Yataklari ayirdim dogru mu yaptim?

Nasil duzeldi ya cok merak ettim

Yatakları ayırmanız doğru değil ama siz çok fazla üzerine gittiyseniz bu konuda kavga falan ettiyseniz bu ters teper. Biraz kendinizi geri çekin. Ona iyi davranın, dırdır etmeyin. İnsanların libidoları arada bir dalgalanabilir.

Kiz yaptim yaptim iyice uzerine gittim bazen oluyo bazense istemiyo asla o zamanda benim cinler tepeme cikiyo iste ben kadin halimle sana yapisiyosam sen ne hakla beni redderdersin diye

Valla bilmiyorum ama hala sinirliyim ve hala yanina gitmek gelmiyo icimden yinede kalbim rahat degil iste

Kiz yaptim yaptim iyice uzerine gittim bazen oluyo bazense istemiyo asla o zamanda benim cinler tepeme cikiyo iste ben kadin halimle sana yapisiyosam sen ne hakla beni redderdersin diye
Seni geri çevirirse yaninda ona göstere göstere mastürbasyon yap...

Belgesel izlemiştim tilki erkek tilkinin burnuna koyduğunu deydirip kaçıyordu bu yüzden erkek tilki peşinden koşuyor du şaka maka yatak ayırmak yanlış ama biraz heyecan iyi olacak sanki sizin için

Belgesel izlemiştim tilki erkek tilkinin burnuna koyduğunu deydirip kaçıyordu bu yüzden erkek tilki peşinden koşuyor du şaka maka yatak ayırmak yanlış ama biraz heyecan iyi olacak sanki sizin için
Yok bacim yok heyecan yok popomu deviriyim yatiyim derdinde anca sanki 70lik dede

Yok bacim yok heyecan yok popomu deviriyim yatiyim derdinde anca sanki 70lik dede
Anladım canım ama heyecan konusunu senin için demiştim hani dişiliğini göster diyorum seni Red edemeyecek şekle bürün bence işe yara yaramazsa bence erkekliginden şüphe et tövbe tövbe

Anladım canım ama heyecan konusunu senin için demiştim hani dişiliğini göster diyorum seni Red edemeyecek şekle bürün bence işe yara yaramazsa bence erkekliginden şüphe et tövbe tövbe
Canim ben yanastim ettim o kadar bazen oldu bazen olmadi yani boyle davrandigi haldede bi daha ben uzerine gitmem benimde bi kadinlik gururum var biraz yalniz kalsin belki biseyler dank eder

üstüne fazla gidip alınganlık yapmak daha itici olabilir. Hiç bir şey yokmuş gibi normal diyaloğunuzu sürdürün ama cinsel anlamda yaklaşmayın, bekleyin. O düşünsün biraz sizin niye böyle yaptığınızı

Elimden gelen bisey yok ya ben kafaya takiyorum o ise kussemde barisicagimi bildigi icin takmiyo nasil olsa gittigimde dayanamaz kafasi gercekten bir sorun oldugunun farkina varsin diye yatagi ayirdim aslinda ama hala tereddutteyim
Yatağı ayırma da o konuda hiç üstüne gitmemeye çalış, ilgisiz davran

Canım eşin çalışıyor dur herhalde yorgun olabilr

Benim arkadaşımın eşi 4 hafta sonunda yapmışlar eşi yoğun işden hani olmuyo doğal bi şey bu süreçte illa olsun gibi davrandıkça o daha uzaklaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…