Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odasında mor rengi severmisiniz?

benim yatak odamda morrr ,duvarın bir bölümü morr desenli, yatak örtüm, perdem son olarakta ışık morrr japon fenerinden zemuszemus

geçenlerde harika bir mor tonu battaniye gördüm. o kadar şıktı ki yatak örtüsü niyetine kullanılabilir ama aklımı karıştıran bir arkadaşım oldu.. mor depresif bir renkmiş bu nedenle ev dekorasyonunda önerilmezmiş. vazgeçmiştim ama şimdi yeniden aklıma soktunuz o mor battaniyeyi :p

sadece yatak odasında değil ben heryerde mor ve tonlarını kullanabilirim zemuszemusçok sevdiğim bir renk:asigim:
mutfağımda duvarlarım mor... halım mor... aksesuarlarım ve küçük ev aletlerim hep morun tonları... aynı şekilde yatak odamda lila ve mor ağırlıklı...

bence mor rengi saten yatak örtüleri nevresım takımları falan cok guzel duruyor... ayrıca bordo da guzel oluyor bence :KK66:

en yakın arkadaşım mor delisi..yatak odasını da mor yaptı..harika oldu. resmlerini bi ara eklerim. mor nişanlık rengi seçiminde de en doğru seçim

benim gelin çiçeğimde mordu çiçek beyaz olurmuş hep öle dediler ama görüncede beğenmekten baska bişi yapamadılar her zaman morrrrrrrr

bayılırım mor rengine. benim yatak odası duvarım lila. perdelerimde ona uygun mor olacak. morlu nevresimin takımımı da sericem. bir tek lamba kalıyor.

resimler gözükmüyor nerde???????????

ben de bugün gittim mor bir battaniye aldım. kışın yatak örtüsü niyetine de kullanmak için. şimdilik evimde "evet bu renk yapacağım" dediğim tek oda yatak odam ve mor opuyorumnanaktan

kizlar sizce bu battaniye nasil[/QUOTE]

kırmızısını görmüştüm bunun moru da çok güzelmiş.

Kızlar rengin nasıl durduğunu merak edenler için fikir olması açısından yatak odamın resmini eklemek istedim, 100 mesajım olmadığı için bu şekilde ekleyebiliyorum idare edin artık opuyorumnanaktan yalnız flaştan dolayı renk biraz mavimsi çıkmış daha güzel bir mor aslında.

Eklentiler

• $13.jpg
    $13.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 110
Moru insan üzerinde kötü etkisi olan bir renk oiarak biliyodum araştırdım şimdi. Evet en soğuk renk mor, insanı içe kapatan vs. ama yatak odalarına öneriyorlarmış çünkü uykusuzluğa iyi geliyormuş.
Ben kırmızıyı tercih ederim ama yine de zemuszemus

Moru insan üzerinde kötü etkisi olan bir renk oiarak biliyodum araştırdım şimdi. Evet en soğuk renk mor, insanı içe kapatan vs. ama yatak odalarına öneriyorlarmış çünkü uykusuzluğa iyi geliyormuş.
Ben kırmızıyı tercih ederim ama yine de zemuszemus

kırmızı çok güzel duruyor ama yatak odası için pek tavsiye edilmiyor. kan akışını hızlandırdığı için uyku problemi yaratabiliyormuş.

yatak odamın duvarları şeker pembe mobilyalarım akçağaç ve örtüm perdelerim mor :)
hastasıyım bu rengin
baktıkça bi mutluluk veriyo bana
nasip olursa 1.5 sene sonra kendi evimize taşınıcaz
oranın yatak odasının duvarlarını, mor yada koyu pembe yapmayı düşünüyorum

cok gusellerr yaaaa bitttiiimm tam haylımdeki gibii mor we tonlarında yatak odasıı supppppeerrrrrr :lepi:

X