• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ofiste çalışıcam hiç kıyafetim yok :(

yerebakanyurekyakan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
36
18
3
29
Kızlar ofiste çalışıcam ama böyle herkes blazer ceket tarzı giyiniyor. Jean giymek zaten yasak. Ben de böyle tüvit takımları , blazer pantolon takımları çok beğeniyorum. Ama fiyatlar çok pahalı. Kotondan baktım çok kalitesiz geldi gözüme. Adil ışıktakileri çok beğeniyorum ama ordan da 4 takım alsam 25 binden aşağı tutmaz. Dolaba baktım güzel takımlar var daha uygun fiyatlı markası da iyi kaliteli ama sonuçta olmazsa iade seçeneği yok. Bana yardım edin çalışan hanımlar nerden buluyorsunuz bu şık kaliteli takımları

Hm seviyorum ben. Blazerları kumaş pantolonları gayet iyi oluyor. Tabi kumaş içeriğine bakın alırken her markada olduğu gibi orda da her kumaştan var.

Yapacak bir şey yok yaz geldi zaten ceket giyilmez. Ucuz bir şeyler alıp zamanla oturtursun dolabını. Kapsül ofis dolabı oluştur

Zaradan bakın. İlk zamanlar idarelik bir kaç parça alın sonra ofiste çalaşanların tarzı giyimine görede gözlemleyip ihtiyacınızı belirlersiniz. Kullanışlı parçalar olması önemli

Ucuz ve kalitesiz çöple dolabımı doldrmak istemiyorum
Adl vs de çok kaliteli değil kumaş olarak şuan paran yoksa 1 2 ay idare edeceksin belki işten çıkacaksın gidip saçma sapan para harcama zaten yaz geldi cekete gerek yok yazlık bir tane al bir de dış giyim trençkot.

Adl vs de çok kaliteli değil kumaş olarak şuan paran yoksa 1 2 ay idare edeceksin belki işten çıkacaksın gidip saçma sapan para harcama zaten yaz geldi cekete gerek yok yazlık bir tane al bir de dış giyim trençkot.
Aynen yazın cekete ihtiyacı olmayacak ki. Saten gömlek 1 de ceket olur en azından bir kaç ay daha giyilir şuan sabahları serin oluyor falan

Hm zara ve mangodan 3 gömlek 3 pantolonla kapsül dolap oluştur, birbirleriyle kombinleyip 6 farklı kombin yapabilirsiniz. Her ay maaşınızla 1 takım kıyafet alıp eksiklerinizi tamamlarsınız sonra

Chima nın ofis kıyafetlerine de bakın fiyat olarakta uçuk değil ben ilk iş alışverişimi oradan yapmıştım hala duruyorlar bedeni gelmiyor o ayrı

İpekyol takımlar çok şık oluyor ama gereksiz fiyat arttırdıle, indirimleri takip edip alıyorum. zara kurtarıcı ve tarz. İstanbulda iseniz oliviumdaki gusto dan çok uyguna şık parçalar edinebilirsiniz, ceketler şık ama havalar ısınıyor, zarabın triko hırkaları şık oluyor yine zaranın havuç pantolonları çok şık, bir havuz bir palazzo pantolon almanızı öneririm, iki çeşit hırka, şık bir gömlek ( bana kalırsa saten olmamalı terletiyor ve her saten gömlek kaliteli değil içerisine naylon katıyorlar) aklıma ilk gelenler bunlar. Yılların bankacısı olarak doğum iznindeyim sanırım giyinip işe gitmeyi özledim:)

Back
X