• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odam

birkedigordumsanki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
899
10
0
İstanbul
Kızlar merhaba,
ben yeni katıldım aranıza taip ediyorum kaç gündür nihayet yazabiliyorum :)
ben yatak odamın resimlerini ekleyeceğim. Perdelerine de bakında bir yorum yapın bakalım merak ediyorum :)

Eklentiler

• $Görüntü067.webp
    $Görüntü067.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 101
  • $Görüntü066.webp
    $Görüntü066.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $GetAttachment.aspx.webp
    $GetAttachment.aspx.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 75
  • $GetAttachment.aspx1.webp
    $GetAttachment.aspx1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $GetAttachment.aspx3.webp
    $GetAttachment.aspx3.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 78
aslında boydan boya aynaya sahip bir yatak odası dolabı istiyordum mesleği nedeniyle taşınma durumumuz söz konusu. taşınırken sağa sola çarpıp kırık çatlak bir aynam olsun istemiyorum... bu dolaba nasıl bir ayna yapabilirim ikea da yapıştırılabilen aynalar var onlar geliyo aklıma ama bi yandanda duvara bir boy aynasıda konabilir diyorum...
artı perdemin fonlarına ne diyorsunuz? acaba çok mu karartır odayı loş olmasını istiyorum zaten ama fonlarda büyük odalarda hoş duruyor... kötü mü yapmışım almakla ...

perde kahveyse uyumlu bence..halının renginide perdenın rengi gibi koyu kahve ve beyaz alırsan uyumu yakalarsın cigdemel..nacizane önerim bu ..

yeşil mi gözüküyo kahverengi o koyu yerlerde
o koyu yerlerin rengini değiştireyim mi yani :uhm:

canım koyu krem alsan daha iyi bogar odayı kahverengide hoş durmuyor..
uyum dediğin aynı renkleri bir araya getirmek degildir..
perdenin içinde açık kremler duruyor..şuan..komple hepsini o renk yap bence güselim..
sabahları ferah ferah kalk yahu:sm_confused:

teşekkür ettim tatlım
halımda kırık beyaz (yatak odasının beyazı gibi) aralarda koyu (perdenin koyuluğundan) ara ara serpiştirilmiş shaggy halı

ya ben çok kararsızım beğenip aldığım şeye bile bi ton düşünüyorum sonra iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye :uhm:

teşekkür ettim tatlım
halımda kırık beyaz (yatak odasının beyazı gibi) aralarda koyu (perdenin koyuluğundan) ara ara serpiştirilmiş shaggy halı

ya ben çok kararsızım beğenip aldığım şeye bile bi ton düşünüyorum sonra iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye :uhm:

eee halında kırık beyaz mı zaten...iyi işte güselim..

halın perden açık renk olsun ..birbirlerini tamamlasınlar..
mobilyalar zaten koyu..

sabahları kalkar kalmaz cam açan benim içeri hava girsin ışık girsin diye acaba evlenince de sabah boğar mı beni dediğinde doğru

koyu renkler ilk zamanlar bogmazmış..sonra sonra çok sıkarmış öyle duymuştum..
tatlım ben fikrimi söledim..yinede sen bilirsin tabi..ama sen olsan tercih edermiydin dersen..
kesinlikle tercih etmezdim..o kadar koyu perde olurmu yahu..sositosositokafamçokkarıştı

Back
X