Merhaba kızlar, salon takımımı aldım sütlü kahve mobilyalarım. Ama yatak odamı beyaz veya koyu renk mobilya istiyorum. annem ikisinin takım olması gerektiğini söylüyor. Ama ben takım istemiyorum. Mecburen takım mı alıcam yani farklı alan yok mu? :26:
Ben takım almıştım istikbal almiranın takımıydı ikiside şık bir takım ,ama yatak odasını bazen niye beyaz renk almadığımı düşünürüm... her yer aynı olacak diye bir kaide yok bence..
Ben takım almıştım istikbal almiranın takımıydı ikiside şık bir takım ,ama yatak odasını bazen niye beyaz renk almadığımı düşünürüm... her yer aynı olacak diye bir kaide yok bence..
aynı olmak zorunda değil. ben aynı aldım ama aynı olsun diye değil begendiğimiz isteklerimize en uygun o oldugu için. sen ne istersen begenirsen o olur. ilk defa böyle bisey duydum
Neden takım olması gereksin ki öyle bir zorunluluk yok. Ben farklı aldım gayet de memnunum seçimlerimden. Çevredekierin her söylediğini bu kadar kafaya takarsan işin zor Kendi evini kuruyorsun nasıl istersen öyle döşe
içimi rahatlattınız kızlar çok sağolunn
annem aaa olur mu öyle şey,çeyizde takım olur deyince ben de yanlış mı yapıyorum demiştim.artık gönül rahatlığıyla beyaz yatak odamı alıcam
Bende takım almıştım mobilyalarımı çok beğenerek tabi ama takım almak zorunda değilsin beğendiğin modelleri alabilirsin sonuçta ev senin evin kullanacak olan sensin kendi zevkine göre döşe.
Ayni almak istemedim suanda almazdim.evin icinde ayni renk mobilya gormekten sıkilirsin bi sure sonra boyle bi adet yokki o annenin zevki sen nasil istiyosan oyle al
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı alanda vardır farklı alanda:) zevk meselesi değil mi zaten. Uyumlu olmak zorunda değil bence. İstediğin beğendiğin gibi al renk renk olsun evin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.