• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak örtünüzü ne kadara aldınız ve markası ne?

of ya tam benlik bi konu çok pahalı okadar para werilmezkii ona ya burda brillant yatak örtüsü indirime girmiş 150 bde onlara bakcam

ben brilanttn 2009 kataloğundaki ilk yatak örtüsünü diktiriorum. 1500 dü geçen kadınla tekrar konuştm 1,200 e indirdi :kedi: son taksidimide bu ay ödiyim bitck inşallah opuyorumnanaktan

taç linens falan hem birseye benzemior kumaş olarak hemde okadar paraya değmez illa boncuklu olsun falan derseniz oyle bilinmiş markalar degil perdeci vs yerlerde aynı kalıtede uygun fiyatlı bulursunuz benim çalıştığım mağazada üstü tül boncuklu vardı oyle markası yoktu o mükemmel örtüyü param olmadığı için alamamış içime oturmuş halde 225 tl ye satmıştım :bbo:

kızlar taç ta bi tane yatak örtüsü var günlük kullanım için ben çok beğendim ama 2 renk arasında kaldım. birisi turkuaz diğeri kahverengi yatak odamın duvarları çok açık yeşil nil yeşili diyolar mobilyalar koyu kahve wenge mi diyolar tam bilmiyorum perdelerimde kahverengi tonlarında karar vermemde bi yardımcı olsanızCADIARZU

Eklentiler

• $turkuaz.jpg
    $turkuaz.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $kahverengi.jpg
    $kahverengi.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 55
3 yıl önce 180'e almıştım.Krem rengi,inci işlemeli çok şık.ama insan hergün sermeye üşeniyor.700 Tl bana biraz abartı geldi yinede sen bilirsin.:olmaz:

daha geçen ay aldım taç ın outlet mazasından 120 ytl ye.gerçekten hoş hem o incik boncuklular artık her yerde var taç a bak derim sitesinde de var aynı fiyata.

Eklentiler

• $18045517.jpg
    $18045517.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 70
benım bı arkadasım bana fransadan ozel tasarım bı takım yapdırdı ama gorunce kıyamadım bakmaya kı okadar harıka komple takım carşaf takımından pıkesıne havlusuna kadar tam takım bıttım resmen bendende sadece malıyetı aldı 1200 mal oldu ama deger cunku yok boyle bısı..

Homeart 200-250 civarındaydı fiyatı fisfisfis pul işlemeli fakat çok abartılı değil kullanışlı sayılır yani buyrunnnnnnnnn

ben iki-üç ay önce kendime yeni yataşin yatak örtü aldımkaydirigubbakcemile2,piyasa fiatı 150dır,ben hafta sonu indirimli üç tane vardı:kedi:,bir tane ben kaptım,80 tl ye çift kişilik(luna ismi çok tatlı,eşim dahi beğendi)opuyorumnanaktan

aman ne gerek var o kadar para vermye, şimdi nişanlıyken özeniyorsunuz ama evlendikten sonra herşeyin pratiğini arıyorsunuz hele de çalışıyorsanız. o kadar paraya daha önemli işini görecek eksiklerini tamamla bence...

Ben geçen sene 760 TL ye 12 takitle Taç dan almıştım. Komple beyaz bir takım. ıçinde yatak örtüsü, nevresim takımı ve havlu takımı var. Tam istediğim gibi olduğu için ilk gördüğümde ve hiç düşünmeden aldım. Daha sonra internetten ve diğer mağzalardan fiyatını araştırdım kazık yedimmi die ama her yerde 850 civacıydı

Ama yatak örtüsü internette resimlerinde göründüğünden kat ve kat daha güzel. Nubuk gibi garip bir kumaşı var. Oldukça şık duruyor. Zevkle kullanacağımada eminim. Kirlenirsede kirlensin. Kuru temizlemede temizletirim :1rolleyes:

ben kervan'dan aldım. bi tanesi resmen gelinlik gibi, çok güzel ama 1500 lira. bana kalsa almazdım ama annem heves etmiş işte. diğeri yine kervan'dan pek tarzım değil. günlük kullanım için 500-600 arası bi şey. yalan olmasın. bordo renk. çok güzel ama tarzıma pek uymadı. annemi kırmayayım diye bi şey demedim.

2006 da oğlumun sünneti için almıştım alfemo dan 600 e,öğleden sonra resmini koyayım bari.şimdi kociş uyuyorda:roflol:

normalde yere kadar ama oğlumun yatağı ile bizim yatak birleşik olduğu için ikisinide örtüyorum

Son düzenleme:
ben kervan'dan aldım. bi tanesi resmen gelinlik gibi, çok güzel ama 1500 lira. bana kalsa almazdım ama annem heves etmiş işte. diğeri yine kervan'dan pek tarzım değil. günlük kullanım için 500-600 arası bi şey. yalan olmasın. bordo renk. çok güzel ama tarzıma pek uymadı. annemi kırmayayım diye bi şey demedim.

aynen canım bende kervandan gelinlik gibi olanlardan aldım.nevresim hakımı,havlusu ve paspası da var içerisinde ve dediğin fiyat. günlük kullanım için de home sweet home dan açılış sayfasında siyahlı bir takım vardı 350 tl ye ondan aldım.

Back