Yatılı Bakıcı arıyorum

Ay kadını eleştirmek yerine yardımcı olabilmek bu kadarmı zor.Tanıdığımuz vardır veya yoktur bu kadar basit. 2 çocuğu olan kocaman kadın farkındadır tüm risklerin.kaldıki şirket aracılığı ile bulunan da manyak olabilir ne malum.ne kadar seviyoruz soruya odaklanmak yerine akıl vermeyi

Bakıcı şirketide beni tanımıyor o halde anlatabiliyor muyum. Bakıcı şirketinde iş bekleyen hanımefendiler içinde ben aynı riski taşıyorum. Annem içinde teşekkür ederim Mune konumu açtığım gibi kapatabilir misiniz rica etsem zahmet olmazsa

Aslında insanlar sizin iyiliğiniz için, gerçekten endişelenerek tavsiyeler verdiler. Burada neler neler yaşandı bir bilseniz. Sizin de sonradan başınız ağrımasın diye yazıldı çoğu yorum.

ancak çok gerildiniz, çok ters yaklaştınız. Sakinleşin, yorumları yeniden okuyun olur mu

yoksa bizi ilgilendiren bir durum yok, biz sadece sizin iyiliğiniz için yazıyoruz

Kaldı ki bana nasıl güvenebileceği konusunda burdan bulabileceğimiz bir abla içinde şirket vesilesiyle tanışabileceğimiz bir abla içinde ben yine riskli oluyorum. Sonuçta şirket benim bütün özgeçmişime hakim değil. Teşekkür ederim anlayışınıza.

Şirketler daha güvenilir her zaman,k.validemede bulduk birini sabah gelip akşam gidiyor,yemek ev işlerini yapıyor.
3500 tl ücreti var,fiat hakkında bilginiz olsun.

Gerilmedim. Ama buraya yazmaktaki mantığıda bir çok insanın anlayabileceğini düşündüm hepsi bu. Teşekkür ederim her bir cevabınıza.

Şirketler daha güvenilir her zaman,k.validemede bulduk birini sabah gelip akşam gidiyor,yemek ev işlerini yapıyor.
3500 tl ücreti var,fiat hakkında bilginiz olsun.
Fiyat hakkında bilgimiz var daha önceki bir dönemde 22 ay bir ablamız bizimle kaldı. Maalesef kendi özel durumları nedeniyle gitmek zorunda kaldı. Teşekkür ederim

bence onlar da gelen müşteriyi araştırıyordur, en azından bazı belgeler istiyorlardır. sadece fikir yürüttüm tabi.

bu yoksa bile en azından karşılıklı hesap sorup, muhattap alınacak bir kurum var ortada. bu bile bir güven nedeni iki taraf içinde.
yani herkes iyi niyetli yazdı aslında ama biraz fazla tepki verdiniz. zorda kalmanızı anlıyorum ama herkesin yanıtları mantıklı oldu. bir daha okursanız belki daha farklı düşünürsünüz.

Maalesef hayır siz bir paket alıyorsunuz o kadar kişiye ulaşım hakkı veriyor. Deneme hakkı veriyor. Üç kişiye kadar yada üç aya kadar gibi. Bizden herhangi bir bilgi istemediler isteklerimiz ve ikamet ettiğimiz ilçe bilgisi haricinde. Aslında bir kez bakıcı şirketiyle görüşseniz inanın şurdaki durumdan çok çokta farklı olmayacağını anlarsınız inanın bana.

ne diyelim. sizin kararınız tabi.

Valla burda böyle ilanla falan bu iş olmaz söyleyeyim de.. Oğlum neredeyse 10 aylık oldu 8 aydır birini arıyorum daha dün buldum anlaştım,çünkü herkese güvenilemiyor maalesef. Bu kız yakın bir iş arkadaşımın ailecek görüştüğü biri.. Ama yine de tabi birbirimizi deneyeceğiz.. Bir de yatılı değil yarım gün alıyorum ben ve evde ben yokken annem de olacak.

Burada yapilan yorumlar iyiliginiz icin.. dogru bakiciyi bulmak zaman alir.. ama yatili olayida cok riskli.. GUVENMEYIN sirkette olsa arastirin neler oluyor neler

"Yatılı bakıcı arıyor
Demek maddi durumları iyi
O zaman evde altın vs de olabilir
Dur ben bu işe bir atlatayım"

Yani 2 çocuk annesi olarak buradan aramak...
Sizce de tuhaf değil mi?
Bunun için şirketler var. Onlar zaten diplomasına kadar bakıyor.

Sanırım siz ucuz birini bulmak istiyorsunuz

Aslında tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Daha bir kaç ay önce bir üye buradan kaç üyeyi dolandırdı herkes hatırlar. Dolandırılanlar da gayet aklı başında, zeki kadınlardı.

Burada yapilan yorumlar iyiliginiz icin.. dogru bakiciyi bulmak zaman alir.. ama yatili olayida cok riskli.. GUVENMEYIN sirkette olsa arastirin neler oluyor neler
Muhakkak araştıracağım. Emin olun her geleni eve direkt buyur edecek değilim ki. Sadece belki siz mesela örneğin biriyle çalışırsınız memnun kalırsınız önerirsiniz görüşürüz bizde ben onu o beni araştırır olursa anlaşırız gibi düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…