geçenlerde harika bir mor tonu battaniye gördüm. o kadar şıktı ki yatak örtüsü niyetine kullanılabilir ama aklımı karıştıran bir arkadaşım oldu.. mor depresif bir renkmiş bu nedenle ev dekorasyonunda önerilmezmiş. vazgeçmiştim ama şimdi yeniden aklıma soktunuz o mor battaniyeyi
sadece yatak odasında değil ben heryerde mor ve tonlarını kullanabilirim zemuszemusçok sevdiğim bir renk:asigim:
mutfağımda duvarlarım mor... halım mor... aksesuarlarım ve küçük ev aletlerim hep morun tonları... aynı şekilde yatak odamda lila ve mor ağırlıklı...
ben de bugün gittim mor bir battaniye aldım. kışın yatak örtüsü niyetine de kullanmak için. şimdilik evimde "evet bu renk yapacağım" dediğim tek oda yatak odam ve mor opuyorumnanaktan
Kızlar rengin nasıl durduğunu merak edenler için fikir olması açısından yatak odamın resmini eklemek istedim, 100 mesajım olmadığı için bu şekilde ekleyebiliyorum idare edin artık opuyorumnanaktan yalnız flaştan dolayı renk biraz mavimsi çıkmış daha güzel bir mor aslında.
Moru insan üzerinde kötü etkisi olan bir renk oiarak biliyodum araştırdım şimdi. Evet en soğuk renk mor, insanı içe kapatan vs. ama yatak odalarına öneriyorlarmış çünkü uykusuzluğa iyi geliyormuş.
Ben kırmızıyı tercih ederim ama yine de zemuszemus
Moru insan üzerinde kötü etkisi olan bir renk oiarak biliyodum araştırdım şimdi. Evet en soğuk renk mor, insanı içe kapatan vs. ama yatak odalarına öneriyorlarmış çünkü uykusuzluğa iyi geliyormuş.
Ben kırmızıyı tercih ederim ama yine de zemuszemus
yatak odamın duvarları şeker pembe mobilyalarım akçağaç ve örtüm perdelerim mor :)
hastasıyım bu rengin
baktıkça bi mutluluk veriyo bana
nasip olursa 1.5 sene sonra kendi evimize taşınıcaz
oranın yatak odasının duvarlarını, mor yada koyu pembe yapmayı düşünüyorum