• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak örtünüzü ne kadara aldınız ve markası ne?

ben mayısta evlendim nisan gibi gidip ALMIŞTIK HOME ART TAN TACIN İLERİNE BAKARKEN GÖRDÜM YATAK ÖRTÜMÜ ÇOK İLTİŞAMLIYDI.ÇOK SEVEREK SERDİM VE ÇEYİZ GÖRMEYE GELEN HEKES BAYILMIŞTI.gÜLKURUSU DEĞİŞİK NİR KUMAŞIN ÜZERİNE BONCUK İŞLİYDİ TABİ HERGÜN SERİLECEK BİRŞEYDEĞİL.ŞİMDİ KIRYAMA SERİYORUM AMA ÖZEL GÜNLERDE MUTLAKA SERERİM BEN 550 YTL ALDIM BU ARADA ÇARŞIDAN KÜRKÇÜ HANI VAR ORDAN PAZARLIKLA 550 İNMİŞLERDİ.

ben 2007de 360a almıstım tac dan.. fiyatını çok iyi hatılıyorum burs paralarımı bırıktırıp almıstım ...
ozamanlar heves işte.. şimdikı aklım olsa almazdım.. yatak ortusu yerıne cesit csit nevresım takımları alırdım.. veya battanıye - pike tarzı seyler.. yani..

kızlar ben öle:fırfırlı,tüllü,saten,bolcuklu,pullu vs şeyleri beğenmiyorum bana çok ağır kaçar...ve de kullanışsız buluyorum..düz pastel modern yatak örtüleri arıyorum..zara home fena değil...arayışlarım devam ediyor..sade ve modern ürünleri bulan varsa banada haber etttsünnn kaydirigubbakcemile2

sanırım bu konuda en çok uçan benım.9 ay önce home sweet home den aldım nevresım takımı ve baza fırfırıyla bırlıkte 1157 TL :) ne kadar kullanırım evelndıkten sonta kim bilir.

bence pike takımını şık sade bişey alıp onu yatak örtüsü olarak kullanmak en rahatı olur ben öle yapmayı düşünüyorum
zaten annem kendi dikiyo 3 ayrı renk yaptırcam anneme değişik değişik sercem hihoyyyt

Ben bi günlük kullanıma aldım bı kaç sene önce 80 ytl ye,pullu kahve tonlarında.bırde sımdı aldım 720 mılyona üstü ful pul işlemelei,kenarlar 5 kat fırfır sisli mor renkli.herkes cok begenıyor ama hihoyyyt

kızlar ben de 195 TL ye aldım
resimdekinden daha güzelllllll kaydirigubbakcemile2
saten ve üzerinde çiçekler var kabartma :):nazar:

attachment.php

okadar hoşuma gittiki nerd konu gecse resmi ekliyorum kaydirigubbakcemile4

Sarevi tavsiye ederim, sırf bizde olduğu için değil, gerçekten kalitesiyle taç ı aratmaması ve fiyatının ekonomik olması nedeniyle...

sarev son zamanlarda benımde cok dikkatımı cekıyo cok guzeller modelleri var dedıgınız gıbı fiyatlarda cok uçuk değil.

100 Liraya aldım casandra marka fazla para vermem örtüye. altın sarısı kahve gibi bir enk aldım çok da hoş

5 ay önce aldım bende (kayınvalidem aldı ) home art ın 470 tl dedi ama peşin 320 ye verdi bize..

özdilek yatak örtüsü 250 tl...

Son düzenleme:
300 dediler az önce 240a aldımm.. kaydirigubbakcemile2 nası mutluyum anlatamam.. çünkü dünyanın parası dedikleri örtüleri beğenemedim ama bunu içime sindirip alabildim hem de bu fiyata....
üstü tül , tülün çiçeklerinin üstünde incileri var.. istediğim gibi hem kibar hem de güzellll.... özel bi markası yok.

üstü bunlar gibi bişi kenarları kıvır kıvır tül

15609564_0.jpg

9444215_0.jpg

Back