- 19 Ekim 2009
- 1.377
- 11
68 lira mı niye 12 den sonra arabaya falan mı dönüşüyomuş yuhhh deseydin...yaa boşver para tuzağı onlar ilerde de canın sıkıldıkça istediğin renge boya boya kullan ohh...valla dün ben de bakarken mağazada bırak turkuazı kırmızıyı nar bile bulamadım burda kırşehirde yaşıyorum ben canım küçük yer malum valla bulsam alıp yolluycaktım kargoyla inan ..rukiyecim canım benim sen napıyorsun özledim valla dün giremedim ufaklık uyumadı gece geç saatlere kadar..aklım sizdeydi hep.. kapıları inceledim bence denemeye değer canım baksana ne güzel olmuş..inşallah içine siner canım.. bu arada bugün çarşıya gitmiştik eşimle..kör olasıca narları buldum sonunda..hemde milyoncuda :) o kadar mağaza gezdim yok, ufacık bi milyoncuda görüverdim aldım hemen hemde çok hesaplı.. 3 parça aldım 14 lira...tam turkuaz değil ama hafif açık rengi..olsun dedim bulmuşken alayım..inşallah resmini koyacam görürsünüz.. geçen gün bulmuştum tam güzel turkuaz ama bilmem ne markaymış unuttum 68 lira diyo off dedim ne alıyoruz alt tarafı biblo veremem okadar para.. al buldum işte hemde 14 lira..
haa bu arada bahçemi eklemiştim buraya yazdan kalma resimler...
http://www.kadinlarkulubu.com/bahce-balkon-dekorasyonu/282518-bah231e-balkon-resimlerini-payla351al305m-3.html#post23481762