• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamız

nasıl buldunuz?

• Ankete Katılan
    146
  • Anket Kapalı .

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
44
Ankara
fotoğraflar showroomdan...tuvalet masasının sandalyesi de var ama resimlerde yok..çekmece kulpları metal,yansıma yanıltmasın....

fotoraf0304.jpg

fotoraf0308.jpg

fotoraf0306.jpg

fotoraf0307l.jpg

fotoraf0309.jpg

bu da ayak ucuna konan uzun sandık,ben yarısını çekmişim:)

fotoraf0310.jpg

bu arada resimde görünen abajurlar bize ait değil tabisi:) bizim avizeyle takım, taşlı taşlı bişiler oluyor:69:

yorumlarınızı bekliyorum...:71:

beyaz olmasından ötürü çok güzel,ancak klasik ağır şaşaalı olmasından ötürü tarzım değil şıkkını seçtim..
fakat, siz neyi beğendiyeseniz en güzeli odur..güzel günlerde, huzurla ve mutlulukla kullanın inşaAllah...

beyaz olmasından ötürü çok güzel,ancak klasik ağır şaşaalı olmasından ötürü tarzım değil şıkkını seçtim..
fakat, siz neyi beğendiyeseniz en güzeli odur..güzel günlerde, huzurla ve mutlulukla kullanın inşaAllah...

teşekkür ederim pamukhelva...:)
aslında çok klasik değil,avangard diye geçiyor bu modeller,klasikle modern arası,çok modernler de bana çok düz geliyor,biraz böyle havalı kokoş şeyleri seviyorum ben :))

güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim ...aminn...:71:

tek kelıme ile BAYILDIMMMMM HATTA ÖLDUM GEBRDIM :52: inş mutlu huzurlu kullanmak nasıp olur mutluluklar canım..:71:

Sevgili bebekkafa;

Muhteşem bir şeçim yapmışsın ''çok beğendim'' şıkkını işaretledim.

Ağır,gösterişli,modern şıkır şıkır bir takım.

Bayıldım...Hatta samimi söylüyorum takımım 1 senelik olmasa

hemen nerden aldığınızı sorup sipariş derdine düşerdim:1:

Çok güzel...Bende seviyorum gösterişli,kimine göre kokoş işi şeyleri:)

Güle güle kullan,Allah agızınızın tadını bozmasın,bir yastıkta kocayın inşallah(amiin)

Evinde daha güzel duracağına eminim:34:

Çooook güzeeeel bayıldım. Nerede bir avangarde görsem içine düşüyorum ne olacak benim bu avangarde merağım bilmem. Sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde kullanın.

çok güzel ve şıık...
çok beğendim gerçkten ...
ben siyah beyaz takım almıştım ama şimdi çok pişmanım keşke beyaz alsaydım diyorum...
bence çok doğru bir seçim canım Rabbim huzur versin...:71:

Ayyy bayıldım bende beyaz istiyorum ama cesaret edemiyorum hayran kaldım Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Çok şık çok güzeller fakat yatak odası kac m2? Yani küçük bir oda olacaksa mobilyaları göstermez diye düşünüyorum.

Allah'ım huzurla kullanmayı nsaip etsin inş.

Sevgili bebekkafa;

Muhteşem bir şeçim yapmışsın ''çok beğendim'' şıkkını işaretledim.

Ağır,gösterişli,modern şıkır şıkır bir takım.

Bayıldım...Hatta samimi söylüyorum takımım 1 senelik olmasa

hemen nerden aldığınızı sorup sipariş derdine düşerdim:1:

Çok güzel...Bende seviyorum gösterişli,kimine göre kokoş işi şeyleri:)

Güle güle kullan,Allah agızınızın tadını bozmasın,bir yastıkta kocayın inşallah(amiin)

Evinde daha güzel duracağına eminim:34:

Brownim,çok teşekkür ederim,beğenmene sevindim...:16:
benim de tam tarzım olan bir modeldi....aslında bir model daha vardı o da salonumuzun takımı olan yatak odasıydı ,ikisinin arasında kaldım ama bunu aldık...ikisi de çok güzeldi zaten...
güzel dileklerin için çok çok sağol canım,amiinn:38:

Çooook güzeeeel bayıldım. Nerede bir avangarde görsem içine düşüyorum ne olacak benim bu avangarde merağım bilmem. Sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde kullanın.

canım çok teşekkür ederim...:)) sen de benim gibi avangardeçısın demek :12:

amiinn,inşallah canım....

hem şık hem ferah bir oda
ben çok beğendim
iyi mutlu ve güzel günlerde kullanın

çok teşekkürler :71:

çok güzel ve şıık...
çok beğendim gerçkten ...
ben siyah beyaz takım almıştım ama şimdi çok pişmanım keşke beyaz alsaydım diyorum...
bence çok doğru bir seçim canım Rabbim huzur versin...:71:

aminn canım çok teşekkür ederim...

biz salon ve yatak odasını siyah beyaz düşündük ama mobilyalar beyaz,perde,halı gibi şeyleri siyahlı kullanıyoruz...kalın perdeler siyah tüller beyaz üzerine gümüşlü siyahlı desenli vs...halılarda siyahlı beyazlı olacak....

en önemlisi huzur tabi,içinde huzurla oturalım da gerisi teferruat....

Ayyy bayıldım bende beyaz istiyorum ama cesaret edemiyorum hayran kaldım Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim canım,aminnn..:71:
beyaz ilk bakışta göz korkutuyor ama çok ta şık,ferah duruyor,aydınlık....

Çok şık çok güzeller fakat yatak odası kac m2? Yani küçük bir oda olacaksa mobilyaları göstermez diye düşünüyorum.

Allah'ım huzurla kullanmayı nsaip etsin inş.

teşekkür ederim canım,aminn...

bizim yatak odası biraz değişik...şöyleki gardrop yeri ayrı...odanın içinde sadece yatak tuvalet masası ve o sandık gibi şey olacak...duvarla bölünmüş diğer tarafta da gardrop duracak...ölçtük biçtik sığıyor ama koyunca nasıl duracak görücez:)

Back
X