- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
günaydınlaaaar!!!burnum:2::2:: boğazım idrar yollarım acayip iltihap dolmuş 2 gündür yatağa monte oldum resmen canlarım...bu arada fotolar eklenmiş sonrada silinmiş alacağınız olsun.ama ben fazeye gidip sizin yerinizede bir bardak çay içip gelmezmiyim size inatsizde orda kendi kendinize fotolarla avunun hıhtey tey tey..yalnız yüzsüzlüğe bakarmısın davet ettiriyom kendimi ..valla rukiyecim sana nasıl özendim anlatamam benim eşim balkonda oturmayı bile sevmez değil bahçeyle uğraşacak?çok şanslısın Allah muhabbetinizi artırsın napcan komşuyu bak eşin sana hem komşu hem arkadaş ...şöyle yazın ankarada buluşsak gazel konyadan hızlı trenle gelse rukiyenin bir ucu ankara zaten ee fazeyle ben burdayız zaten..arkadaşlar merak ettim kaçyaşındasınız?sanırım aramızda en genç gazel sonra rukiye fazeyle aynı olabiliriz ben 36 yaşındayım .bu arada o eşarp sitesi hangisiydi?yaaa kızlar bişey diycem country tarzını sevenler lütfen alınmasın.ben bu tarzı hiç sevemedim çünkü temeli çiçek desenli eşyalar ve açık renkler.ben çiçek desenini hiçmi hiç sevmiyorum anneannelerimizin basma etekleri olurdu perdeler filan öyle geliyor bana .tabii zevk meselesi bir moda var ama ben hiç beğenmedim...bana kızanlar olacak şimdi..ben link eklemeyi becerdim deneme tahtasında ama linke tıklayınca açılmıyor web sayfası görüntülenemiyor diyor .sinir oldum.bu arada rukiye o eklediğin yatak setlerine bayıldım.ama bende bir yorgan var eşek ölüsü gibibir ağır bir ağır nefret ediyorum .iki tane uyku setinin yorganı var hiç kullanamadım .Allahın izniyle ısınan sıcak bir evim olursa atıcam o yorganı .ne akla hizmet yaptıysa kaynanam bana fıtık olsun diye yaptı herhal.fazeycim senin kızın küçükmü kaç yaşında?rukiye senin oğlunun resmi varya avatarda ona bakıp bakıp seviyorum Allahım ne kadar tatlı yaa maaşallah subhanallah..yine çenem düştü hadi bana eyvallahhh sizleri seviyorum