- 13 Mart 2015
- 4.266
- 7.883
- 358
- Konu Sahibi M I N E R V A
-
Benim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))
Yani kedidir ne yapsa yeridir:) ama Arap sabunu bence çok iyi. Çünkü kokuyu gerçekten çıkartıyor.
Denemekten zarar gelmez
Hadi inşallah çıkar bunu öğrendiğim iyi oldu :)Yani, zararı olmaz bence. Siz de deneyin :)) bizde renk değişimi de koku da olmuyor. Ki öyle canım çıkana kadar çitilemiyorum. Şöyle bir köpürtüp sonra da ıslak sulu bezle temizliyorum. O gün havalanıyor. Akşamına mis gibi yatıyorum :)
Arap sabunu ve suyla mis gibi olur. ki çocukların idrarı öyle yetişkinlerinki gibi kokmazYa çıkıyor mu? Koku falan kalmıyor değil mi?
Kedi değil kızını kokmaz çocuk idrariKedi çişi çok iğrenç kokar. Ama Arap sabunuyla iyice temizledikten sonra çıkıyor kokusu. Deneyin bence
Ne olacakmış çocuğun idrarından mis gibi onların herşeyi tertemiz biz yetişkinler gibi içleri pislik dolu değil. Kokmaz küçük mihraklarin cisi şu sabun yeterYıkamacı çağırın ,çocuk sidikli yatakta yatmasın yazık
Bravo. Yanı ne olacak küçücük çocuğun çişinden üstünde su ve sabunla silinse yeter zaten derine işlemeden yüzey kısmında kurumuştur oYıkamacılar bunu halleder
Yalnız bu kadar sıkıntı fazla geldi bana
Silersin olur biter yani sidikli yatak vs asla yatırmam sözleriniz bana ağır geldi
Çocukta da suçluluk duygusu yaratmasın
Çişini yapmadan çişim var tutamıyorum diye ağlamış sonuçta
Makina ile yıkatacaksınız başka çaresi yok, neden garip olsun ki kimbilir neler görüyor onlar sonuçta çocuğunuz yatağa işeyebilir gayet normal bir durum ve kimseyi de ilgilendirmezMerhaba, iyi akşamlar.
Hanımlar dün gece kızım odasındaki alt yatakta yattı. Alezini kaldırmış yıkamıştım, altına alt açma bezlerinden serdim. Fakat, kızım gece uyandı yastığına oturup çişim var, tutamıyorum diye ağlarken altına yaptı.
Şimdi nasıl temizlenecek bu yatak? Silme ile mümkün değil çıkmaz. Bugün hastane falan derken de kaldı öyle. Geniş bir bölge değil ama tek kişilik yatak, yıkamacı çağırsam garip olur mu?
Geçmiştir büyük ihtimalle.Hahahabenim kediş işemez ama kakasini yapmisti. Kizmiş bize sanirim. :)
Ama oyle haliya, koltuga yataga degil parkeye yapar yavrucugum insaflı
Yataktan çiş silmeyle gecmez gibi geliyor bana ustten silinirde altina geciyordur o :/
Ben kızınıza üzüldüm çişim var tutamıyorum diye ağlamasına. Sanırsam hastaneye onun için gittiniz geçmiş olsun umarım kötü bir şey çıkmaz.
Koltuklarımı geçen sene taşındıktan sonra yıkatmıştım ama tek kişilik yatak içün gelirler mi işte bilmiyorumEvet büyük boy yatak. Her şehirde aynı mı bilmem ama. Yani her firma yıkar mı acaba?
Ay çok ilginç hiç böyle birşey yaşamadım ben 12 senedir sıpaya bak senBenim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))
Yani kedidir ne yapsa yeridir:) ama Arap sabunu bence çok iyi. Çünkü kokuyu gerçekten çıkartıyor.
Denemekten zarar gelmez
Canım biliyorum. Geçen sene koltuklarımı yıkattım. Fakat tek kişilik bir yatak için gelirler mi diye düşündüm.Hali ve koltuk yikamacilar evde gelip yikiyor gondermenize gerek yok.
Tabiki gelirler parasıyla degil miCanım biliyorum. Geçen sene koltuklarımı yıkattım. Fakat tek kişilik bir yatak için gelirler mi diye düşündüm.
Ne olacakmış çocuğun idrarından mis gibi onların herşeyi tertemiz biz yetişkinler gibi içleri pislik dolu değil. Kokmaz küçük mihraklarin cisi şu sabun yeter
Canım, ben hayatta kızmam öyle işemesine falan. Tuvalet eğitimi sırasında da altına falan yaptı sonuçta.Yıkamacılar bunu halleder
Yalnız bu kadar sıkıntı fazla geldi bana
Silersin olur biter yani sidikli yatak vs asla yatırmam sözleriniz bana ağır geldi
Çocukta da suçluluk duygusu yaratmasın
Çişini yapmadan çişim var tutamıyorum diye ağlamış sonuçta
Ya yıkanıyor da tek yatak içün gelirler mi? Olmadı balkondaki köşe koltuğu da yıkattırırım.Koltuk yıkayanlar var yatakta yıkarlarçok güzel yıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?