• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odasını alayım mı mobilyacıda yaptırayım mı? yardım lütfenn

Merhaba. Ben Bursa da taksitle yatak odası takımı aldım 2008 de yeni evlenince. Mobilya Ankara dan geldi mağazaya. 3850-TL-toplam, her ay 200 taksitle ödedim. Baza ve yatak dahil. Yeni bitti borcu. 2008 Ekimden sonra iki ev değiştirdim, şu an kendi evimizdeyiz artık kirada değiliz. Dikkatli taşınmasına rağmen arka sunta uymuyor kapanmadı. Beyaz renk idi, 2 cm. çapında kendi kendine bir leke oluştu tuvalet aynasının masasında ve tam ortada, firma lake boyası getircez dedi ama getirmedi kaç kere tembihlememe rağmen. Taşlı siyah çekmece düğmeleri çıktı, taşlar kıyafetlere takılıyor vs. sorunlar yaşıyorum. Karşıdan bakınca dehşet güzel bir takım ama problemli. Yani buradan çıkaracağımız sonuç şu; görüntü yanıltabiliyor sorunlar çıkıyor. Eğer siz Ağrıda bir iki yıl kalacaksanız fazla masraf etmeyin ucuzundan bir takım alın. Eğer ömür boyu orada aynı evde kalacaksanız, bence odanın şekline hacmine göre, kafanızda planlayın kağıda döküp çizin iyi bir marangoza yaptırın. Depreme karşı tedbir alın duvara montelesinler dolabı. Marangoz yapacaksa, mutlaka bir yük dolabı yatak yorgan dolabı yaptırın yatak yorgan çarşafları yastıkları koymak için. Tek bir dolaba sığmıyor. Kıyafet mi koyacaksınız yorgan mı? Mutlaka gömme bir yük dolabı her eve gerekli. Alt tarafa varsa sandığınız onu da koyarsınız. Koçtaş ta yatak odası dolap fiyatları bu ara ço uygun. Eğer orda şubesi varsa bide oraya bakın. Kolay gelsin.

Teşekkür ediyorum ben ağrıdayım ama eş durumundan erzuruma gideceğim inşallah orada 3 sene falan kalacağız gibi görünüyor ben anklıyım ve mobilyalarımı orada yaptırmayı düşünüyorum ağrı bu konuda pek gelişmiş değil yada erz dan bakacağız karar veremedim temmuzda düğün var ağustos gibi ev düzmeye başlayacağız nasipse tekrar teşekkürler....

Back
X