yatak örtüsü...kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

eylemonur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.320
1
selam kızlar;
şimdi bu yatak örtülerine uzun zamandır gözüm takılıyor...alsam mı almasam mı diye karar veremiyorum.bu sebeple sizden yardım istiyorum...açık açık yazabilirsiniz...güzel,güzel değil hatta abartıp çok kötü falan gibi...bide hangi rengi daha hoş ben mürdüme bayılıyorm..
şimdiden tşkler...

Eklentiler

• $J4IQ3CAQ6GDA6CA871RU1CAMPDULKCAN1ULKUCAOLIAMOCAG7SC5CCA0IPH6XCAWVFJBACAYKNF1PCAH4IKV8CAID054ICAJ.jpg
    $J4IQ3CAQ6GDA6CA871RU1CAMPDULKCAN1ULKUCAOLIAMOCAG7SC5CCA0IPH6XCAWVFJBACAYKNF1PCAH4IKV8CAID054ICAJ.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 114
  • $TC4072.jpg
    $TC4072.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 94
Eylemcim sanirim ceyizin icin dusunuyorsun.Bence hangi tarz urunler senin icin kullanisli olacaksa onlari al, bunlar guzelmis,sende begenmissin.

aslında ben sadelikten ve birazda cici olmasından yanayım kullanıdığım şeylerin...bu yatak örtüsünü alırsam tabi günlük kullanım için alıcam birde şu süslüler var ya mecburen onlardan da bi tane alıcam ama yine abartmamak kaydıyla...

Tatlım günlük kullanım için bence de çok hoşlar özellikle moruna bayıldım :jeyyar:

selam kızlar;
şimdi bu yatak örtülerine uzun zamandır gözüm takılıyor...alsam mı almasam mı diye karar veremiyorum.bu sebeple sizden yardım istiyorum...açık açık yazabilirsiniz...güzel,güzel değil hatta abartıp çok kötü falan gibi...bide hangi rengi daha hoş ben mürdüme bayılıyorm..
şimdiden tşkler...

Tatlım ikisi de çok güzel. Mürdüm rengine ben de bayılıyorum; her zaman favorim olmuştur; hatta geçen gün uyku setimi mürdüm rengi aldım:))

Ben de yatak örtüsü alacaktım biraz bakındım ama bana amca satmadı :)) Git mobilyanı al gel öyle satayım dedi. Benden sana tavsiye eğer mobilyalarını aldıysan yatak örtüsünü al; yoksa alma biraz daha bekle derim.

cnm bende biraz daha şık duranı alabilirsin ama tabi yinede sen bilirsin ben her zaman beyazdan yanayım çok beğeniorum bende dün aldım yatak örtümü belki bnm konumda görmüşündür istersen bi bak derim

bu arada kabarık puf puf örtüler oluyor ya ben onları hiç sevmiorum sanki gelinlik gibi duruo ona 500 tl veriolar ya şaşırıorum şoka giriorum ne gerek se

kılzar tşkler yorumlar için...mobilyalarımı almadım ama alana kadar bu yatak örtüleri sanırım tedavülden kalkar:KK43:((
özel günler için alıcam tabi de yine sade bişey olur bende çok şatafatlı şeyleri sevmiyorum...

Canım bence çok güzeller :) Seninle aynı şeyleri düşünüyorum bende süslü şeyleri sevmiyorum. Bu ürünün kendisinide gördüm polar gibi yumuşacık kışın kullanırım diye düşünüyorum hatta. Mavisini bekliyorumm almak için ama hiç bir yerde bulamadım bitmiş.

TC4074.jpg

Senin içinse bence ikinci olan mürdümden daha güzel. Ama bu tabi benim fikrim.... Hatta bulamazsam maviyi o rengi mi alsam diyorum ama rengarenk odam olsun istemiyorum ben. Sadece siyah beyaz ve mavi renklere bakıyorum buyüzden...

Son düzenleme:
ayy canım yaa çok saol...ben görmedim dışarıda...güzel olduğunu söylüyosun almayı daha çok istiyorum şimdi...internetten bakabilirsin aslında mavisi gördüm bi kaç yerde ben...

ayy canım yaa çok saol...ben görmedim dışarıda...güzel olduğunu söylüyosun almayı daha çok istiyorum şimdi...internetten bakabilirsin aslında mavisi gördüm bi kaç yerde ben...

Evet canım bikaç sitede var ama stoklarda yok yazıyor hep kafamçokkarıştı

ya fotograflarda kadife gibi duruyo sadece ondan cekiniyorum...kadife değil gibi kumaşları??

evet önce kafanda tsarlıyosun param olunca alırım diye bekliyosun...aaa sonra bi bakıyosun alıcagın sey yok...ara ara bulamıyosun...bide ben taktım mı takıyorum aylardır bu örtüyü alsam mı almasam mı?diye düşünüyorum...

mürdüm rengi bende severim... fakat şahsi görüşüm ben almak taraftARında değilim... zaten çalışıyorum. onu serip kaldırmaya vaktim yok boşa para vermiş olurum...

bence çokta güzel değil cnm eminimki daha güzellerini bulursun boşuna takmışsın kafayakaydirigubbakcemile3
birde ben her zaman sade renkten yanayımkaydirigubbakcemile2

ya kadifeyse almam...fırsatım olmadı dısarıda hiç rastlamadım bu yatak ortulerıne açıkçası...ama ablama linensten aldık kadife kumaş pek hoş değil açıkçası:KK43:(

X