• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odasına makyaj dolabı ve takı dolabı önerileri ?

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar odama atak beyaz makyaj dolabı ve takı dolabı almak istiyorum .İçime sinen birşey bulamadım .Sizce nerelere bakmam lazım, nereleri tavisye edersiz ?

Resimli olarak da yardımcı olursanız ,şu güzel bu güzel diye çok sevinirim =)

Son düzenleme:
ikeada bol bol çeşit çeşit beyaz dolap var...ayrıca bauhausede duvra monte edlicek veya yerden..nasıl istersen..ben banyoma aldım beyaz lakeden..

Canım ya sağol ama ikea'nın ürünlerini çok kalitesiz buluyorum :50: Ordan aldığım koltuklar hiç rahat değil:50: o yüzden orayı düşünmüyorum .

Ha bir de kızlar bol çekmeceli ,şık bir makyaj masası lazım :61: onu nerden bulabilirim ?

Bende istiyorum aslında makyaj ve takı dolabı .
Bu çok hoş , hem fazla yerde kaplamaz , nerden bulabilirz acaba

30257665.jpg

Bu bizim forumdaki aşkitonun dolabıydı galiba .Sanırım İkeadan almıştı :26: o yurtdışında yaşadığı için oradaki ürünler farklı olabilir .Benim de içim gitti onu gördüğümde :61: feci güzelllll:69:

Son düzenleme:
Şu makyaj masası fena değil :61: ama çekmecelerini bol istiyorum .

Beyaz-Makyaj-Masasi_1118_1.jpg

Şu takı dolabının beyazı olsa muhteşem olur .Tabi üzerinde biraz çalışılması lazım .Böyle biraz kaba görünüyor .

puzzleci_53684_z1.jpg

İçimden diyorum böylesi araştıracağına git kendin çiz, bir yere yaptır :43: Bana baya pahalıya patlar,orası garanti:1:
Bir de abi şu ustalar insanı süründürüyor :51:.Bugün yarın bitireceğiz, diye diye ömrümü çürütürler .

Resimler alıntıdır .

Son düzenleme:
Para ver sürün diyorsun yani :1:

Bir de arkadaşlar rafların içi ,kendinden bölmeli olsun istiyorum .İkeadan orda burda satılan raf düzenleyiciler hoşuma gitmiyor. Bende de onların aynısından var ama hiç memnun değilim.

Offff inanılmaz bir düzen delisiyim.Gram karışıklık olsun istemiyorum :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Kişiye özel takı dolabı yapan bir firma var (do2 dizayn) ürünlerini mutlaka inceleyin. Bildiğim kadarıyla yerinize göre özel ölçülerde makyaj dolabı da yapıyor

Back
X