• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak...

Benim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))
Yani kedidir ne yapsa yeridir:) ama Arap sabunu bence çok iyi. Çünkü kokuyu gerçekten çıkartıyor.
Denemekten zarar gelmez

Benim eşimin bekarken kedisi oldu kısa bir süre. Eve yatılı misafir gelince gözlerinin içine bakarak hem çişini yapıyordu hem de kakasını, üstelik sadece eşimin yatağına, kıyafetlerine vs :) sonra başgelemedi, bitmedi kedinin tripleri, sahiplendirdi mecbur. O geldi aklıma yazınızı okuyunca.

M I N E R V A M I N E R V A çoğu halı yıkamacı koltuk da yıkıyor zaten. Yatağınızı o şekilde yıkatabilirsiniz. Ama tek yatak için gelmeyebilir ya da fazla fiyat verebilirler. Birkaç yerden fiyat alın mutlaka.

Yani, zararı olmaz bence. Siz de deneyin :)) bizde renk değişimi de koku da olmuyor. Ki öyle canım çıkana kadar çitilemiyorum. Şöyle bir köpürtüp sonra da ıslak sulu bezle temizliyorum. O gün havalanıyor. Akşamına mis gibi yatıyorum :)
Hadi inşallah çıkar bunu öğrendiğim iyi oldu :)
Bi gün tuvaletinin olduğu yerin kapısı kapalı kalınca olan bzim yatağa oldu

Yıkamacılar bunu halleder

Yalnız bu kadar sıkıntı fazla geldi bana

Silersin olur biter yani sidikli yatak vs asla yatırmam sözleriniz bana ağır geldi

Çocukta da suçluluk duygusu yaratmasın

Çişini yapmadan çişim var tutamıyorum diye ağlamış sonuçta
Bravo. Yanı ne olacak küçücük çocuğun çişinden üstünde su ve sabunla silinse yeter zaten derine işlemeden yüzey kısmında kurumuştur o

Merhaba, iyi akşamlar.

Hanımlar dün gece kızım odasındaki alt yatakta yattı. Alezini kaldırmış yıkamıştım, altına alt açma bezlerinden serdim. Fakat, kızım gece uyandı yastığına oturup çişim var, tutamıyorum diye ağlarken altına yaptı.

Şimdi nasıl temizlenecek bu yatak? Silme ile mümkün değil çıkmaz. Bugün hastane falan derken de kaldı öyle. Geniş bir bölge değil ama tek kişilik yatak, yıkamacı çağırsam garip olur mu?
Makina ile yıkatacaksınız başka çaresi yok, neden garip olsun ki kimbilir neler görüyor onlar sonuçta çocuğunuz yatağa işeyebilir gayet normal bir durum ve kimseyi de ilgilendirmez

Hahaha :KK70: benim kediş işemez ama kakasini yapmisti. Kizmiş bize sanirim. :)
Ama oyle haliya, koltuga yataga degil parkeye yapar yavrucugum insaflı :KK70:
Yataktan çiş silmeyle gecmez gibi geliyor bana ustten silinirde altina geciyordur o :/
Geçmiştir büyük ihtimalle. :(

Ben kızınıza üzüldüm çişim var tutamıyorum diye ağlamasına. Sanırsam hastaneye onun için gittiniz geçmiş olsun umarım kötü bir şey çıkmaz.

Ya ağladı öyle. Benim de ödüm koptu uyku sersemi, kâbus gördü başta zannettim. Çünkü birkaç gece önce rüyasında böcek mi gördü ne olduysa sabaha kadar anne yatakta böcek var, anne tavanda böcek var diye ağladı. Anne üstümde yürüyor diye falan. Sarıldım yattım, en son sabaha karşı anne elini oradan çek canavar geliyor diye ağladı durdu. Okulda duyuyorlar birbirlerinden böyle şeyler, sonra kâbus görüyor.

Hastaneye de 8 aylık küçüğünü getirdim. Geçen salı hemogram testi yaptırmıştık. Büyük kızım hafif bir soğukalgınlığı atlattı ama küçüğüne de bulaştı. Hem test sonuçlarını aldım hem de muayene olduk. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Benim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))
Yani kedidir ne yapsa yeridir:) ama Arap sabunu bence çok iyi. Çünkü kokuyu gerçekten çıkartıyor.
Denemekten zarar gelmez
Ay çok ilginç hiç böyle birşey yaşamadım ben 12 senedir sıpaya bak sen :70: peki erkek ve kısırlaşmamış mı belki hormon bırakıyordur o çok kötü kokar ve çıkmaz :KK17:

Hali ve koltuk yikamacilar evde gelip yikiyor gondermenize gerek yok.
Canım biliyorum. Geçen sene koltuklarımı yıkattım. Fakat tek kişilik bir yatak için gelirler mi diye düşündüm.

Ne olacakmış çocuğun idrarından mis gibi onların herşeyi tertemiz biz yetişkinler gibi içleri pislik dolu değil. Kokmaz küçük mihraklarin cisi şu sabun yeter

Kusura bakmayin cok guldum, idrar bu icindekiler belli. Yasa gore mi kokar yapmayin yahu :D

Canım benim ortanca kizimda işedi yatağa ne yaptıysam lekesi dağılıyor fakat çıkmıyor.Taaa içine giren idrar nasıl çıksın,çıksa bile yüzeyde anca çıkar.Ben eve koltuk yıkama çağırdım.Makineyle yikadilar iki kez.Misss gibi oldu.Hemde 40 lira sadece.Valla çok temiz oldu içimde rahat etti

Yıkamacılar bunu halleder

Yalnız bu kadar sıkıntı fazla geldi bana

Silersin olur biter yani sidikli yatak vs asla yatırmam sözleriniz bana ağır geldi

Çocukta da suçluluk duygusu yaratmasın

Çişini yapmadan çişim var tutamıyorum diye ağlamış sonuçta
Canım, ben hayatta kızmam öyle işemesine falan. Tuvalet eğitimi sırasında da altına falan yaptı sonuçta.

Yatırma olayına gelirsek. Hijyenik değil sonuçta ne olursa olsun. Bir de yavru yatak, yatağın altından çıkıyor. Abim geldiği zaman orada yatıyor. İşendiğini bilse hayatta yatmaz :D Ay martta gelicek komplo mu kursam :D Huylanıyor o böyle şeylerden.

Uyku sersemi bir anda yatakta oturdu, anne anne diye ağlamaya başladı. Normalde kendisi uyanır gece tuvaletim geldi diye söyler. İlk defa gece altına kaçırdı, korktu galiba uyku sersemi.

Hanımlar sakin, çocuk altına kaçırdı diye cinnet geçirecek değilim. Ben de çocuk oldum. Bir iki defa altıma kaçırdığımı da hatırlıyorum. Önemli değil altına yapması. :)

Back
X