• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odası Takımları...

73118076.jpg

bu kahire yatak odası fiyatı 2.400

CANIM ELLERİNE SAĞLIK ÇOK BEĞENDİM BEN BUNLARI. AMA NEREDEN BULACAĞIM HANGİ MARKA OLDUKLARINIeyvahedigeldismile

Hepsi birbirinden güzel.. Duygu çok zevkli bi kadın olduğun seçimlerinden belli.. Paylaşım için teşekkür ederim.

dekorasyon dergilerinde görüp de beğenilen yatak odası ortamından ne kadar uzak bunlar böyle.. dekorasyon dergilerinde görülen sıcaklık ve ruh yok. evim evim güzel evim heyecanıyla yanıp tutuşarak mobilya mağazalarında yorulan bayanların evleri neden o dergilere benzemiyor? çünkü, showroomlarda gördüklerini olduğu gibi evlerine taşıyorlar. eklektik tarzdan korkmamak lazım. aman diyim 'kociş'leriniz evi sevmez sonra mazallah! biraz daha zevk, biraz daha ruh..

benimde bir tavsiyem olacak rapsodiden bu tip yatak odası takımı aldım, yatak aynı yatağın 4 kenarında ayaklar varmış gibi görünsede o mobilyalar pek bi işe yaramıyor altında 9 tane demir ayak var ve benim yatağımın demir ayakları kaynak yerinden çıktı hemde daha 1 ay kullanmadan, çıkmayan ayaklarda sabit durmuyor eğri duruyor koptu kopacak. bu tip yatak alırken ayaklara dikkat edin.

2. sıradaki cok güzelmiş ne kadar markası ne acba zevklerimiz aynı bu arada:68:

Back
X