Yatak...

M I N E R V A

İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻‍♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
3.615
9.650
88
Merhaba, iyi akşamlar.

Hanımlar dün gece kızım odasındaki alt yatakta yattı. Alezini kaldırmış yıkamıştım, altına alt açma bezlerinden serdim. Fakat, kızım gece uyandı yastığına oturup çişim var, tutamıyorum diye ağlarken altına yaptı.

Şimdi nasıl temizlenecek bu yatak? Silme ile mümkün değil çıkmaz. Bugün hastane falan derken de kaldı öyle. Geniş bir bölge değil ama tek kişilik yatak, yıkamacı çağırsam garip olur mu?

Niye garip olsun ki?
Çocuk bu işer,kusar. Halı yıkamacılar yatak yorgan da yıkıyor. Daha geçen gün arkadaşımın oğlu işedi koca yatağa. O da gönderdi.
Yatak mı gitti yıkamaya? Halılarım da bu sabah geldi yıkamadan, hiç aklıma gelmedi gelseydi verirdim.

Benim kedim de işer. Arap sabunuyla temizlerim. Tavsiye edebilirim
Gülüm annemin de kediler var çok korkuyor koltuğa filan yaparlar diye .. çünkü ‘bir kere yaparlarsa hep yaparlar ne kadar silersem sileyim onlar alır kokuyu’ diyor . Arap sabunu yarıyor mu işe ¿

Gülüm annemin de kediler var çok korkuyor koltuğa filan yaparlar diye .. çünkü ‘bir kere yaparlarsa hep yaparlar ne kadar silersem sileyim onlar alır kokuyu’ diyor . Arap sabunu yarıyor mu işe ¿
Benim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))
Yani kedidir ne yapsa yeridir:) ama Arap sabunu bence çok iyi. Çünkü kokuyu gerçekten çıkartıyor.
Denemekten zarar gelmez

Benim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))
Yani kedidir ne yapsa yeridir:) ama Arap sabunu bence çok iyi. Çünkü kokuyu gerçekten çıkartıyor.
Denemekten zarar gelmez
yaaa bak yine aklima geldi o kadin :)))
bidaha izleyip guldum ama o camaşir yokmu icinde oyle duz durup sag tarafa yatik nasil birakti hala çozemedim:halay:

Yıkamacı çağırın ,çocuk sidikli yatakta yatmasın yazık
Alt yatak bu. Asıl yatağın altında, yavru yatak. Orada her zaman yatmıyor zaten -ki o halde evde yatacak yer kalmasa yine orada yatırmam :)

Kedi çişi çok iğrenç kokar. Ama Arap sabunuyla iyice temizledikten sonra çıkıyor kokusu. Deneyin bence
Yarın bir deneyeyim eldivenleri takıp. Olmadı yıkamaya gider veya yıkamacı gelir. Teşekkür ederim :)

Denemekten zarar gelmez

Hahaha :D benim kediş işemez ama kakasini yapmisti. Kizmiş bize sanirim. :)
Ama oyle haliya, koltuga yataga degil parkeye yapar yavrucugum insaflı :D
Yataktan çiş silmeyle gecmez gibi geliyor bana ustten silinirde altina geciyordur o :/

Ben kızınıza üzüldüm çişim var tutamıyorum diye ağlamasına. Sanırsam hastaneye onun için gittiniz geçmiş olsun umarım kötü bir şey çıkmaz.

Hahaha :KK70: benim kediş işemez ama kakasini yapmisti. Kizmiş bize sanirim. :)
Ama oyle haliya, koltuga yataga degil parkeye yapar yavrucugum insaflı :KK70:
Yataktan çiş silmeyle gecmez gibi geliyor bana ustten silinirde altina geciyordur o :/
Kokusu rengi çıksın da, partikülleri kalsa da igrenmem ben :)
Genelde kızınca kusunce yaparlar böyle haylazliklar. Eski kedim küsünce gözünün önünde saksıdaki çiçeği yer, kusardı.
Sırf vicdan azabı çek diye:KK47:

Benim kedi de geçen sene işemişti, sildik ettik koku kalmadı da o kısım sarardı
Deniyim mi ben de. Rengi düzelir mi acaba
Yani, zararı olmaz bence. Siz de deneyin :)) bizde renk değişimi de koku da olmuyor. Ki öyle canım çıkana kadar çitilemiyorum. Şöyle bir köpürtüp sonra da ıslak sulu bezle temizliyorum. O gün havalanıyor. Akşamına mis gibi yatıyorum :)

Yıkamacılar bunu halleder

Yalnız bu kadar sıkıntı fazla geldi bana

Silersin olur biter yani sidikli yatak vs asla yatırmam sözleriniz bana ağır geldi

Çocukta da suçluluk duygusu yaratmasın

Çişini yapmadan çişim var tutamıyorum diye ağlamış sonuçta

Back
X