. Laf sokulsun hakaret edilsin anlama kitlarina kit deyince zorlarina gitsin ne güzelOlursunama başka başka bişi olursun gibi
Anlama kıtı teşhisi de koyuyosun yani hımm. HoşYahu istersem hiç gitmeyim eş hatri olmasa zaten gitme derdim yok kinaye yapıyorum. Laf sokulsun hakaret edilsin anlama kitlarina kit deyince zorlarina gitsin ne güzel
Baktım güzellikle cevap veriyorum daha çok usteliyor kalbi kararmis kötü kalpli insanlar onların dili ile cevap verince yallah yok oldular çok sukurAnlama kıtı teşhisi de koyuyosun yani hımm. Hoşbaya maharetlisin.
Valla burdan bakınca istediğin cevabı alamadigin için bizi b*kluyorsun kalbi kara diye görünüyor ama neyse IQ seviyemi karsimdakine göre ayarlayip zaman ve enerji tasarrufu prensibi ile çalışıyorum Allah'tanBaktım güzellikle cevap veriyorum daha çok usteliyor kalbi kararmis kötü kalpli insanlar onların dili ile cevap verince yallah yok oldular çok sukur
Siz kovulmuş şeytani savunmadan devam. Bana hak vermeyin zatenValla burdan bakınca istediğin cevabı alamadigin için bizi b*kluyorsun kalbi kara diye görünüyor ama neyse IQ seviyemi karsimdakine göre ayarlayip zaman ve enerji tasarrufu prensibi ile çalışıyorum Allah'tanhadi yallah olalım bari
Aynen . Sende melek görünümlü seytanliga devam ...Siz kovulmuş şeytani savunmadan devam. Bana hak vermeyin zaten
Bir kişinin özeliyle alakalı eleştirmedim ben sizi. İlk mesajınıza yaptığınız eklemede Türkçe meselesini açmışsınız onun için diyorum hoş değil diye. Siz başkalarına kıt derken sorun yoksa bazı kişiler de profilinde size laf atabilir o zaman ,gayet mümkün,gayet normal oluyor şu durumda.Hoş değil diyerek defaatle kibarca kendimi anlatmama rağmen anlamak yerine gidip kendi profilinde saçma sapan benim konumu dert ediyorsa bir de yanlış anlayıp ediyorsa bunun tanımı bu ismi ben koymadım. Hanımefendinin durumundaki kere öyle soyleniyor
E ben öğretmenim o zaman dert edebilirimBir kişinin özeliyle alakalı eleştirmedim ben sizi. İlk mesajınıza yaptığınız eklemede Türkçe meselesini açmışsınız onun için diyorum hoş değil diye. Siz başkalarına kıt derken sorun yoksa bazı kişiler de profilinde size laf atabilir o zaman ,gayet mümkün,gayet normal oluyor şu durumda.
Türkçe netlerini siz dert etmeyin. Öğretmenler dert etsin. Bir de öğrenciler.
Ah ah yine bi alttan alta laf sokmalar. Düzgünce kendi düşüncemi dile getiriyorum istediğin cevapları vermiyorum diye laf sokuyorsun. E o zaman niye konu açıyorsun?Tamam haklısıniz dışarda da sicakliyorum evet evde de katlanirim katlaniyorum zaten. İçime söyleyin o da rahatsız olmasın
Yahu size göre laf sokmak nedir. İçime söyleyin diyorum içim rahatsız oluyor hanımefendi her söylediğim kinayeli değil kinayeli olanlar anlaşılıyor bu kadar alıngan olmayın. Allah başka dert vermesin yahu siz beni ben sizi bı salalim artık haydi saglicaklaAh ah yine bi alttan alta laf sokmalar. Düzgünce kendi düşüncemi dile getiriyorum istediğin cevapları vermiyorum diye laf sokuyorsun. E o zaman niye konu açıyorsun?
Anlatmaya çalıştığım da bu istiyosun ki herkes senin gibi düşünsün,senin istediğin gibi hareket etsin. Ama öyle bir dünya yok.
Muhtemelen bu mesajıma da bir laf sokma gelecek ne diyim tamam sensin be gülüm ya
Hah işte bu,esas amacım öğretmen olduğunuzu size söylettirmekti. Daha önce birkaç kere sordum ama,cevaplamadınız ,anlamadınız veya anlayamadınız. Olabilir. Şimdi bu bana size anlama kıtlığı var dedirtebilir mi? Hayır. Umarım açıklayıcı olmuştur. İlk mesajınıza Türkçe eklerken bayramla ilgili kısmı da düzenleseydiniz herkes de görürdü,aralardakileri okumak zorunda kalmazdık.E ben öğretmenim o zaman dert edebilirimBen kimseye hakaretvari konusmadan kendimi güzellikle anlatırken hala dalga geçer gibi profiline buradan bir şey yazarsa bana da söz hakkı doğar sizin dışınızda bir şey. Bayrama indirgeyerek anlama problemi olduğunu defalarca kanıtladı. Bu forumu okuduğu kadar kitap okursa belki biraz anlaması gelişir ne diyeyim
Yazdım hanimefendi bir daha okuyun eşimin iftar planı nasıl olabilir erken gitmeyeceksek?Hah işte bu,esas amacım öğretmen olduğunuzu size söylettirmekti. Daha önce birkaç kere sordum ama,cevaplamadınız ,anlamadınız veya anlayamadınız. Olabilir. Şimdi bu bana size anlama kıtlığı var dedirtebilir mi? Hayır. Umarım açıklayıcı olmuştur. İlk mesajınıza Türkçe eklerken bayramla ilgili kısmı da düzenleseydiniz herkes de görürdü,aralardakileri okumak zorunda kalmazdık.
Aradakilere gerek yok ilk mesajda okursanız anlarsiniz. He bence daha fazla vaktinizden calmama gerek yok okumayın artık herkese esenlikler diliyorumHah işte bu,esas amacım öğretmen olduğunuzu size söylettirmekti. Daha önce birkaç kere sordum ama,cevaplamadınız ,anlamadınız veya anlayamadınız. Olabilir. Şimdi bu bana size anlama kıtlığı var dedirtebilir mi? Hayır. Umarım açıklayıcı olmuştur. İlk mesajınıza Türkçe eklerken bayramla ilgili kısmı da düzenleseydiniz herkes de görürdü,aralardakileri okumak zorunda kalmazdık.
Ay yok vallaha sana yaranılmaz. Sabahtan beri karşıt her fikre saldırdığının farkında mısın?Yahu size göre laf sokmak nedir. İçime söyleyin diyorum içim rahatsız oluyor hanımefendi her söylediğim kinayeli değil kinayeli olanlar anlaşılıyor bu kadar alıngan olmayın. Allah başka dert vermesin yahu siz beni ben sizi bı salalim artık haydi saglicakla