Yatak örtünüzü ne kadara aldınız ve markası ne?

bence hiç para verme 2 sene önce evkurdan 200 tl ye almıştım,hatta 2 tane daha farklı renklerde almıştım bi de annem çok şık bir pike takımı yaptırmıştı,kullanıyor musun dersen 4-5 kere ancak kullanmışımdır,çok özel evime ilk gelen misafirlerim oluyo odamı görmek istiyorlar sadece o zaman seriyorum,rengarenk nevresim takımlarım var,güzelce kapatıyorum yorganı yatak örtülerim de dolabın üstünden bana bakıyorlar:))))boşuna aldım yani...

ben geçen sene home art ın prenses modelini 1000 tl demişti indirimle 850 almıştık perdeleri de ordan aldığımız için indirim yapmıştı çok güzel gerçekten çok beğeniyorum ama bitek düğünde sermiştik 1 hafta sonrada hemen kaldırdım 1.5 senedir bazanın altında duruyor

bide günlük kullanmak için almıştım 100 tl ye almıştık çalışınca örtüyle falan uğraşmak zor oluyo yazın pike takımlarımı yaza doğru polarlı takımlarımı kışında uyku seti ve günlük kullanmak için olan örtüyü yayıyorum

slm kızlar yatak örtusu begendım tacta 700ytl dıyorlar pahalımı sızde sız ne marka aldınız ve ne kadara yardımcı olursanız sevınırım :enbuyukkk:

merhaba yaklaşık 3 hafta yatak örtüsü için dolaşmaktan kendimi paraladımm..
kişisel seçimlerime göre iki adet yatak örtüsü aldım ..biri arkadaşları diğer başlıklarda açtığı aşkı memnuda görmeyi dilediği kelebekli pamuklu nakuşlı spor bir örtü..
diğeri de markasını bile tam hatırlamadığım tafta üzeri bürümcük bürümcük gold kahve renkli bir örtü oldu..izmirde çelik ticaret diye tesadüfen bulduğum bir mağzadandı.
ikisinin maliyeti 290 liraya geldi.
bir sürü lüks marka var.. 1500-2000-500 insanın dudakları uçukluyor..hele de nüfusun ciddi bir kısmının asgari ücretle geçindiğini düşünürsek.. ben 2-3 sene sonra sıkılırsam değiştiririm diye ya da kirlenirse içime oturmasın diye çok paralar vermek istemedim ama bu tercih işi tabi ki :)

Allah herkesin içine sindirsin ama yatak örtüsüne o kadar para hayatta vermem akannehir bakıyorum her yerde fırfırlı, tüllü, işlemeli...vs örtüler var. Bunlar tarzım değil. Diğerlerinde de renk uyduramadım. Aklımda bir model var. Takım nevresimiyle beraber diktireceğim. Eminim piyasadaki birçok modelden daha ucuza gelecektir. Hem de farklı olur.

bende bunu tesadüf eseri aldım çok çok beğenerk şans işte evshopda tek kalmış 150tlye veriolardı kaptım hemen:D

25&

markası daintyhome

Anneler günü hediyesi olarak eşimle beraber aldık bizde bu takımı , örtüsüyle beraber :) Osmanlı desenli renkli takımı çok beğendim. Hobby ev tekstilinden bu takımı yatak örtüsüyle beraber 220 tl fiyatı.

Eklentiler

• $pr_01_1024_max.jpg
    $pr_01_1024_max.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 86
bu da benimki,127 tl ye aldım:jeyyar: düğüne az kaldı alacak o kadar çoook şey varki,uygun olsun istedim.çok da beğenerek aldım istedğim gibi sade, kırık beyaz ,küçük pulları var

markası nedir yatak örtünüzün
çok güzelmiş güle güle kullanın

Ben yataştan aldım.Mobilya bakarken tesadüf eseri bulmuştum.Hem çok şık, hem de çok uygundu.200 liraya aldım.Yanında da yorgan hediye ettiler.

Geçenlerde taç'ın sitesinde beğendim 1 model. 129 TL. Sizce nasıl?

Resim ekleyemiyorum 100 msj altı olduğundan Orva Yatak Örtüsü diye aratabilirsiniz.
Bu yatak örtüleri çamaşır makinasında rahatlıkla yıkanır mı acaba?
canım orva da güzel
ben aşağıdakini aldım taçtan yine
gold.jpg
fiona gold :hulya:

ben yatak örtüsü için home sweet home dan sık birşey düşünüorum özel gunler için. onun dışında uyku setı gıbı hafıf elyaflı pamuklu olanlardan alıcam baharlık için kışın çok şık battanıyem var onu hem serıcem hem kullancam yanı yazın da yıne sık ve kullanıslı tacın ozel serısınden pıke almayı dusunuorum onu kullancam.

ya arkadaşlar anlamadım ben de mi bi anormallik var
evlenirken aldığım yatak örtüsünü ilk bi kaç ay kullandım sonra sürekli aç kapa gına geldi. hele bi de yastıkları yokmu işe yaradığı da yok.kılıfları abiye gibi bişey onda yatılmazda zaten.yani güzel görüntü falan takmıyorum artık.sonra kaldırdım şimdi yatağı pikeyle kapatıyorum.yastıklarım da da klasik kılıflar.çok daha pratik.
artık hep süsten yana değil kullanılışlıktan yanayım.

Back