Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

geldim canlarım geldim.. hayırlı geceler hepinizeee... neler neler olmuş bakıyorum da..:) resimi gördüm fazeycim.. oda güzel bence..ama o örtü baya karartmış gerçekten...krem renk örtüde ısrarcıyım ben..tabi senin fikrin fazeycim..

o zaman da dolap krem yatak krem çok soluk olur sanki...ama tabi tercih meselesi en azından desenli değilse de sade ama daha canlı bir renk olsa mı acebaaaa??:44::44::44:

oğlanda kızda ikiside açık renk oda takımı değip akçaağaç istediler halı ve perdeleri kendisi beğendi biz aldık halı alındığında anne renkli örtü al dedi bana bıraktı bunu bende karasız kasım derler ya ondanımişte zaten farkındaysan sade seven insandır odada hiç 20 yaş odsı gibi değildir ...

ben de o yaşlarda annemle didişirdim hep siyahlar ya da pastel renkler falan annem kızardı sen genç kızsın bu ne diye pembeler falan giymemi isterdi giymezdim şimdi yaş ilerledikce yeni yeni giydiğim renkler var inan pembelere beyazlara düştüm ..haklılar sadelik şıklıktır tabi ...

hakikaten fazeycim ya senin çocuklar ne kadar sade seviyorlar..bende severim sadeliği ama ne bileyim o yaşlarda biraz renkli olmaları lazım değilmi :) tabi zevkler onların..ama oda şık gerçekten.. rukiyenin koyduğu sade turkuaz olan örtüye bayıldım..kremde ısrarcıyım hala ama düşününce şimdi halıda baya krem.. tamam uyar birbirine ama oda yinede boğuk durur gibi sanki..turkuaz çok şıkmış gerçekten..zaten ben bu aralar turkuazla kafayı bozdum belkide ondandır...:)

hoşbulduk bitanem seni görmek ne güzel..bugün gördüm bi ara sonra gittin. dün gecede bi görünüp kayboldun.. :)
cimin resimleri ekleyecektim dün yemeğe misafirler vardı canım yoruldum haliyle bi ara oğlan açmış yukarı çıkınca bi baktım kaçtım herkes burda mı diye fazeycimin resilmeri ekleyecektimde..

gazel hoşgeldin canımsağol oda iyide işte bide düzeltebilsem rky sil canım resimleri sana zahmet ....

hakikaten fazeycim ya senin çocuklar ne kadar sade seviyorlar..bende severim sadeliği ama ne bileyim o yaşlarda biraz renkli olmaları lazım değilmi :) tabi zevkler onların..ama oda şık gerçekten.. rukiyenin koyduğu sade turkuaz olan örtüye bayıldım..kremde ısrarcıyım hala ama düşününce şimdi halıda baya krem.. tamam uyar birbirine ama oda yinede boğuk durur gibi sanki..turkuaz çok şıkmış gerçekten..zaten ben bu aralar turkuazla kafayı bozdum belkide ondandır...:)

kızımel en sevdiği renk mor onun odası çok güzel oldu mor kalpli perde mor krem sedir morlu yeşilli örtü falan çok şeker iş oğluma gelince renk bulamıyorum ne yapayım.....

o zaman da dolap krem yatak krem çok soluk olur sanki...ama tabi tercih meselesi en azından desenli değilse de sade ama daha canlı bir renk olsa mı acebaaaa??:44::44::44:

iresmi görmeden önce krem örtü diye ısrarcıydım ama şuan resme dikkatle bakınca turkuaz yakışır gibi geldi bana .. dediğin gibi herşey krem boğacak canım evet haklısın.. dolaplara dikkat etmeden yorum yazdım sanırım afedersin canım :) kahverengiyi pek sevmedim koyu düşer gibi..turkuaz renkli olunca göze hoş gözüküyor hemde yakışacak gibi..

gazel hoşgeldin canımsağol oda iyide işte bide düzeltebilsem rky sil canım resimleri sana zahmet ....

hoşbulduk canım.. hayırlı geceler.. evet erkekler nedense biraz daha sade seviyorlar.. benimde 20 yaşında kardeşim var annem baya uğraştı odasına ama naptıysa beğenmedi.. kendi gitmiş geçen gün iki tane hani puf koltuk gibi şeyler varya ondan almış çok sade bi renk..perde falan astırmıyo sadece tül ve güneşlik var.. odayı beyaza boyamış içim daralır diye.. tül beyaz aldığı puflar beyaz yatak örtüsü beyaz..halıyıda kaldırtmış anneme çok karmaşık desenli diye..ufak bi paspas atmı krem rengi gibi.. hayret ettim valla..benim bekarken bi genç odam olsa çok renkli olurdu sanırım..evlendikten sonra rukiyenin dediği gibi yaşlandık sanırım beyazlara aklara düşkünleştim..:) şimdiki gençler özellikle erkekler öyle canım anlaması zor..bencede kendisi beğensin..

tm karar verilmiştir turkuaz örtü alıyorum .. onun krlentlerinide gazel rengarenkmi alayım ...

ben de o yaşlarda annemle didişirdim hep siyahlar ya da pastel renkler falan annem kızardı sen genç kızsın bu ne diye pembeler falan giymemi isterdi giymezdim şimdi yaş ilerledikce yeni yeni giydiğim renkler var inan pembelere beyazlara düştüm ..haklılar sadelik şıklıktır tabi ...

kıyafet konusunda ben hala öyleyim canım..inan dolabıma bi baksanız hep siyah kahverengi gri renkler var.. eşimde ben gibi oda renkli giymeyi sevmiyor.. kışlık mantom kahveydi geçen kış almıştım..biraz daraldı bu sene kilo aldım sanırım..yeni aldım geçen gün gittim yine kahve aldım..bu ne biçim takıntı yaa..başkalarında görünce imreniyorum rengarenk.. ama kendime gelince elim kahveye siyaha gidiyor hep..bu yaz bi pudra pembe diye bi moda çıkmış ya her ne zıkkımsa işte hep görüyodum gencinden yaşlısına giyiyor..bende heves ettim aldım bi penye bluz..inan iki kere giymemişimdir..öyle yani.. bu takıntımı sevmiyorum..daha yaşım 25 istesem her renk alabilirim sanırım yakışırda sanki övünmek gibi olmasın tabi :) ama nedense elim hep siyah kahve gri gibi renklerde..

tm karar verilmiştir turkuaz örtü alıyorum .. onun krlentlerinide gazel rengarenkmi alayım ...

eğer turkuazda karar kıldıysan çok renkli kırlent bilmem pek hoş olmaz gibi.. bilmiyorum rukiye ne diyecek ama kırlent olarak turkuaz örtüye koyu tonlarda kahve yakışır bence.. mesela halının içinde bulunan en koyu tonda kahve gibi.. benim fikrim bu..

yani hiç biri silimedimi allahım yaa:KK43:

fazeycim üzülme yaa.. o kadar dikkat çeken bi resim değil..sanki netten alınmış bi oda resmi gibi duruyo zaten.. farketmez kimse merak etme..tanıyan falan çıkar diye tereddüt ediyorsan hiç etme canım..genel bi başlıkta değilki resim..rukiyenin sayfası zaten..taa 37. sayfaya gelmişiz baksana..kim girip dikkatini çekecek..üzülme canım benim..bende üzüldüm şimdi..

kıyafet konusunda ben hala öyleyim canım..inan dolabıma bi baksanız hep siyah kahverengi gri renkler var.. eşimde ben gibi oda renkli giymeyi sevmiyor.. kışlık mantom kahveydi geçen kış almıştım..biraz daraldı bu sene kilo aldım sanırım..yeni aldım geçen gün gittim yine kahve aldım..bu ne biçim takıntı yaa..başkalarında görünce imreniyorum rengarenk.. ama kendime gelince elim kahveye siyaha gidiyor hep..bu yaz bi pudra pembe diye bi moda çıkmış ya her ne zıkkımsa işte hep görüyodum gencinden yaşlısına giyiyor..bende heves ettim aldım bi penye bluz..inan iki kere giymemişimdir..öyle yani.. bu takıntımı sevmiyorum..daha yaşım 25 istesem her renk alabilirim sanırım yakışırda sanki övünmek gibi olmasın tabi :) ama nedense elim hep siyah kahve gri gibi renklerde..

rky canın sağolsun ne yapalım artık gazel yaşın ilerledikce renkli giyersin canım merak etme bende senin gibiydim ben sonbahar çcğym soft pastel renkler dir giydiğim bende bu sene gidip pudra rengi pardesü aldım giyiyordum yazın...

rky canın sağolsun ne yapalım artık gazel yaşın ilerledikce renkli giyersin canım merak etme bende senin gibiydim ben sonbahar çcğym soft pastel renkler dir giydiğim bende bu sene gidip pudra rengi pardesü aldım giyiyordum yazın...

nedense tam tersi oluyor haklısın gençken alıp giymiyorsun karalara boyanıyorsun..ama yaşlanınca aklara düşüyorsun değilmi :) bundan 3 yıl önce aldığım ev eşyaları hemen hemen hep koyu ve siyah renklerdeydi..şimdi ise çok pişmanım keşke beyaz falan alsaydım diye..ne akla hizmet almışım bilmiyorum..al işte bembeyaz ferah ferah.. kapkara karartmışım odaları..

X