- Konu Sahibi airlikfeer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel canım, çok asil görünüyor.
bu arada halı işini ne yaptın?
canım o zaman da söylediğim gb, geometrik desenli modern bir halıya ihtiyacın var![]()
canım o zaman da söylediğim gb, geometrik desenli modern bir halıya ihtiyacın var
hmm sen yatak odası halısı soruyorsun :)
karşılıklı yanlış anlamışız![]()
canım cok guzel bir şeçim olmus yatak odan...duvar kagıdı olarak halıylada kombinasyon yapman daha hoş olur metal renk gri çok duvar kagıdı çok hoş durmaya bilir bence sen geçiş rengi olabilecek bir renk seç mobilya duvar kagıdı halı kombinasyonu arasında uyum sagla .. iyi günlerde kullan ...
ben de yatak odamın başına duvar kağıdı yaptrdım ama boyanabilir duvar kağıdı. kendinden desenli beyaz bi kağıdı ortanca rengine boyadık bide sim attık boyanın içine harika oldu :))
Eki Görüntüle 381816
bu kadar belli oluyor. bi fikir yine de![]()
duvar kağıdında damask modeline bayılıyorum...kendi yatak odam içinde düşünmüştüm...şimdilik bir süre erteledim...yine bu model bir halı ile harika durur...
aaa buralarda konuların varmış ya senin :))
nasıl bi oda istiyosun ona benzer fotolar koysana?
ben şunu anladım kendi adıma evet belli zevklerim var belli şeyleri beğeniyorum ama uzman olmadığım için hepsini bir araya getirmekte ya da hayal etmekte zorlanıyorum o yüzden beğendiğim odaları topladım dosyalarda ve onlara benzer şeyler alarak yapıyorum dekorasyonu. böylelikle riske girmemiş de oluyorum :))
sen nasıl bir oda hayal ediyosun mesela?
bunları beğeniyorsan buna yakın tercihler yapman lazım o zaman :)) mesela duvarlarına bakalım hepsi açık renk, duvar kağıtlı bir tane var o da beyaz üstü gümüş gibi duruyor. o zaman iddialı bir duvar kağıdı seçmemen gerek. varla yok arasında gözü yormayan bir model olmalı. eklediğin damask duvar kağıdı oldukça güzel ama baskın geldi bana biraz. o damask desenin daha belli belirsiz kullanıldığı bir model seçebilirsin bence. ya da beyaz üzeri uçuk pembe pudra tonlarında ya da ne bileyim su yeşili açık mavi tonlarda damasklı bir kağıt alıp yatak örtünü üzerindeki renkten seçebilirsin.
halı için de çok göz yormayan ama ama duvar kağıdına uygun renklerde az desenli bir halı olabilir mesela.