Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hafif açık bırakıyorum bazen gelmesine yakın banyo işim falan varsa. Kapalı duruyor ama açık oluyor biliyor o hahahahSen yatakta durursan kapıyı kim açacak anahtarla giriyorsa eve tabi o ayrı
Gel senin konuyu canlandıralım birazHahaha çok eğlencelisiniz ya
Kız ya başkası girse eve sen yatakta seksüüü seksüüü yatarkenBen hafif açık bırakıyorum bazen gelmesine yakın banyo işim falan varsa. Kapalı duruyor ama açık oluyor biliyor o hahahah
Ay hahahah yok olmaz inşallah öyle ben yatarak mı karşılayayım şimdiKız ya başkası girse eve sen yatakta seksüüü seksüüü yatarken
Ya yatarak karşılamak çok riskli değil mi? Seneler önce bizim mahallede bir kadın böyle bir hoşluk yapmak istemişti, tesadüf kocası da abisiyle kapıda karşılaşmış eve beraber gelmişlerdi. Sonrası zaten curcunaAy hahahah yok olmaz inşallah öyle ben yatarak mı karşılayayım şimdi
Ahahaha bu sorulara bayılıyorum ya , sağol kanki etiket için
Yok bizde olmaz öyle şeyler herkes uzakta tanıdıklar hep aynı öyle yatıyorum artık şaşırsın bu adam da bi gün dedimYa yatarak karşılamak çok riskli değil mi? Seneler önce bizim mahallede bir kadın böyle bir hoşluk yapmak istemişti, tesadüf kocası da abisiyle kapıda karşılaşmış eve beraber gelmişlerdi. Sonrası zaten curcuna
Ya işten geliyor banyoya mı soksam önce sonra mı gizliden hazırlanıp yanına gitsem yemek falan yedikten sonraEn sexi çamasırlarını giy, kırmızı ruj, saç baş havalı olsun bide böyle sexi bi çorap olabilir. Parfüm sık tam geldiği zaman kapıyı sen arala tek bacagını uzat içeri çek onu. Sonrası Allah kerim
2.plan aynı bu şekilde hazırlandıktan sonra yatakta bekleyebilirsin hatta ve hatta böyle yüzün ona dönük olsun popoyu hafif havaya kaldır ve bekle
Utanmayın ya o sizin eşinizzErkeğe ne demek ne yapmak o anda çıldırtır tecrübeli kadınlardan cevap bekliyorum . O eve gelmeden mi yatakta durayım gelince mi kapıda mı karşılayayım ilk ne yapayım utanıyorum ama yeter 1 yıl oldu bu hafta sonu onu şaşırtmak istiyorum tüm önerilere açığım
Bir şeyler aldım da yeni ama çok açık saçık. Özel bölgesi açık bş ley utancımdan mahvoldum giyince şoka girecek adamHer ev kadınının kıyıda köşede sexsi bu geceliği vardır sandiklarda sende giy bekle kociskonu