M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi M I N E R V A
-
Ya çıkıyor mu? Koku falan kalmıyor değil mi?Benim kedim de işer. Arap sabunuyla temizlerim. Tavsiye edebilirim
Yatak mı gitti yıkamaya? Halılarım da bu sabah geldi yıkamadan, hiç aklıma gelmedi gelseydi verirdim.Niye garip olsun ki?
Çocuk bu işer,kusar. Halı yıkamacılar yatak yorgan da yıkıyor. Daha geçen gün arkadaşımın oğlu işedi koca yatağa. O da gönderdi.
Kedi çişi çok iğrenç kokar. Ama Arap sabunuyla iyice temizledikten sonra çıkıyor kokusu. Deneyin benceYa çıkıyor mu? Koku falan kalmıyor değil mi?
Gülüm annemin de kediler var çok korkuyor koltuğa filan yaparlar diye .. çünkü ‘bir kere yaparlarsa hep yaparlar ne kadar silersem sileyim onlar alır kokuyu’ diyor . Arap sabunu yarıyor mu işe ¿Benim kedim de işer. Arap sabunuyla temizlerim. Tavsiye edebilirim
Benim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))Gülüm annemin de kediler var çok korkuyor koltuğa filan yaparlar diye .. çünkü ‘bir kere yaparlarsa hep yaparlar ne kadar silersem sileyim onlar alır kokuyu’ diyor . Arap sabunu yarıyor mu işe ¿
yaaa bak yine aklima geldi o kadin :)))Benim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))
Yani kedidir ne yapsa yeridir:) ama Arap sabunu bence çok iyi. Çünkü kokuyu gerçekten çıkartıyor.
Denemekten zarar gelmez
Alt yatak bu. Asıl yatağın altında, yavru yatak. Orada her zaman yatmıyor zaten -ki o halde evde yatacak yer kalmasa yine orada yatırmam :)Yıkamacı çağırın ,çocuk sidikli yatakta yatmasın yazık
Yarın bir deneyeyim eldivenleri takıp. Olmadı yıkamaya gider veya yıkamacı gelir. Teşekkür ederim :)Kedi çişi çok iğrenç kokar. Ama Arap sabunuyla iyice temizledikten sonra çıkıyor kokusu. Deneyin bence
Benim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))
Yani kedidir ne yapsa yeridir:) ama Arap sabunu bence çok iyi. Çünkü kokuyu gerçekten çıkartıyor.
Denemekten zarar gelmez
Evet büyük boy yatak. Her şehirde aynı mı bilmem ama. Yani her firma yıkar mı acaba?Yatak mı gitti yıkamaya? Halılarım da bu sabah geldi yıkamadan, hiç aklıma gelmedi gelseydi verirdim.
Kokusu rengi çıksın da, partikülleri kalsa da igrenmem ben :)Hahahabenim kediş işemez ama kakasini yapmisti. Kizmiş bize sanirim. :)
Ama oyle haliya, koltuga yataga degil parkeye yapar yavrucugum insaflı
Yataktan çiş silmeyle gecmez gibi geliyor bana ustten silinirde altina geciyordur o :/
Kedi çişi çok iğrenç kokar. Ama Arap sabunuyla iyice temizledikten sonra çıkıyor kokusu. Deneyin bence
Yani, zararı olmaz bence. Siz de deneyin :)) bizde renk değişimi de koku da olmuyor. Ki öyle canım çıkana kadar çitilemiyorum. Şöyle bir köpürtüp sonra da ıslak sulu bezle temizliyorum. O gün havalanıyor. Akşamına mis gibi yatıyorum :)Benim kedi de geçen sene işemişti, sildik ettik koku kalmadı da o kısım sarardı
Deniyim mi ben de. Rengi düzelir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?