- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
aman da aman gazel de gelmişşş..hayırlı geceler canım hoşgeldin...
hoşbulduk bitanem seni görmek ne güzel..bugün gördüm bi ara sonra gittin. dün gecede bi görünüp kayboldun.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman da aman gazel de gelmişşş..hayırlı geceler canım hoşgeldin...
geldim canlarım geldim.. hayırlı geceler hepinizeee... neler neler olmuş bakıyorum da..:) resimi gördüm fazeycim.. oda güzel bence..ama o örtü baya karartmış gerçekten...krem renk örtüde ısrarcıyım ben..tabi senin fikrin fazeycim..
oğlanda kızda ikiside açık renk oda takımı değip akçaağaç istediler halı ve perdeleri kendisi beğendi biz aldık halı alındığında anne renkli örtü al dedi bana bıraktı bunu bende karasız kasım derler ya ondanımişte zaten farkındaysan sade seven insandır odada hiç 20 yaş odsı gibi değildir ...
cimin resimleri ekleyecektim dün yemeğe misafirler vardı canım yoruldum haliyle bi ara oğlan açmış yukarı çıkınca bi baktım kaçtım herkes burda mı diye fazeycimin resilmeri ekleyecektimde..hoşbulduk bitanem seni görmek ne güzel..bugün gördüm bi ara sonra gittin. dün gecede bi görünüp kayboldun.. :)
hakikaten fazeycim ya senin çocuklar ne kadar sade seviyorlar..bende severim sadeliği ama ne bileyim o yaşlarda biraz renkli olmaları lazım değilmi :) tabi zevkler onların..ama oda şık gerçekten.. rukiyenin koyduğu sade turkuaz olan örtüye bayıldım..kremde ısrarcıyım hala ama düşününce şimdi halıda baya krem.. tamam uyar birbirine ama oda yinede boğuk durur gibi sanki..turkuaz çok şıkmış gerçekten..zaten ben bu aralar turkuazla kafayı bozdum belkide ondandır...:)
o zaman da dolap krem yatak krem çok soluk olur sanki...ama tabi tercih meselesi en azından desenli değilse de sade ama daha canlı bir renk olsa mı acebaaaa??:44::44::44:
gazel hoşgeldin canımsağol oda iyide işte bide düzeltebilsem rky sil canım resimleri sana zahmet ....
ben de o yaşlarda annemle didişirdim hep siyahlar ya da pastel renkler falan annem kızardı sen genç kızsın bu ne diye pembeler falan giymemi isterdi giymezdim şimdi yaş ilerledikce yeni yeni giydiğim renkler var inan pembelere beyazlara düştüm ..haklılar sadelik şıklıktır tabi ...
fazeycim alıntı yapılan resimler silinemiyormuş malesefffffff....
tm karar verilmiştir turkuaz örtü alıyorum .. onun krlentlerinide gazel rengarenkmi alayım ...
yani hiç biri silimedimi allahım yaa
kıyafet konusunda ben hala öyleyim canım..inan dolabıma bi baksanız hep siyah kahverengi gri renkler var.. eşimde ben gibi oda renkli giymeyi sevmiyor.. kışlık mantom kahveydi geçen kış almıştım..biraz daraldı bu sene kilo aldım sanırım..yeni aldım geçen gün gittim yine kahve aldım..bu ne biçim takıntı yaa..başkalarında görünce imreniyorum rengarenk.. ama kendime gelince elim kahveye siyaha gidiyor hep..bu yaz bi pudra pembe diye bi moda çıkmış ya her ne zıkkımsa işte hep görüyodum gencinden yaşlısına giyiyor..bende heves ettim aldım bi penye bluz..inan iki kere giymemişimdir..öyle yani.. bu takıntımı sevmiyorum..daha yaşım 25 istesem her renk alabilirim sanırım yakışırda sanki övünmek gibi olmasın tabi :) ama nedense elim hep siyah kahve gri gibi renklerde..
rky canın sağolsun ne yapalım artık gazel yaşın ilerledikce renkli giyersin canım merak etme bende senin gibiydim ben sonbahar çcğym soft pastel renkler dir giydiğim bende bu sene gidip pudra rengi pardesü aldım giyiyordum yazın...
alıntı yapmışsınya sen canım bana msj yaparken o yüzden gitmiyo ...[/QUO
bu arada konu başlığı değişmiş rukiye canım hayırdır noldu ki :)