- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
-
- Konu Sahibi annemherseyim
Şaşırdığınız nokta?
Yatili bakıcı için şirketlere başvuru yapın oradan daha rahat bulursunuz.Kızlar merhaba. Bir derdim var bölümüne açtım daha çok insana ulaşabilmek adına.
İstanbulda ikamet etmekteyim. İki çocuğum var 2.5 yaşında ve 8 aylık. Büyüğü kreşe gidiyor. Hem evin işleriyle ilginecek hemde işlerim olduğunda 8 aylık bebeğimle ilgilenebilecek yatılı bir abla arıyorum. Bende evde olduğum için hem temizlik hem arada bebekle ilgilenmek zor olmayacak. Benim için önemli olan iki bebeğin olduğu evin temiz kalması ve son dakika ben gidiyorum demeyecek güvenilir biri olması. Aramızdan birileri varsa yada tanıdıklarınız varsa rica etsem mesaj atıp yönlendirebilir misiniz?
Çok teşekkür ediyorum
Bunun için çok daha güvenilir yollar varken bu şekilde bir ilan açmanız.Şaşırdığınız nokta?
Oda bizi test edecek muhakkak güven konusunda.Peki size nasil güvenip kalacak bu abla siz güvenilir birini istiyorsunuzda bu biri size nasil güvenecek millet en yakinina güvenemezken bu durumdaa ilginç
Referans muhakkak isteyeceğim. Belki aramızdan biri daha önce kendisinden hizmet almıştır onu tavsiye edecektir. Başvuruda bulunanda muhakkak bizi görecek tanıyacak.Bunun için çok daha güvenilir yollar varken bu şekilde bir ilan açmanız.
Kime nasıl güvenip evinizi açacaksınız? Hasta ruhlu bir sapık, bir hırsız, bir çete üyesine denk gelmeyeceğiniz ne malum?
Kim size nasıl güvenip çalışmaya evinize geelecek? Böbrek avı ya da kadın pazarlama çetesi olmadığınıza nasıl inanacak?
İşte sorun şurdakiii nasılll güvenicek ve güvenilecekk hele ki bu devirde neler duyuyoruz kapi komşusunun aslinda çok iyi biri oldugunu söylerken akla hayale gelmeyecek şuçlar işledigini duyan bir millet haline geldik ben hem karşi taraf hem sizin ve çocuklariniz için dışardan endişe duyan biriyim sadece annemden başkasina çocuklarimi güvenemem kayinvalidem dahi olsaa kiii dışardan hiç tanimadigim biri ben ve çocuklarim için adeta "TEHLİKE " benim gözüm de.Oda bizi test edecek muhakkak güven konusunda.
dünyada binlerce insanın hizmet aldığı ve hizmet verdiği bir sektör yatılı bakıcı olayı. Ben güvenilir bir insan ararım iş başvurusunda bulunanda güvenilir bir yer olup olmadığımıza tanımızda rahat edip edemeyeceğine bakar. İlginç bir durum göremedim üzgünüm.
Başvurdum.Yatili bakıcı için şirketlere başvuru yapın oradan daha rahat bulursunuz.
Zorunlu kalınması durumunda maalesef başka beş şansınız olmuyor.İşte sorun şurdakiii nasılll güvenicek ve güvenilecekk hele ki bu devirde neler duyuyoruz kapi komşusunun aslinda çok iyi biri oldugunu söylerken akla hayale gelmeyecek şuçlar işledigini duyan bir millet haline geldik ben hem karşi taraf hem sizin ve çocuklariniz için dışardan endişe duyan biriyim sadece annemden başkasina çocuklarimi güvenemem kayinvalidem dahi olsaa kiii dışardan hiç tanimadigim biri ben ve çocuklarim için adeta "TEHLİKE " benim gözüm de.
Arada şirketin yaptığı bir sürü araştırma var ama. Şirketler öyle her önüne geleni araştırmadan listeye eklemiyorlar bildiğim kadarıyla.Referans muhakkak isteyeceğim. Belki aramızdan biri daha önce kendisinden hizmet almıştır onu tavsiye edecektir. Başvuruda bulunanda muhakkak bizi görecek tanıyacak.
kaldı ki iki bakıcı şirketinede başvurdum bu konuda. Belki güvenilir biri çıkabilir çevrelerimizden diye buraya da yazdım.
bakıcı şirketinden arasam da Kişileri bahsettiğiniz riskler yok mu var.
Çalışmasanız mı?Zorunlu kalınması durumunda maalesef başka beş şansınız olmuyor.
annem vefat etti. Kayınvalidem 90 yaşında. Kendisinin zaten bakımı zor.
İkinci bir alternatif keşke bende bulabilsem.
Birkaç dakikada zaten anladım bunu.bilinir ajanslar üzerinden talep etmek bence daha sağlıklı. dışarıdan da okuyan bir sürü kişi var burayı, art niyetli bir çok insan normal biri gibi yaklaşabilir size.
Geçenlerde bir arkadaşım bakıcı ararken (o İstanbul’da) kadının sunduğu referansları telefonla aramış hepsi olumlu dönüş yapmış. Eşi komiser şüphelenip araştırmış referans diye verdiği numaralar eş-dost-komşu. Şirketlere başvurmanızı tavsiye ediyorum. Bireysel arada garantör olmadan hiç kimseye ne iş verin ne evinize sokun. Küçük bir yerde yasasaydınız eş-dost aracı olurdu ama büyük kentlerde lütfen profesyonel bir aracı bulup bu işe girişin. Kaldı ki kişisel tavsiyem yatılı almamanız yönünde. Gerekirse sabah 7 akşam 9 alın ama yatılı almayın. Ayrıca kadına çalışmayın falan diyenler olmuş sanane kardeşim kadın çalışmak istiyor sanane?! Ne tuhaf tiplersiniz kadına bakıcı alma çalışma demiş. İşiniz gücünüz yok illa muhalefet artık buraya yardımcı olmak fikir vermek değil de yazmak için yazdığınıza emin oldum. Sunulabilecek alternatifleri sunarsın okey ama en son olan ‘Çalışma’. Ne tuhaf insanlarsınız her kavga edene boşanın diyenlerden farkınız yok.Referans muhakkak isteyeceğim. Belki aramızdan biri daha önce kendisinden hizmet almıştır onu tavsiye edecektir. Başvuruda bulunanda muhakkak bizi görecek tanıyacak.
kaldı ki iki bakıcı şirketinede başvurdum bu konuda. Belki güvenilir biri çıkabilir çevrelerimizden diye buraya da yazdım.
bakıcı şirketinden arasam da Kişileri bahsettiğiniz riskler yok mu var.
sorunumuz çalışmak değil ciddi sağlık problemi.Çalışmasanız mı?
Birkaç dakikada zaten anladım bunu.
ha yatılı ha gündüzlü söylenilen riskler her türlü var maalesef.
dediğim gibi iki şirkete başvurdum.
burda da hani sizin benim givi insanların daha önce çalıştığı belki insanlar vardır önerebilecekleri diye sormak istedim.
Emin olmamakla beraber, bu konunuz/ yazdıklarınız site kuralları gereği yasak olabilir , bilginiz olsunKızlar merhaba. Bir derdim var bölümüne açtım daha çok insana ulaşabilmek adına.
İstanbulda ikamet etmekteyim. İki çocuğum var 2.5 yaşında ve 8 aylık. Büyüğü kreşe gidiyor. Hem evin işleriyle ilginecek hemde işlerim olduğunda 8 aylık bebeğimle ilgilenebilecek yatılı bir abla arıyorum. Bende evde olduğum için hem temizlik hem arada bebekle ilgilenmek zor olmayacak. Benim için önemli olan iki bebeğin olduğu evin temiz kalması ve son dakika ben gidiyorum demeyecek güvenilir biri olması. Aramızdan birileri varsa yada tanıdıklarınız varsa rica etsem mesaj atıp yönlendirebilir misiniz?
Çok teşekkür ediyorum