Yatak örtünüzü ne kadara aldınız ve markası ne?

mahmutpaşadan homestoreda 1000 TL ye sorduğum yatak örtüsünün aynısını 200 TL ye aldım. gerçi adam 450 TL dedi baştan. benim 200 TL param var veriyosan ver vermiyosan çıkıyorum dedim verdi. Mahmutpaşanın ara sokaklarına git kesinlikle. zaten çok kullanmıcaksın. ben aldığıma bile pişmanım. bi misafir geldiğinde seriyorum

linensten 400 tlye...

çok kullanışlı çok seviyorum örtümü...

Son düzenleme:
home sweet home da baktım dün muhteşem bir örtü ama peşinde 725e veririm dahada inmem dedi kadın, çok pahalı yaa

89'a aldım.Pamuklu, kırkyama birde rengi lila krem karışık.Çıtıpıtı çok tatlı.Aynı yerde indirimden sonra 179 oldu fiyatlar.

bence yeşil olanı al tatlım oda kahverengiye boğulmasın.. ayrıca her ikisi de çok güzelmiş güle güle kullan

mahmutpaşa , homeart
fransız danteli kırık beyaz
500 dedi 300e aldım.

ama yine mahmutpaşada bir yatak örtüsü gördüm simsiyah , ama üzerinde çok şşık pul işlemeleri var, kadife
750 dedi 500 e indi. evlenince gidip mutlaka alıcam. seneye inşallah.

bende home swet mağzasından aldım 785 ytl evet bir yatak örtüsü için çok para oalabiir ama gelinlik gibi çok hoş ben o parayı hiç çok olarak görmüyorum vee hergün kullanmasamda özel günlerimde kullanırım ne bilem bayramalrda falan yani okadar çok para versekte harika kullanmaya kıyamam diyordum ama okadar para vermişim ve kullanacam...

kızlar yazık günah yav o kadar para verilir mi yatak örtüsünee :1shok: hem üşenirim ben her gün onu sermeye bir şey dökülse flan içim gider valla makineyede atılmıyorlar.günlük almayı düşünüyorum hatta deseni hoş bir battaniye yada pike bile örtü işini görür bence kalabalık tabiki herkesin kendi zevki güle güle sağlıkla kullanın inşallahh a.s

ben jua dan aldim 2 ay once ekru ve tavsan tuyu gibi (150 tl)makineye de atilabiliyomus bunu kışın kullanıcam, bi de gecenlerde yatastan aldim nevresim takımı cok severk aldim onu da yatak örtüsü gibi kullanmayi planliyorumm...(240 tl)

Geçenlerde taç'ın sitesinde beğendim 1 model. 129 TL. Sizce nasıl?

Resim ekleyemiyorum 100 msj altı olduğundan Orva Yatak Örtüsü diye aratabilirsiniz.
Bu yatak örtüleri çamaşır makinasında rahatlıkla yıkanır mı acaba?

o kadar para harcamaya degmez. onla aksesuar al daha iyi.. uygun fiyata cok sık örtüler var.

ben taçtan ve englısh homeden yaklasık 3 ay önce aldım fiyatlarını hatırlamıorum çünkü bayaaa cok sey almıstık ama modelleri ekleyeyim
bu çift yönlü kullanılıo diğer yüzü kahverengi

dierlerini bulamadım biri mor lila çizgili gibi kalın çizgili dieride pembeli morlu

ben 4 sene önce istikbalden 400 e aldım lila kadifemsi gibi yastıkları çok guzel ayrıca taş işlemelı 10 kere anca kullanmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…