• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası için duvar kagıdı konusunda fikirleriniz

sizce uygunmu

• iyi

OY: 6 85,7%
  • kötü

OY: 1 14,3%
  • kararsız

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .
Yatak odası takımınla,örnekteki damask desen duvar kağıdı çok güzel uyum sağlar bence.
Halı olarak da desensiz,açık renk,kısa tüylü,küçük bir halı seçebilir veya koyun postu veya benzeri birşey alabilirsin.

halı olarak kayınvalidem de aynı şşeyi söyledi ama kararsızım canım küçük olacak dediğin gibi:29:

sizce nasıl bu takıma bu duvar kağıdı arkadaşlar

Eki Görüntüle 381233 Eki Görüntüle 381231

kızlar kağıt yapıldı odam L şeklinde pek belli olmuyo fotoda:16:

$15042012169.webpEki Görüntüle 391535 Eki Görüntüle 391536 Eki Görüntüle 391537

canım yatak odası takımında da az da olsa gri renk var ben o yüzden istiyorum biraz da tutacak yerleri gri renkte

Merhaba arkadaşlar burda yeniyim soruyu yanlış yerde soruyor olabilirim.

mayısta düğünüm var kısmetse. yatak odası mobilyalarım beyaz. duvarlarıda kesekağıdı yaptım o yüzden, zemin koyu olup mobilyayı göstersin diye. hali ve perde renginde takıldım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar burda yeniyim soruyu yanlış yerde soruyor olabilirim.

mayısta düğünüm var kısmetse. yatak odası mobilyalarım beyaz. duvarlarıda kesekağıdı yaptım o yüzden, zemin koyu olup mobilyayı göstersin diye. hali ve perde renginde takıldım yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım seçim güzel bence:16: ama o işlerden pek anlamıyorum:26: ben yeni konu açmanı tavsiye ederim arkadaşlar yardımcı olurlar:29:

Back
X