- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Allahım ne diyim sana gazelim burada 3 oda derken salonuda oda saydığını ne bileyim burada 2+1 derler senin evine canım allah huzur versin isteklerin hepsi olur yavaş yavaş allahın izni ile..bebeğin isteyecek tabii daha neler isteyecek inşlh...
abooooooooow 7+1 mi güle güle otur canım benim 4+1 ama temizliği zor yaaaa...teyzem bu yaz benim eve hevesle arsasına ev yaptı o da 6+1 şimdi çok zorlanıyo ama geniş geniş değil odaları haliyl çok oda olunca nispeten benimkine oranla dar kullanışlı değil bi de bel fıtığı var yazık bu sene bi de ayağını kırdı platin koydular ağır iş yok demiş dr yandı yazık artık kadın getircek başka çare yok ama ben şahsen evime sokmam kimseyi temizlesin diye yaa ille kendim yapcam bakalım sonum noolcak benimde..evet büyüdülerde sürpriz yumurtam daha küçük teyzesi tabii bana göre beimde bir önceki evim 3 odalı idi bende kvdm var birde baktık olmuyor burayı aldık burası 7+1 dublex evet şimdi hepsinin ayrı odaları rahatım şuan işlh sizinde istedikleriniz olur senin öbür odalar ne ile dolu afedersinde biri oturma biri senin biride oğlunun değilmi bahara ayırırsın odasına ev sobalı olunca mecburen canım ne yapıcan sobanın yeri ayrıdır ama gazelcim
abooooooooow 7+1 mi güle güle otur canım benim 4+1 ama temizliği zor yaaaa...teyzem bu yaz benim eve hevesle arsasına ev yaptı o da 6+1 şimdi çok zorlanıyo ama geniş geniş değil odaları haliyl çok oda olunca nispeten benimkine oranla dar kullanışlı değil bi de bel fıtığı var yazık bu sene bi de ayağını kırdı platin koydular ağır iş yok demiş dr yandı yazık artık kadın getircek başka çare yok ama ben şahsen evime sokmam kimseyi temizlesin diye yaa ille kendim yapcam bakalım sonum noolcak benimde..
canlarım ben temizlik yapmayı sevmediğim için büyük ev çok eşya hayal etmedim hiçbirzaman.bu dediğim yanlış anlaşılmasın ayda bir kadın alıyorum büyük temizlik için .hergünde süpürüp silerim ama bayılarakmı hayır zorunda olduğum için.evim 100m 2 üç oda bir salon ama ben ancak yetişiyorum işine.birde tek çocuğum var başkada düşünmüyoruz zaten .o yüzden bize ufak ev yeter.sizlere Allah kolaylık versin zor gerçekten..
Eki Görüntüle 366249
Eki Görüntüle 366250
Eki Görüntüle 366251
bence karışık olmaz yaa hatta mavili olanı gibi olursa çok hoş durur ama sen bilirsin sade olsun dersen bence bu odaya sade turkuaz sade turuncu ya da
böyle bişey çok güzel durur..
bunlar daolur tabi ama hani 20 yaşında genç çocuk odası biraz da canlı olsun..dediğim gibi halın çok göze batar derecede desenli değil misal örtünün içinde kullandığın nevresimler desenliyse o şekilde düşün bak bakalım göz yoruyorsa sade al canım..ben sanki bunlardan düşüneyimmmi diyorum....
görünmez tabi de yani karar vermeni kolaylaştırır diye söylüyorum desenli bi nevresim halınla çok karışık duruyo odayı boğuyosa desenli örtü de boğar ama tabi zevk meselesi bence sen en iyisi oğluna sor...bakalım o ne diyecek kendisi versin kararını...beni 6 yaşındaki oğlan kendi seçti odasının duvar rengini yatağının örtüsünü nevresimini falancanım nevresimin ne önemivar o görünmezki ben bir türlü karar veremedim yaaa üf ....
görünmez tabi de yani karar vermeni kolaylaştırır diye söylüyorum desenli bi nevresim halınla çok karışık duruyo odayı boğuyosa desenli örtü de boğar ama tabi zevk meselesi bence sen en iyisi oğluna sor...bakalım o ne diyecek kendisi versin kararını...beni 6 yaşındaki oğlan kendi seçti odasının duvar rengini yatağının örtüsünü nevresimini falan