Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

2+1 diye uzatmayım dedim fazeycim..anam babam işi kısaca 3 oda işte :)

abooooooooow 7+1 mi güle güle otur canım benim 4+1 ama temizliği zor yaaaa...teyzem bu yaz benim eve hevesle arsasına ev yaptı o da 6+1 şimdi çok zorlanıyo ama geniş geniş değil odaları haliyl çok oda olunca nispeten benimkine oranla dar kullanışlı değil bi de bel fıtığı var yazık bu sene bi de ayağını kırdı platin koydular ağır iş yok demiş dr yandı yazık artık kadın getircek başka çare yok ama ben şahsen evime sokmam kimseyi temizlesin diye yaa ille kendim yapcam bakalım sonum noolcak benimde..

canlarım ben temizlik yapmayı sevmediğim için büyük ev çok eşya hayal etmedim hiçbirzaman.bu dediğim yanlış anlaşılmasın ayda bir kadın alıyorum büyük temizlik için .hergünde süpürüp silerim ama bayılarakmı hayır zorunda olduğum için.evim 100m 2 üç oda bir salon ama ben ancak yetişiyorum işine.birde tek çocuğum var başkada düşünmüyoruz zaten .o yüzden bize ufak ev yeter.sizlere Allah kolaylık versin zor gerçekten..

rky yazıkteyzene eşimdede var bel fıtığı bilirim ayağı zor platin koyulan yer katlanmayacak hiç geçmiş olsun.. canımgerçekten zor tabiii yaşda var ama temizlemezssen olmaz daha doğrusu temizi düzgünü istersen yapacaksın benim evde kullanışlı şu an mutlu mesut gidiyor bakalım bende evime istemiyorum yabancı temizlesin taşınırken bile kimseyi sokmadım eşyamın içine hep ben toplayıp açıp yerleştirdim biraz takıntılıyım özelim benim bunlar dedim....

bende ölürüm çok yorulurum temzlk yaparken ama sevrim.. ben aksine eşiminde benimde hep hayalimizdi büyük ev bende sevmem büyük çok eşyayı ama dediğin gibi topla temizle günlk bayağı iyi oluyor ben almıyorum şu an kadın falan benim de 1 çckken evim 95 m2 idi ama çoğlınca sığamadık oki sen 1 çock yeter diyorsun evde yeter sana bu arada oğlun kaç yaşında....

fazeycim oğlum 10 yaşında ilerlemiş şeker hastalığım olduğu için doğum riskli benim için o yüzden düşünemiyoruz maalesef zaten temizlik ve ağır iş pek yapamıyorum şekerin getirdiği bonuslardan dolayı

kırk yılda bir akşam geldik burdasınız ama yoksunuz ben de gidiyorum işte genelde tavuklarla yatar horozlarla kalkarımda...

canım bilirim şeker hastalığını teyzemde var allah oğluna uzun ömür versin hem nederler en uzun yaşayan şeker hastalarıdır diyete dikkat ettiğin sürece...yaaa gitme bende rkyeyi bekliyom gazelle sana resim göstrckti belki birazdan gelirler bizde tavuklarla yatıp horozla yatıyoruz cadıyla neyapalım o nederse o...

Son düzenleme:
canım gazel yok ama istersen koyayım resim ona da gelince koyarız olmadı mail atarız...

sen bilisin fazla resim çekemedim aman aman değiller zati.. gazel görmezse küseceğini söğlediğ iiçin geztapo gitti zaten tm mail atarım diyorsan peki ama sonra silecen buranda fikir çıkar o görüncede yazar zaten ...

Son düzenleme:

bence karışık olmaz yaa hatta mavili olanı gibi olursa çok hoş durur ama sen bilirsin sade olsun dersen bence bu odaya sade turkuaz sade turuncu ya da

böyle bişey çok güzel durur..

Son düzenleme:
ben olsam bu odaya bu tarz bişey alırdım halının rengi öyle çok baskın değil hoş olur yani...

çok beğendim bunu ama bence yine göz tırmalar halı desenli örtü desenli...

ben sanki bunlardan düşüneyimmmi diyorum....
bunlar daolur tabi ama hani 20 yaşında genç çocuk odası biraz da canlı olsun..dediğim gibi halın çok göze batar derecede desenli değil misal örtünün içinde kullandığın nevresimler desenliyse o şekilde düşün bak bakalım göz yoruyorsa sade al canım..

canım .... halı deseni baskın değil ama işte sonuçta desenli o kadar pişmanımki şunları aldığıma tabiki dediğin canlı renkli olsun aama yakışan olsun derdindeyim sizlere güvendiğim içinde bekliyorum....

Son düzenleme:
canım nevresimin ne önemivar o görünmezki ben bir türlü karar veremedim yaaa üf ....
görünmez tabi de yani karar vermeni kolaylaştırır diye söylüyorum desenli bi nevresim halınla çok karışık duruyo odayı boğuyosa desenli örtü de boğar ama tabi zevk meselesi bence sen en iyisi oğluna sor...bakalım o ne diyecek kendisi versin kararını...beni 6 yaşındaki oğlan kendi seçti odasının duvar rengini yatağının örtüsünü nevresimini falan

geldim canlarım geldim.. hayırlı geceler hepinizeee... neler neler olmuş bakıyorum da..:) resimi gördüm fazeycim.. oda güzel bence..ama o örtü baya karartmış gerçekten...krem renk örtüde ısrarcıyım ben..tabi senin fikrin fazeycim..

oğlanda kızda ikiside açık renk oda takımı değip akçaağaç istediler halı ve perdeleri kendisi beğendi biz aldık halı alındığında anne renkli örtü al dedi bana bıraktı bunu bende karasız kasım derler ya ondanımişte zaten farkındaysan sade seven insandır odada hiç 20 yaş odsı gibi değildir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…